Τετάρτη

Η Ελλάδα θα φιλοξενήσει 750.000 με 2.000.000 μουσουλμάνους και θα διαλυθεί!!!Αυτο ειναι το σχεδιο....Θα τους αφησουμε????

Στα επόμενα χρόνια η Ελλάδα θα φιλοξενήσει 750.000 με 2.000.000 μουσουλμάνους Μετανάστες, λένε οι απαισιόδοξοι, ενώ οι αισιόδοξοι απλά δεν γνωρίζουν καν το θέμα.
4.000 την ημέρα επί 300 ημέρες κατάλληλων καιρικών συνθηκών = 1.200.000 ετησίως εκ των οποίων 1 στους 3 είναι Πρόσφυγας και 2/3 είναι Μετανάστες....
 Ήδη ένας χρόνος πέρασε με 835.000 καταγεγραμμένους παράνομα εισελθόντες στη χώρα μας, και θα αρχίσουν να μας τους επιστρέφουν στους επόμενους 1-2 μήνες.

Αν αυτό συνεχιστεί και το 2016, θα έχεις 1,6 εκατομμύρια μετανάστες στην Ελλάδα.

Οι λιγότερο απαισιόδοξοι λένε 750.000 ενώ οι περισσότερο απαισιόδοξοι λένε πως θα συνεχίσουν να έρχονται και για άλλο ένα χρόνο ακόμη.

Ενδεικτικά οι ΗΠΑ των 350.000.000 κατοίκων, αποδέχονται ετησίως 200.000 μετανάστες, ή λιγότερο από 1% του πληθυσμού τους. Εμείς μιλάμε για 8% ετησίως στην υγειά της κυραΤασίας.


Ταυτόχρονα, η Ελληνική πλευρά ΑΡΝΕΙΤΑΙ να κάνει στοιχειώδη ταυτοποίηση της προέλευσης και των συνθηκών μετανάστευσης των εισερχομένων, ουσιαστικά προωθώντας τους ελεύθερα στην ενδοχώρα, από τα σημεία εισβολής τους στη χώρα.

Οι ευρωπαίοι εταίροι συμφωνούν να πάρουν έναν περιορισμένο αριθμό τεκμηριωμένων Προσφύγων, και κανέναν Μετανάστη.

Η ελληνική θέση είναι ότι όλοι είναι Πρόσφυγες, αγνοώντας συνειδητά τις διεθνείς συνθήκες που καθορίζουν ποιος είναι Πρόσφυγας και δικαιούται να αιτηθεί ασύλου, και ποιος όχι.

Σίγουρα, η πλειοψηφία όσων με την άρνηση τεκμηρίωσης της Ελλάδας αποδειχθούν μη-δικαιούχοι να αιτηθούν άσυλο στις χώρες προορισμού τους, θα επιστρέψουν στην Ελλάδα με βάση την αποδοχή απο εμάς του Δουβλίνου ΙΙ, ώστε να τους επαναπροωθήσουμε.

Καθώς όμως δεν γνωρίζουμε ποιος είναι ποιος, και δεν κρατάμε βιομετρικά χαρακτηριστικά των παρανόμως εισερχόμενων στη χώρα μας, χωρίς χαρτιά, ο καθένας θα μπορεί να υποστηρίξει πως είναι κάποιος άλλος, καινούργιος, και να ξαναμπεί σε αυτή τη διαδικασία ώσπου να καταφέρει να πάει σε μια βοεριοευρωπαϊκή χώρα.

Ή έτσι θα νομίζει. Για 3-5-10 χρόνια που θα προσπαθεί να κάνει αυτή τη μετάβαση, θα διαμένει στη χώρα μας.

Αυτή την χρονική περίοδο, θα πρέπει να λειτουργήσει μέσα στην Ελληνική κοινωνία, με τις νόρμες συμπεριφοράς που ήδη λειτουργεί η ελληνική κοινωνία, δηλαδή πως οι γυναίκες δεν είναι εμπράγματη ιδιοκτησία των ανδρών, και άλλα που κυρίως έχουν να κάνουν με τον σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των άλλων μελών της κοινωνίας μας.

Θα πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος να δεσμεύονται, γραπτά και αμετάκλητα όσοι μπαίνουν στην χώρα μας για να φιλοξενηθούν, πως οι ελληνικοί και ευρωπαϊκοί νόμοι θα έχουν προτεραιόητα εφαρμογής από τις όποιες θρησκευτικές δοξασίες τους στην χώρα προέλευσής τους, και έθιμά τους που μπορεί να συμπεριλαμβάνουν πχ ομαδικούς βιασμούς και πετροβολισμούς των μοιχαλίδων, για παράδειγμα, ώστε να μην καταρρεύσει η Ελληνική κοινωνία από την πολλή ανοχή και αριστερίστικη καλοσύνη.

Αλλιώς θα αλλοτριωθούμε και θα διαλυθούμε σε λίγα χρόνια, και θα πάψουμε να υπάρχουμε ως κοινωνία και ως χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: