Κυριακή

ΠΡΟΔΟΤΕΣ-ΠΡΟΔΟΤΕΣ-ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!!!

Κατι ηξεραν   Κασιδιαρης και  Παπας οταν τους τα εχωναν!!!!!ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ για το σχέδιο με τις κοινές περιπολίες στο Αιγαίο: Όλα ήταν προσχεδιασμένα εδώ και μήνες απ’ τον Πάνο Καμμένο

tsipras_kammenos

Ενα καλοστημένο σχέδιο το οποίο… άρχισε να παίρνει μορφή από τους πρώτους μήνες της διακυβέρνησης Σύριζα – Ανελ, όταν οι Τούρκοι στο άκουσμα, ότι στην Ελλάδα πλέον, όχι μόνο κανένας λαθρομετανάστης δεν θα συλλαμβάνεται αλλά θα του δίνεται και από πάνω εξάμηνη άδεια παραμονής, οι διακινητές έκαναν πάρτυ αφού τα κέρδη τους αυξήθηκαν κατακόρυφα, πράγμα που αποδεικνύεται και από την ανεξέλεγκτη εισρροή λαθρομεταναστών.

Οι Τούρκοι διακίνητές ως γνωστόν έχουν αφεθεί από την Τουρκική κυβέρνηση για να μεταφέρουν λαθρομετανάστες στην Ελλάδα. Αυτό συνεβαινε πάντα …. με την σημαντική όμως διαφορά ότι οι λαθραίοι, που με τις προηγούμενες κυβερνήσεις κρατούνταν στα κέντρα κράτησης, αφέθηκαν ελεύθεροι και δόθηκε άδεια παραμονής τους στην χώρα.Πολλοί ψηφοφόροι των Ανεξαρτήτων Ελλήνων περίμεναν ότι ο Καμμένος θα αντιδρούσε στο άκουσμα αυτής της είδησης και ότι θα έβαζε βέτο στον Τσίπρα. Ομως τα πράγματα εξελίχθηκαν εντελώς διαφορετικά, και ο Πάνος Καμμένος ανεχόταν και ανέχεται μέχρι και σήμερα οτιδήποτε προταθεί από τον Σύριζα.

Τα ανέχεται για την υπουργική καρέκλα; η απλά εκτελεί κι αυτός προσχεδιασμένες εντολές μαζί με τον Αλέξη Τσίπρα;

Η απαντήσεις έχουν δωθεί κατα καιρούς από την Αθέατη γνώση μέσα από διάφορα άρθρα που δημοσιεύσαμε στην ιστοσελίδα μας.

Η αρχή όπως προαναφέραμε, έγινε από την εντολή της Τασίας Χριστοδουλοπούλου να ανοιξει τα χερσαία και υδάτινα σύνορα της χώρας μας με δελεαστικές προοπτικές για τους λαθρομετανάστες.

Τα υπόλοιπα τα είχε αναλάβει ο Πάνος Καμμένος, που αν θυμάστε, ως υπουργός άμυνας πέρυσι τον Οκτώβριο του 2015 και συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Ναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη ΠΝ, συναντήθηκαν στο μασονικό <<Στρατηγείο Συμμαχικών Δυνάμεων Ευρώπης>> (SHAPE) που βρίσκεται στη Μόνς του Βελγίου με τον Ανώτατο Στρατιωτικό Διοικητή του ΝΑΤΟ στην Ευρώπη Πτέραρχο Philip Breedlove.

Κατά τις συνομιλίες τους τονίστηκε ο γεωπολιτικός ρόλος της Ελλάδος στη Νοτιανατολική Πτέρυγα του ΝΑΤΟ, επισημάνθηκε η σημασία της χώρας μας ως παράγοντας σταθερότητας στην περιοχή και έγινε εκτενής αναφορά στο μεταναστευτικό και προσφυγικό ζήτημα.

Ωπα;

Όπως επισήμανε ο Πτέραρχος Philip Breedlove είναι η πρώτη φορά που Έλληνας Υπουργός επισκέπτεται την έδρα της Συμμαχίας στα 63 χρόνια κατά τα οποία η χώρα μας είναι μέλος του ΝΑΤΟ.

Πρώτη φορά μετά από 63 χρόνια;

Εδω βλέπουμε ότι μετά από 63 χρόνια είναι η πρώτη φορά που επισκέπτεται την Εδρα Συμμαχίας του Νατο Ελληνας Υπουργός Αμυνας, και μάλιστα η επίσκεψη πραγματοποιείται για να συζητηθούν συν τοις άλλοις το μεταναστευτικό και προσφυγικό ζήτημα. Εκει όπως φαίνεται με πρόσχημα το μεταναστευτικό συζητήθηκε το θέμα της εμπλοκής του ΝΑΤΟ στα χωρικά μας ύδατα και η παράδοση του Αιγαίου.

Ολα ήταν προσχεδιασμένα! Ακόμη και ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ ο οποίος βρισκόταν μαζί με τον Καμμένο στην Εδρα Συμμαχίας του Νατο είναι ύποπτος για προδοσία – αφού αν θυμάστε σε άρθρο μας στην Αθέατη γνώση είχαμε γράψει, ότι αιφνιδιαστικά και χωρίς να έχουν γίνει άμεσες επίσημες ανακοινώσεις η συγκυβέρνηση Σύριζα Ανέλ αποφάσισε να διώξει τον πρώην Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Μιχάλη Κωσταράκο στις 15 Σεπτεμβρίου 2015 ο οποίος αποστρατεύθηκε αποκτώντας τον τίτλο του επίτιμου Αρχηγού Γενικού Επιτελείου Εθνικής Αμύνης και αυθημερόν ανακλήθηκε στην ενεργό υπηρεσία προκειμένου να αναλάβει την προεδρία της Στρατιωτικής Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Στην θέση του, τοποθέτησαν τον Ευάγγελο Αποστολάκη, ο οποίος όπως φαίνεται θα τους έκανε τα χατίρια. Δεν είναι και λίγο να καταργείς εν μια νυκτί και με φτηνές δικαιολογίες το εθνόσημο από μανίκια, τσέπες και λοιπές χρήσεις πάνω από τις στολές των αξιωματικών οι οποίες κρίνονται “περιττές”σύμφωνα με το Γενικό Επιτελείο.

Την θέση του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ ανέλαβε ο Ευάγγελος Αποστολάκης από το Κυβερνητικό Συμβούλιο Εξωτερικών και Άμυνας (ΚΥΣΕΑ) το οποίο είναι το ανώτατο όργανο λήψης αποφάσεων σε θέματα εξωτερικής πολιτικής και εθνικής άμυνας στην Ελλάδα και είναι υπεύθυνο, μεταξύ άλλων, για την επιλογή των Αρχηγών των τεσσάρων Γενικών Επιτελείων των Ενόπλων Δυνάμεων (ΓΕΕΘΑ, ΓΕΣ, ΓΕΝ, ΓΕΑ) και για την επιλογή των Αρχηγών των Σωμάτων Ασφαλείας. Πρόεδρος του ΚΥΣΕΑ είναι ο πρωθυπουργός και μέλος του κυβερνητικού συμβουλίου ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας (Πάνος Κάμμενος).

Και σήμερα συνέβει αυτό με την παράδοση των κυριαρχικών δικαιωμάτων μας στο Αιγαίο. Ο Πάνος Καμμένος δήλωσε χθές από το βήμα της Βουλής ότι: “Τα ελληνικά κυριαρχικά δικαιώματα στο Αιγαίο και τα δικαιώματα έρευνας και διάσωσης έχουν απολύτως διασφαλιστεί κατά τις νατοϊκές επιχειρήσεις για την αντιμετώπιση του προσφυγικού και μεταναστευτικού προβλήματος.”

Μπορείτε να τον πιστέψετε γνωρίζωντας το ποιόν του και τα ψέμματα που έχει αραδιάσει όλο αυτό το διάστημα που συγκυβερνάει μαζί με τον Αλέξη Τσίπρα;

Καθε του δήλωση και υπόσχεση έχει αναιρεθεί από την πραγματικότητα που βιώνουμε καθημερινά. Υπάρχουν μυστικές συνομιλίες και σύμφωνίες που αφορούν το θέμα της περιπολίας του ΝΑΤΟ στο αιγαίο τα οποία όπως δήλωσε ο Υπουργός δεν μπορούν να κοινοποιηθούν στον κόσμο.

Ο Τσίπρας τον Νοέμβριο του 2015 επισκέφτηκε την Τουρκία για να δώσει και τυπικά το ελεύθερο για νόμιμη εισβολή της Τουρκικής ακτοφυλακής στα Ελληνικά χωρικά μας ύδατα για κοινές περιπολίες, δήθεν με την μορφή συνεργασίας και με πρόσχημα το μεταναστευτικό.

Ο Τσίπρας, τον Οκτώβριο του 2015 είχε δηλώσει ότι: “Κοινές περιπολίες με τουρκικά πλοία στα ελληνικά χωρικά ύδατα δε μπορούν να υπάρξουν. Και πριν αλεκτωρ λαλησει τρις, ο Τσίπρας πηγαίνει στην Τουρκία για να μας πεί ο Νταβούτογλου ότι “το Αιγαίο πρέπει να γίνει θάλασσα συνεργασίας”

«Έχουμε έναν κοινό ορίζοντα τεσσάρων ετών, αλλά πρέπει να κάνουμε γρήγορα» τόνισε ο πρωθυπουργός. Αλήθεια, γιατί βιάζονται τόσο πολύ; Τίνος σχέδια εκτελούν αυτοί οι εντεταλμένοι προδότες που όρισαν για να κυβερνούν την πατρίδα μας;

Τέλος, ας δούμε συνοπτικά σε τίτλους τα γεγονότα που αφορούν την παράδοση του αιγαίου τα οποία συνέβησαν από την ημέρα της συγκυβέρνησης Σύριζα – Ανέλ:

1. Πάρθηκε απόφαση να απελευθερωθούν οι λαθρομετανάστες από τα κέντρα κράτησης

2. Δόθηκε χαρτί στους λαθραίους για 6 μήνες (και πλέον)  άδεια παραμονής στην χώρα.

3. Απίστευτο λαθροτσουνάμι εισέρχεται από την Τουρκία στην Ελλάδα.

4. Εσπευσμένη αλλαγή ΓΕΕΘΑ από τον Καμμένο τοποθετώντας τον Ευάγγελο Αποστολάκη.

5. Οι αλλαγές στις στρατιωτικές στολές με αφαίρεση του εθνόσημου από τον Ευάγγελο Αποστολάκη.

6. Η απόφαση Καμμένου για περιπολίες του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο.

7. Η συνάντηση του ΓΕΕΘΑ Ευάγγελου Αποστολάκη και Καμμένου στην Εδρα Συμμαχίας του ΝΑΤΟ για πρώτη φορά με τά από 63 χρόνια.

8. Η κατάρριψη στρατιωτικού ελικοπτέρου πρίν την απόφαση για περιπολίες του ΝΑΤΟ

9. Οι κοινές δηλώσεις Τσίπρα και Νταβούτογλου στην Τουρκία ότι “το Αιγαίο πρέπει να γίνει θάλασσα συνεργασίας”.

ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Ο ΠΡΩΤΟΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΗΣ ΕΛΛΗΝΑΣ Υ.ΕΘ.Α ΜΕΤΑ ΑΠΟ 63 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΜΑΣΟΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟ ΣΥΜΜΑΧΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΕΥΡΩΠΗΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ


http://2.bp.blogspot.com/-xbzxWseKjF0/VhVQpfFhAWI/AAAAAAAANiM/GzZVTAsOAlk/s640/%25CF%2583%25CE%25B1%25CE%25BC%25CF%2580%25CE%25B1%25CF%2582.jpg«Δύο χρυσά σπαθιά, επάνω σε έναν χρυσό κύλινδρο που φέρει το επίσημο απόφθεγμα:« «Vigilia Pretium Libertatis» (Η Επαγρύπνηση είναι η τιμή της Ελευθερίας) παρουσιάζει το έμβλημα του Στρατηγείου Συμμαχικών Δυνάμεων Ευρώπης (SHAPE) που βρίσκεται στη Μόνς του Βελγίου.

Επιμέλεια άρθρου: V. D Vagedim
Φωτογραφία: Vagedim
Πηγή: atheatignosi
7 Οκτωβρίου 2015Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Ναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη ΠΝ, συναντήθηκαν εκεί με τον Ανώτατο Στρατιωτικό Διοικητή του ΝΑΤΟ στην Ευρώπη Πτέραρχο Philip Breedlove.

Κατά τις συνομιλίες τονίστηκε ο γεωπολιτικός ρόλος της Ελλάδος στη Νοτιανατολική Πτέρυγα του ΝΑΤΟ, επισημάνθηκε η σημασία της χώρας μας ως παράγοντας σταθερότητας στην περιοχή και έγινε εκτενής αναφορά στο μεταναστευτικό και προσφυγικό ζήτημα.

Όπως επισήμανε ο Πτέραρχος Philip Breedlove είναι η πρώτη φορά που Έλληνας Υπουργός επισκέπτεται την έδρα της Συμμαχίας στα 63 χρόνια κατά τα οποία η χώρα μας είναι μέλος του ΝΑΤΟ.Η Αθέατη γνώση, κατόπιν εκτενούς έρευνας, εντόπισε την απόκρυφη σημασία του μυστηριώδους εμβλήματος το οποίο όπως θα σας αποδείξουμε είναι ενα καθαρά μασονικό σύμβολο που υιοθετήθηκε από το ΝΑΤΟ.
Το έμβλημα του ΝΑΤΟ, απεικονίζει δύο φύλλα ελιάς σε χρυσό στο κάτω μέρος του κυλίνδρου, τα οποία επι της ουσίας σχηματίζουν τον μασονικό γνώμονα και δείχνουν την αφοσίωση των εθνών του ΝΑΤΟ στην Λευκή Αδελφότητα και τον Σαμαέλ προκειμένου να επιτευχθεί η ειρήνη, και τα ξίφη, τα οποία υποτίθεται δείχνουν τις ένοπλες δυνάμεις οι οποίες είναι απαραίτητες για την διατήρηση της ειρήνης, δεν παρουσιάζουν τίποτα περισσότερο από τον τεκτονικό διαβήτη.

Η θέση των σπαθιών, σήμφωνα με την επίσημη περιγραφή από το ΝΑΤΟ υποτίθεται παράγουν το γράμμα «Α», που εκπροσωπεί τη Συμμαχία (Alliance). Εντός του κυλίνδρου, και πίσω από τα ξίφη, είναι δώδεκα ασημένια φύλλα που δηλώνουν τους αρχικούς υπογράφοντες της Συνθήκης του Βορείου Ατλαντικού. Παράγουν, από την θέση τους, τις ακτίνες ελπίδας οι οποίες στην πραγματικότητα συμβολίζουν την αναπαράσταση του θεού Ήλιου ΜΑΤΣ Μέγα Αρχιτέκτονα του Σύμπαντος Σαμαέλ ο οποίος θ αστείλει τον υιό του να κυβερνήσει τον πλανήτη..

Το όλο σχέδιο είναι επάνω σε μια ασπίδα από σκούρο πράσινο, η οποία αντιπροσωπεύει τα ειρηνικά δάση και τα χωράφια της Ευρώπης.

Ο Γενικός Γραμματέας του Στρατού Ντουάιτ Αϊζενχάουερ, ο πρώτος Ανώτατος Διοικητής Ευρώπης (SACEUR), ζήτησε από τα μέλη της Ομάδας Σχεδιασμού να προτείνουν ιδέες για ένα λογότυπο όπου θα συμβολίζει τους σκοπούς και τους στόχους των εθνών του ΝΑΤΟ. 

Ο Γραμματέας του προσωπικού, ο συνταγματάρχης Ρόμπερτ Γούντ, από τον στρατό των Ηνωμένων Πολιτειών, ο οποίος κατέστει υπεύθυνος για την προετοιμασία του εμβλήματος, περιέγραψε την εξέλιξη του ως εξής:

Θα ήταν δύσκολο να το χρεώσει κανείς μεμονωμένα. Η βασική ιδέα ήρθε από το σκίτσο που υποβλήθηκε από τον κ Arthus Bertrand (ένας σχεδιαστής στο Παρίσι). Αυτό αποτελείτο από έναν κύκλο γύρω από το χάρτη του Δυτικού ημισφαιρίου και περιλάμβανε τα δυο σπαθιά, όπως χρησιμοποιούνται στο τελικό σχέδιο. 

Η προτεινόμενη επιγραφή, όμως, ήταν «Si Vis Pacem Para Bellum.» (Αν επιθυμείτε την ειρήνη, προετοιμαστείτε για πόλεμο.) Έπρεπε να απορρίψουμε αυτό το απόφθεγμα, δεδομένου ότι δεν αντικατοπτρίζει τους σκοπούς της SHAPE. Αλλά αυτό το σχέδιο είχε προσκομίσει την αφετηρία μας. Η ιδέα με τα « δώδεκα φύλλα»προτάθηκε από τον κ Arthur Du Bois, εραλδικό εμπειρογνώμονα του στρατού των ΗΠΑ στην Ουάσιγκτον. Πρότεινε επίσης τα φύλλα ελιών.

Οπως καταλαβαίνετε, τα άτομα αυτά που ορίστικαν να δημιουργήσουν το έμβλημα ήταν Τέκτονες οι οποίοι αποτύπωσαν τα σύμβολα των Illuminati και των ελευθεροτεκτόνων. Την παραπάνω φωτό, πήραμε από την ιστοσελίδα ebay η οποία πουλάει το λογότυπο του ΝΑΤΟ με την επιγραφή "Vigilia Pretium Libertatis" σε Τεκτονικά αναμνηστικά κλίπ γραβάτας.  

Οπως διαβάσατε και στην αρχή του άρθρου η διαφορά σε σχέση με τους προκάτοχούς του Υπουργούς Αμυνας είναι ότι, είναι η πρώτη φορά που Έλληνας Υπουργός επισκέπτεται την έδρα της Συμμαχίας στα 63 χρόνια κατά τα οποία η χώρα μας είναι μέλος του ΝΑΤΟ.

Αυτό δεν μπορεί να περάσει στα ψιλά γράμματα. Ετοιμάζουμε ήδη άρθρο που αποδεικνύει την τεκτονική δραστηριότητα του Πάνου Καμμένου και γι' αυτό κάναμε αυτή την αναφορά, για να γνωρίζουν όλοι ποιό είναι το ποιόν αυτού του ανθρώπου που υποδύεται τον ρόλο του πατριώτη. 


Το μασονικό σύμβολο του ΝΑΤΟ και η επίσκεψη Καμμένου

Το μασονικό σύμβολο του ΝΑΤΟ και η επίσκεψη Καμμένου
Δύο χρυσά σπαθιά, επάνω σε έναν χρυσό κύλινδρο που φέρει το επίσημο απόφθεγμα:« «Vigilia Pretium Libertatis» (Η Επαγρύπνηση είναι η τιμή της Ελευθερίας) παρουσιάζει το έμβλημα του Στρατηγείου Συμμαχικών Δυνάμεων Ευρώπης (SHAPE) που βρίσκεται στη Μονς του Βελγίου.

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Ναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη ΠΝ, συναντήθηκαν εκεί με τον Ανώτατο Στρατιωτικό Διοικητή του ΝΑΤΟ στην Ευρώπη Πτέραρχο Philip Breedlove.

AdTech Ad
Κατά τις συνομιλίες τονίστηκε ο γεωπολιτικός ρόλος της Ελλάδος στη Νοτιανατολική Πτέρυγα του ΝΑΤΟ, επισημάνθηκε η σημασία της χώρας μας ως παράγοντας σταθερότητας στην περιοχή και έγινε εκτενής αναφορά στο μεταναστευτικό και προσφυγικό ζήτημα.
Όπως επισήμανε ο Πτέραρχος Philip Breedlove είναι η πρώτη φορά που Έλληνας Υπουργός επισκέπτεται την έδρα της Συμμαχίας στα 63 χρόνια κατά τα οποία η χώρα μας είναι μέλος του ΝΑΤΟ.
Η "Αθέατη γνώση", κατόπιν εκτενούς έρευνας, εντόπισε την απόκρυφη σημασία του μυστηριώδους εμβλήματος το οποίο όπως θα σας αποδείξουμε είναι ένα καθαρά μασονικό σύμβολο που υιοθετήθηκε από το ΝΑΤΟ.
Το έμβλημα του ΝΑΤΟ, απεικονίζει δύο φύλλα ελιάς σε χρυσό στο κάτω μέρος του κυλίνδρου, τα οποία επί της ουσίας σχηματίζουν τον μασονικό γνώμονα και δείχνουν την αφοσίωση των εθνών του ΝΑΤΟ στη Λευκή Αδελφότητα και τον Σαμαέλ προκειμένου να επιτευχθεί η ειρήνη, και τα ξίφη, τα οποία υποτίθεται δείχνουν τις ένοπλες δυνάμεις οι οποίες είναι απαραίτητες για την διατήρηση της ειρήνης, δεν παρουσιάζουν τίποτα περισσότερο από τον τεκτονικό διαβήτη.
Η θέση των σπαθιών, σύμφωνα με την επίσημη περιγραφή από το ΝΑΤΟ υποτίθεται παράγουν το γράμμα «Α», που εκπροσωπεί τη Συμμαχία (Alliance). Εντός του κυλίνδρου, και πίσω από τα ξίφη, είναι δώδεκα ασημένια φύλλα που δηλώνουν τους αρχικούς υπογράφοντες της Συνθήκης του Βορείου Ατλαντικού. Παράγουν, από την θέση τους, τις ακτίνες ελπίδας οι οποίες στην πραγματικότητα συμβολίζουν την αναπαράσταση του θεού Ήλιου "ΜΑΤΣ" Μέγα Αρχιτέκτονα του Σύμπαντος Σαμαέλ ο οποίος θα στείλει τον υιό του να κυβερνήσει τον πλανήτη..
Το όλο σχέδιο είναι επάνω σε μια ασπίδα από σκούρο πράσινο, η οποία αντιπροσωπεύει τα ειρηνικά δάση και τα χωράφια της Ευρώπης.
Ο Γενικός Γραμματέας του Στρατού Ντουάιτ Αϊζενχάουερ, ο πρώτος Ανώτατος Διοικητής Ευρώπης (SACEUR), ζήτησε από τα μέλη της Ομάδας Σχεδιασμού να προτείνουν ιδέες για ένα λογότυπο όπου θα συμβολίζει τους σκοπούς και τους στόχους των εθνών του ΝΑΤΟ.
Ο Γραμματέας του προσωπικού, ο συνταγματάρχης Ρόμπερτ Γουντ, από τον στρατό των Ηνωμένων Πολιτειών, ο οποίος κατέστη υπεύθυνος για την προετοιμασία του εμβλήματος, περιέγραψε την εξέλιξη του ως εξής:
Θα ήταν δύσκολο να το χρεώσει κανείς μεμονωμένα. Η βασική ιδέα ήρθε από το σκίτσο που υποβλήθηκε από τον κ Arthus Bertrand (ένας σχεδιαστής στο Παρίσι). Αυτό αποτελείτο από έναν κύκλο γύρω από το χάρτη του Δυτικού ημισφαιρίου και περιλάμβανε τα δυο σπαθιά, όπως χρησιμοποιούνται στο τελικό σχέδιο.
Η προτεινόμενη επιγραφή, όμως, ήταν «Si Vis Pacem Para Bellum.» (Αν επιθυμείτε την ειρήνη, προετοιμαστείτε για πόλεμο.) Έπρεπε να απορρίψουμε αυτό το απόφθεγμα, δεδομένου ότι δεν αντικατοπτρίζει τους σκοπούς της SHAPE. Αλλά αυτό το σχέδιο είχε προσκομίσει την αφετηρία μας. Η ιδέα με τα « δώδεκα φύλλα» προτάθηκε από τον κ Arthur Du Bois, εραλδικό εμπειρογνώμονα του στρατού των ΗΠΑ στην Ουάσιγκτον. Πρότεινε επίσης τα φύλλα ελιών.
Όπως καταλαβαίνετε, τα άτομα αυτά που ορίστηκαν να δημιουργήσουν το έμβλημα ήταν Τέκτονες οι οποίοι αποτύπωσαν τα σύμβολα των Illuminati και των ελευθεροτεκτόνων.

Η φωτογραφία προέρχεται από την ιστοσελίδα e-bay η οποία πουλάει το λογότυπο του ΝΑΤΟ με την επιγραφή "Vigilia Pretium Libertatis" σε Τεκτονικά αναμνηστικά κλιπ γραβάτας.
Όπως διαβάσατε και στην αρχή του άρθρου η διαφορά σε σχέση με τους προκάτοχούς του Υπουργούς Άμυνας είναι ότι, είναι η πρώτη φορά που Έλληνας Υπουργός επισκέπτεται την έδρα της Συμμαχίας στα 63 χρόνια κατά τα οποία η χώρα μας είναι μέλος του ΝΑΤΟ.
Αυτό δεν μπορεί να περάσει στα ψιλά γράμματα. Ετοιμάζουμε ήδη άρθρο που αποδεικνύει την τεκτονική δραστηριότητα του Πάνου Καμμένου και γι' αυτό κάναμε αυτή την αναφορά, για να γνωρίζουν όλοι ποιο είναι το ποιόν αυτού του ανθρώπου που υποδύεται τον ρόλο του πατριώτη.

 

Με χιλιάδες μουσουλμάνους γεμίζει την Ελλάδα η Τουρκία - Πανικός στα hot spots - Έτσι βοηθάει το ΝΑΤΟ Ξεφτυλες;


kos2-thumb-large-529x330
Ορδές μουσουλμάνων φτάνουν στην Λέσβο και η κατάσταση στο νησί έχει οδηγηθεί στα άκρα. Συγκεκριμένα, οι αρμόδιες υπηρεσίες έχουν καταγράψει περισσότερα από 6.000 παράνομους μετανάστες τις τελευταίες τρεις ημέρες μόνο, ενώ πλοία του Λιμενικού Σώματος και της Frontex συνεχίζουν να διασώζουν ανθρώπους, τους οποίους η Τουρκία στέλνει προς την χώρα μας με πλαστικές βάρκες και την προτροπή να τις βουλιάξουν για να περισυλλεχθούν αναγκαστικά από το ελληνικό Λιμενικό.
Όπως ενημερώνει το Λιμενικό Σώμα, από χθες το πρωί έως λίγο μετά τις 07:00 σήμερα, διασώθηκαν μόνο στην Λέσβο 2.090 παράτυποι μετανάστες!
Δραματική είναι η κατάσταση στο hotspot της Μόριας, καθώς καθημερινά χιλιάδες μουσουλμάνοι καταφθάνουν, προκειμένου να καταγραφούν. Ταυτοποιημένα και έτοιμα να αναχωρήσουν για τον Πειραιά ή την Καβάλα είναι σήμερα 2343άτομα, ενώ σύμφωνα με την Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου την Πέμπτη στο hot spot της Μόριας ταυτοποιήθηκαν 1965 άτομα.
Σύμφωνα με το Λιμεναρχείο Μυτιλήνης, από το λιμάνι της Μυτιλήνης, αναχώρησαν με τα πλοία της γραμμής για την κυρίως Ελλάδα 1698 μουσουλμάνοι.
«Οι ροές προσφύγων και μεταναστών στη Λέσβο αποδεικνύουν ότι οι τουρκικές αρχές δεν θέλουν να δράσουν στην κατεύθυνση του περιορισμού τους αλλά και της προστασίας της ζωής των ανθρώπων» είπε μιλώντας την Πέμπτη στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ανώτερο στέλεχος του Λιμενικού Σώματος.


Δεν υπάρχουν σχόλια: