Σάββατο

Πουτανας Γιοι!!!

Επι Τσίπρα η Μειοδοσία έγινε Τέχνη
1. Ο Μυστικός Δείπνος
Mετά από 8 ώρες αντιπαραγωγική συζήτηση και καλοπέραση στο Προεδρικό μέγαρο, που έδειχνε ένα πολιτικό σύστημα που δεν μπορούσε να σκεφτεί και να ομονοήσει λόγω της γνωστής αυτιστικής του συμπεριφοράς παρήχθη ένα κείμενο το οποίο παρέδιδε την εθνική μας κυριαρχία στις δομές της ΕΕ, αφού και ο πιο αδιάφορος μπορεί να διακρίνει ότι μέσα σε αυτό δεν αναφέρεται πουθενά η φράση “Ελληνικό Σύνταγμα”.
Χρησιμοποιήσαμε στο κείμενο τη λέξη “αυτιστική” για να περιγράψουμε την ψυχονευρωτική διαταραχή στη συμπεριφορά του πολιτικού συστήματος, κάτι που αυτομάτως πρέπει να είναι κατανοητό αλλά στην Ελλάδα σας έχουν κάνει να ξεχάσετε να μιλάτε και να σκέπτεσθαι σωστά, κάτι για το οποίο φταίει και ο πολύς κ. Μπαμπινιώτης που δεν επανέφερε τη χρήση του πολυτονικού συστήματος στην Ελληνική γλώσσα όταν ήταν υπουργός, αφήνοντας να εξελιχθεί το σχέδιο Ράλλη κατά της χώρας μας. Περιορίστηκε να σας εξηγήσει περισσότερο τη λέξη “μαλάκας”, κάτι που πούλησε πολύ λόγω της αγαπημένης ενασχόλησης πολλών Ελλήνων από τα παιδικά τους χρόνια, ανάμεσά τους και πολλών σημερινών υπουργών και βουλευτών (μερικοί και μερικές τσιρίζουν).
2. Μέ ένα τηλεφώνημα εσείς κοιτάτε τα βαρελότα…
Όταν το σύστημα έχει πρόβλημα από τα παλαιά χρόνια συνεχίζει να πετάει βαρελότα στον αέρα. Τα βαρελότα εκτοξεύονται συνήθως μετά από ένα τηλεφώνημα, ένα mail ή ένα fax.
Έτσι, την εβδομάδα που πέρασε ακούσαμε από τη μεγαλοπαρέα των διαπλεκομένων, την ιστορία της μεικτού αίματος γάτας που έκανε κονσομασιόν στο κ.Ψυχάρη στο μέγαρο Τσίπρα του Κοινωφελούς και Προστάτη των απανταχού μεταναστών, τον μπουκαλοχτυπημένο κ.Πρετεντέρη να “προκαλεί” με τη χρήση της λέξης αυτιστικός (φαντάζομαι τώρα μπορεί να σας δώσει την ίδια δικαιολογία με εμάς και να σας δείξει πόσο αναλφάβητος είναι ο Ελληνικός λαός), την τιτανοτεράστια σεξιστική και ρατσιστική δήλωση Μουζαλά για το πώς ο Ελληνικός λαός θα διασωθεί κάνοντας sex με μετανάστες, τη δήλωση Απόστολου ότι πήγε με άνδρα freely και ότι δεν είναι ο μόνος, τη δήλωση Κουρουπλιή που φαντάζεται πως όλοι οι επιστήμονες είναι χοντροκοιλαράδες όπως αυτός και η παρέα του, το Τουρκικό πλοίο που πέρασε πάλι απο τον ισθμό με τη Τουρκική σημαία ανυψωμένη τρανή απόδειξη ότι το βράδυ γινόντουσαν μέσα άλλα πράγματα, τη δήλωση Τραμπούκογλου ότι σε περιπτώσεις διάσωσης του εμπορεύματος δεν χωράνε θέματα εθνικής κυριαρχίας (για να δέσει καλύτερα) κοκ.
Αυτό οι κατουρημένες ποδιές το λένε επικοινωνιακό παιγνίδι…
3. Πώς η μειοδοσία έγινε τέχνη
Μετά την σύσκεψη, το φαγητό, το γλυκό, τους καφέδες, το κατούρημα και τα χαϊδέματα εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση από τη συζήτηση στο Προεδρικό Μέγαρο:
«Τα γεγονότα που μεσολάβησαν, ύστερα από την Σύσκεψη των Πολιτικών Αρχηγών της 28ης Νοεμβρίου 2015, όχι μόνον επιβεβαίωσαν αλλά και ενίσχυσαν καταλυτικώς την διαπίστωση πως το Προσφυγικό ζήτημα είναι κοινό –κατ’ ουσίαν υπαρξιακό- όλων των Κρατών-Μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
σσ. Αυτό είναι παραμύθι. Αυτοί έκαναν τη χώρα μπορδέλο απο ανικανότητα και μη επιθυμία να κλείσουν τα σύνορα, να καταγράψουν τους μετανάστες στις εισόδους, να αφήσουν τις ΕΔ να προστατεύσουν τα Εθνικά σύνορα κατά το σύνταγμα και τον όρκο που έχουν δώσει και φυσικά γιατί υπέγραψαν στα μνημόνια που κανείς κοπρίτης δεν “διάβασε” ότι μέχρι και εργασία θα προσφέρουν σε μετανάστες, κάτι που σημαίνει προεργασία και τεχνική μελέτη…
I. Στο πλαίσιο τούτο η Ελλάδα:
Α. Με πνεύμα Ανθρωπισμού και Αλληλεγγύης έναντι των Προσφύγων αλλά και θωρακίζοντας την ασφάλεια του Ελληνικού Λαού, θα σεβασθεί στο ακέραιο τις υποχρεώσεις της, με τον τρόπο που αυτές καθορίζονται από τις αποφάσεις των αρμόδιων οργάνων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
 σσ. Και αυτό είναι παραμύθι. Εδώ βλέπουμε ότι δεν δίνεται αναφορά στο Ελληνικό Σύνταγμα, στα Εθνικά Σύνορα, στην έννοια της Συνορεύουσας Ζώνης για την οποία μόνο εμείς σε όλη την Ελλάδα σας έχουμε μιλήσει σε άρθρο μας, στις υποχρεώσεις της χώρας στο Αιγαίο στα θέματα διάσωσης και στα δικαιώματα που της παρέχονται λόγω ΑΟΖ (αν την είχε οριοθετήσει και όχι παραδώσει και αυτή ο Σαμαράς στην ευαισθησία της ΕΕ)
Β. Φυλάσσει και τα εξωτερικά σύνορα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.   Υπ’ αυτό το πνεύμα όχι μόνον συνεργάζεται με την Frontex, αλλά επιζητεί και επιδιώκει την δραστική ενίσχυσή της και την τελική ταχύτατη μετεξέλιξή της σ’ Ευρωπαϊκή Ακτοφυλακή, πάντοτε με σεβασμό της εθνικής της κυριαρχίας ως προς την διασφάλιση των συνόρων της.  Και ύστερα από μια τέτοια κατάληξη δηλώνει πρόθυμη να φιλοξενήσει την έδρα της Ευρωπαϊκής Ακτοφυλακής.  Περαιτέρω δε συνεργάζεται πλήρως στο πεδίο των συμπεφωνημένων αποστολών του ΝΑΤΟ και υπό τον αυτονόητο όρο ότι και η Τουρκία σέβεται τις δικές της αντίστοιχες υποχρεώσεις.
σσ. Αυτό είναι παραμύθι. Η Ελλάδα αποφεύγει να φυλάξει τα σύνορα της ΕΕ ακόμη και να ασκήσει έλεγχο στη συνορεύουσα ζώνη (μέχρι 24 μίλια) κατά το Διεθνές Δίκαιο, που υποτίθεται ότι θα έπρεπε να τηρεί. Αν η Ελλάδα φύλασσε τα εθνικά της σύνορα απο τα 24 μίλια, κανένας λαθρέμπορος δεν θα μετέφερε μετανάστες στη χώρα. Η μετάθεση ευθυνών στη FRONTEX όπως και στο ΝΑΤΟ είναι παράδοση εθνικής κυριαρχίας και έπρεπε να γίνει με ψήφιση στη Βουλή από 181 βουλευτές και πάνω (ελπίζουμε ονομαστικά). Ο Παναγιώτης Καμμένος προσπαθώντας να διασώσει το τ… ρι του για την  αντεθνική συμφωνία που έκανε με το ΝΑΤΟ ενέπλεξε και τους άλλους πολιτικούς αρχηγούς στο θέμα αυτό. Σημασία όμως έχει ποιός έβαλε την υπογραφή και με την υπογραφή του το ΝΑΤΟ μπορεί να διασώζει στο πρώην Ελληνικό Αιγαίο (ΝΑΤΟ σημαίνει και Ελλάδα και Τουρκία και κανένα νόημα δεν έχει ποιό κομμάτι θα αναλάβει επιχειρησιακά ο κάθε εταίρος).
Γ. Ενισχύει τις ανοιχτές δομές προσωρινής φιλοξενίας Προσφύγων, παραλλήλως προς την ενίσχυση των προαναχωρησιακών κέντρων παράτυπων μεταναστών.
σσ. Σε προηγούμενο άρθρο αποδείξαμε πόσα δις ευρώ (12 ως 36 σε μια τριετία) θα επιβαρυνθεί από τον εγκλωβισμό μεταναστών ο Ελληνικός λαός (βλέπετε εδώ). Αυτό τον υπολογισμό θα έπρεπε να τον είχαν παρουσιάσει στον Ελληνικό λαό και να τον ρωτήσουν αν δέχεται να αναλάβει να πάρει περισσότερα δάνεια και να φτωχύνει και άλλο για να γίνουν πραγματικότητα τα σχέδια του κ.Τσίπρα (τυφλό φορτηγό), ανάμεσα στα οποία είναι και ο σχηματισμός Ειδικών Οικονομικών Ζωνών (με συνταγματική αλλαγή το πιθανότερο, και λιγότερο έλεγχο του κράτους άρα κανένα κέρδος στις περιοχές αυτές που θα δρουν ανεξέλεγκτα σαν να είναι καντόνια).
σσ. Τη βλέπετε αυτή τη φωτογραφία;
Αυτό το πλεούμενο εδώ πρωτοδημοσιεύτηκε. Η ιδέα αντιγράφηκε και ένα σύστημα που περιφέρεται στο Αιγαίο για να σώνει πρόσφυγες ήδη κατασκευάστηκε στο εξωτερικό και είναι σε χρήση. Δεν μας πειράζει. Εσάς έπρεπε να σας πειράζει ή μήπως δεν ξέρετε τι σημαίνει μεταφορά τεχνολογίας και απλά γελάτε με ότι σας δείχνουν; Πόσες βιομηχανίες και υγιείς θέσεις εργασίας είναι το συγκεκριμένο θέμα έρευνας και ανάπτυξης ξέρετε; Mόνο που πρέπει να δουλέψετε. Εσάς όμως σας έκαναν αντιδημιουργικούς και τεμπέληδες.
II. Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει:
Α. Να επιβάλλει σ’ όλα, ανεξαιρέτως, τα Κράτη-Μέλη της τον πλήρη σεβασμό των υποχρεώσεών τους, ως προς τον δίκαιο και αναλογικό επιμερισμό των Προσφύγων, καθιστώντας σαφές ότι μονομερείς ενέργειες δεν είναι επιτρεπτές και ότι όσοι τις επιλέγουν θα έχουν τις ανάλογες συνέπειες. Στο πλαίσιο αυτό, οφείλει επίσης να καταστήσει σαφές προς όλα τα Κράτη-Μέλη ότι οι χώρες πρώτης γραμμής, και ειδικότερα η Ελλάδα, δεν μπορούν ν’ αναλάβουν όλο το βάρος της φιλοξενίας των Προσφύγων που εισέρχονται στην Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά μόνο το βάρος που τους αναλογεί με βάση τον πληθυσμό τους.  Στο ίδιο πλαίσιο η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να επιταχύνει την εφαρμογή των αποφάσεων για μετεγκατάσταση των Προσφύγων τόσο από την Ελλάδα όσο και από την Τουρκία.
σσ. Ο κ.Τσίπρας λησμονεί ότι όλοι οι εταίροι δεν έχουν τσέπες με διπλή φόδρα. Παράλληλα δεν είναι ηλίθιοι. Δεν μπορούν να αφήνουν ένα σαν αυτό να τους κρεμάσει τις οικονομίες τους και να τους καταστήσει υπεύθυνους για κάτι που αυτός προκαλεί και που αυτός δεν μπορεί να σταματήσει. Με αυτή του τη τακτική πιθανόν να βάλει στο τραπέζι την επιστροφή στις χώρες εισόδου όσων μεταναστών έφυγαν εκτός Ελλάδας και όσων κατέχουν παράνομα Ελληνικά διαβατήρια και κινούνται ελεύθερα μέσα στην ΕΕ.
Β. Να προωθήσει, το ταχύτερο δυνατόν, προγράμματα επιστροφών παράτυπων  μεταναστών, ενεργοποιώντας υφιστάμενες Συμφωνίες Επανεισδοχής και συνάπτοντας νέες.
σσ. Εδώ  χάνεται η λογική και επιβεβαιώνεται αυτό που γράψαμε στη προηγούμενη παράγραφο. Το πολιτικό σύστημα συνεργαζόμενο βυθίζει τη χώρα σε μεγάλο τέλμα χρησιμοποιώντας σαν όπλα θέματα που πρέπει να διαχειρισθεί με άλλο όνομα. Μηδέν και στη διπλωματία. Γιατί τους κοιτάτε;
Γ. Να προωθήσει την συνεργασία με την Τουρκία, προκειμένου αυτή αφενός ν’ ανακόψει αμέσως τις ροές Προσφύγων προς την Ευρωπαϊκή Ένωση.  Και, αφετέρου, ν’ αναλάβει, επίσης αμέσως, την ευθύνη δημιουργίας σταθερού και αξιόπιστου μηχανισμού μετακίνησης των προσφύγων από την Τουρκία προς την Ευρωπαϊκή Ένωση. Επισημαίνεται ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση πρέπει να λάβει σοβαρώς υπόψη ότι η Τουρκία δεν έχει εκπληρώσει  συγκεκριμένες υποχρεώσεις, τις οποίες ανέλαβε κατά την Σύνοδο Κορυφής της 29ης Νοεμβρίου 2015.
σσ. Η επαναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου Παπούλια και Γιλμάζ επανήλθε στο τραπέζι μέσα απο τη συμφωνία με το ΝΑΤΟ, απο τη προώθηση της συνεργασίας με τη Τουρκία (win-win) και με τη κάλυψη της ΕΕ. Η ανικανότητα του υπουργείου Εξωτερικών της Ελλάδας σε θέματα ΑΟΖ, υφλαοκρηπίδας και Εθνικών υδάτων είναι παροιμιώδης. Είναι προφανές ότι κάποιοι υπάλληλοι εκεί μέσα που ασχολούνται με τα θέματα αυτά περί άλλων εργάζονται… Κάθε συζήτηση με τη Τουρκία για ότι έχει υπογράψει οδηγείται πάντα σε νέες υποχωρήσεις. Ένας πολιτικός πρέπει να διαχειρισθεί επομένως αυτή τη κατάσταση με άλλο τρόπο. Αυτοί δεν μπορούν. Άλλο εμείς και άλλο ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ αυτοί. Το βουνό από τη μια, τα κρεμμύδια απο την άλλη…
Δ. Να παράσχει, εγκαίρως, την απαιτούμενη συνδρομή προς την Χώρα μας, κυρίως ως προς την συνεχή οικονομική και υλικοτεχνική της ενίσχυση για την υπό όρους ανθρωπισμού περίθαλψη των Προσφύγων, λαμβάνοντας υπόψη ότι η Ελλάδα υφίσταται, περισσότερο από κάθε άλλο Κράτος-Μέλος, τις επιπτώσεις του Προσφυγικού.
σσ. Σε ένα σοβαρό κράτος θα έπρεπε να είχε γίνει ο υπολογισμός που κάναμε εμείς. Αυτός να υπάρχει στο διαδίκτυο και να αναπροσαρμόζεται με κάθε νέα καταγραφή μεταναστών. Αυτό λέγεται σοβαρό επικοινωνιακό παιγνίδι και δείχνει αντίληψη της έννοιας technocracy.
Ε. Να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο ως προς τον τερματισμό του πολέμου στην Συρία –ο οποίος και αποτελεί την σημαντικότερη αιτία δημιουργίας και διαιώνισης του Προσφυγικού- προκειμένου να διευκολυνθεί έτσι και η κατά το δυνατόν ταχύτερη επιστροφή των Προσφύγων στις εστίες τους. 
σσ. Εδώ το πολιτικό σύστημα έχει ξεφύγει τελείως. Ζητάει απο την ΕΕ να αλλάξει η γεωστρατηγική των ΗΠΑ και της Ρωσίας γιατί ένας ηλίθιος και μειοδότης δεν μπορεί και δεν θέλει να εκτελέσει τα καθήκοντά του ενώ δεν έχει κάνει επι χρόνια καταγραφή προσφύγων. Τέτοιες προτάσεις που θυμίζουν μαθήματα Βαρουφάκη θα καταπέσουν ενώπιον της ΕΕ. Ο κ.Τσίπρας δεν έχει επαφή με το αντικείμενο. Το ότι όλο το πολιτικό σύστημα συμπεριφέρεται σαν αυτιστικό δεν χρειάζεται την επιβεβαίωση Πρετεντέρη. Όμως λέγοντας έναν μειοδότη αυτιστικό στη πραγματικότητα τον αθωώνεις ενώ προκαλείς θετικά αισθήματα που οφείλουμε όλοι σε όσους έχουν αυτό το πρόβλημα σε ανθρώπους που θέλουν άλλου είδους περιποίηση.
III. Η τρέχουσα συγκυρία αποδεικνύει την ανάγκη ν’ αναθεωρηθεί καταλλήλως η Συμφωνία Δουβλίνο ΙΙ, ακόμη κι αν η αναθεώρηση αυτή έχει αρχικώς μεταβατικό χαρακτήρα λόγω επείγοντος, έως ότου προετοιμασθεί πλήρως και ολοκληρωθεί οριστικώς».
σσ. Και εδώ έχουμε λάθος απόφαση απο όλο το πολιτικό σύστημα. Αν δεχτούμε όσα προαναφέραμε ως λογικά, τότε αν γίνει αυτό που λένε οι κάφροι της ΕΕ θα φέρει χειρότερα αποτελέσματα για τη χώρα μας. Το καλύτερο είναι να κάνουν στην άκρη, είναι μειωμένης ευφυΐας, γνώσεων και ηθικής. Το τελευταίο  μας επιτρέπει να τους προτείνουμε να ζευγαρώσουν με άλογα, σαν τη Μεγάλη Αικατερίνη. Αυτό αν γίνει μπορεί να ανακοινωθεί και σε Συνέδριο (MOUZALAS 2016).
Η Ανακοίνωση της Προεδρίας της Δημοκρατίας εκφράζει τον ελάχιστον κοινό τόπο συμφωνίας των Αρχηγών των Κομμάτων που την αποδέχονται.  Τα Κόμματα της Αντιπολίτευσης εξέφρασαν, καθένα με τον δικό του τρόπο, τις επιφυλάξεις τους για τους μέχρι σήμερα χειρισμούς και την αποτελεσματικότητα της Κυβέρνησης, οι οποίες και καταγράφηκαν στα Πρακτικά.
σσ. Ηλίθιοι και μειοδότες με υπογραφή σε μια μοιραία για τη χώρα κοτοσύναξη. Αδικούνται στην Ελλάδα. Στις ΗΠΑ πολλοί απο αυτούς θα μπορούσαν να διεκδικήσουν OSCAR ψευτιάς και παραπληροφόρησης.
4. Την εποχή των σκατ…ψυχων 
Παρατηρείστε
α) την έλλειψη κάθε αναφοράς σε όλο το κείμενο στο Ελληνικό Σύνταγμα, που αυτόματα σημαίνει παράδοση της Εθνικής κυριαρχίας. Τους έχει γίνει εύκολο πια.  Ο Καραγκιόζης ήταν Έλληνας και δεν ντρεπόταν για αυτό που ήταν. Αυτοί είναι σα τα σκατα στη μούρη τους.
β) την μη αναφορά στο κόστος της χώρας από το μεταναστευτικό, όπως στα επιπλέον δις ευρώ δάνεια που θα χρειασθεί η Ελλάδα ανά χρόνο για να ταΐζει το σύμπαν της οικουμένης και
γ) τη μη αναφορά πουθενά στο κείμενο που ζωγράφισαν με τα σκουπόξυλα τους, στη ζημία στο τουρισμό, λόγω βρώμας, ασφάλειας και ασθενειών. Ζούμε την εποχή των σκατοψυχων.
δ) την προσπάθεια να συγκαλύψουν τον κίνδυνο αύξησης του αντισημιτισμού στη χώρα μας λόγω της αύξησης του μεγάλου αριθμού των μουσουλμάνων, που σε κάποια στιγμή μάλιστα μπορούν να εκδικηθούν σε τοπικό επίπεδο ομοεθνείς ή ομοθρήσκους τους. Ο μόνος υπερδεξιός είναι ο κ.Τσίπρας.
Μας βουλιάζουν και μετά δανείζονται σαν μόνη λύση… Έγινε επι υπουργίας Βαρουφάκη, επαναλαμβάνεται και πάλι.
5. ΕπιΤσίπρα η Μειοδοσία έγινε Τέχνη
Ο κ. Τσίπρας μιλώντας για υπερδεξιούς άρχισε να παράγει μίσος στη κοινωνία. Έπρεπε να τον είχαν συλλάβει ήδη για ρατσισμό που τόσο πολύ τον βολεύει για να ξεπουλάει χωρίς κριτική. Στο εξωτερικό μια τέτοια πολιτική συμπεριφορά συνδυασμένη με τα βαρελότα που προαναφέραμε (εμείς σας μάθαμε πως χτυπάει αυτή τη περίοδο η καρδούλα τους από έρωτα…) δείχνει πολιτικό σε κατάσταση αδυναμίας, που πάει για νέο νόσημα.
Προσωπικά, δεν νομίζουμε ότι ο ψεύτης κ.Τσίπρας μπορεί να δώσει τον ορισμό ενός δεξιού ή ενός αριστερού (ούτε με σκονάκι). Ότι έμαθε το ξέρει από το κινηματογράφο ή του το είπαν άλλοι… έτσι όταν μπήκε σε μπορδέλο έπαθε έρπη. Δεν είναι μέρη αυτά για μικρά παιδιά. Του το είπε και ο κ.Σόιμπλε… Και στη συζήτηση-γελοιοποίηση με τον κ.Κλίντον κόντεψε να πεθάνει από το κακάρισμα…
Δεν κάνουν αυτοί ρε παιδιά. Γλάστρες είναι. Να κάνουν στην άκρη και να αφήσουν και όλα τα γατάκια τις μαγκιές να μην αυτοτραυματιστούν. Έχει βγει λευκός καπνός, αληθινός όχι ο Ντε ΚλανιέKamen του Προεδρικού. Δεν τον βλέπουν; Πόσο θα αντέξει η πλάτη τους; Οι απέξω δεν τα λυπούνται; Τα έχουμε μαυρίσει τα καημένα. Μηδέν σε όλα είναι. Λάστιχα χωρίς τροχό. Έκαναν την αριστερά ένα με την καταστροφή της χώρας.


Λεφτά υπάρχουν, αλλά όχι για τους Έλληνες που αυτοκτονούν από την απόγνωση, ούτε για τους Έλληνες που ψάχνουν στα σκουπίδια για να φάνε, ούτε για τα Ελληνόπουλα που λιποθυμούν στα σχολεία από την ασιτία. Και βέβαια να μην ξεχνιόμαστε, τους Έλληνες απαγορεύεται να τους βοηθήσεις. Π.χ. αν κάνεις μια διανομή τροφίμων για να τους ενισχύσεις, θα θεωρείται συσσίτιο μίσους και θα πηγαίνεις φυλακή. Όταν βοηθάς λαθρομετανάστες είναι αγάπη, όταν βοηθάς Έλληνες είναι μίσος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: