Σάββατο

Αρχισε η αποδόμηση του Ελληνικού Εθνους ...το σχέδιο κοσσοβοποίησης σε πλήρη εξέλιξη!Συμμαθητές από το Σεπτέμβριο τα προσφυγόπουλα με τα ελληνόπουλα, που φοιτούν στα δημόσια σχολεία της χώρας.Τι Τσιπρας τι Μητσοτακης ?Μαζι ειναι στο κολπο ολο το πολιτικο προσωπικο!!!
ΣΤΗΝ ΕΙΔΟΜΕΝΗ ΤΟΥΣ ΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΔΟ ΠΑΡΑ ΟΠΟΥ ΝΑΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΓΑΔΕΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΙΑ

ΗΡΘΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΓΑΛΟΥΧΙΣΑΝ ΣΤΟ ΙΣΛΑΜ
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΕ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΝΟΨΥΧΟΥΣ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΣΟΡΟΣ , ΤΟΥΣ ΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΠΟΥ ΧΕΖΟΥΝ ΤΑ ΙΣΛΑΜΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΛΕΝΕ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΙΑ ΤΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΘΕΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΦΑΝΤΑΡΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΑ ΣΤΑ 

Ενταξη προσφύγων λοιπον στην ελληνική κοινωνία με οικονομικά ανταλλάγματα

Συμμαθητές από το Σεπτέμβριο τα προσφυγόπουλα με τα ελληνόπουλα, που φοιτούν στα δημόσια σχολεία της χώρας.

Αυτό περιλαμβάνεται στο σχέδιο της κυβέρνησης για "ένταξη στην ελληνική κοινωνία" του 1.000.000 προσφύγων και λάθρο που αναμένεται να εγκλωβιστούν στην Ελλάδα τον επόμενο χρόνο και μη έχοντας πλέον δρόμο επιστροφής

(η Συρία είναι ολοσχερώς κατεστραμμένη και πριν την παρέλευση 10ετίας δεν θα υπάρχουν καν δομές για να επιστρέψουν).

Ουσιαστικά θα κυριαρχήσει πληθυσμιακά σε όλη την βόρειο Ελλάδα και τα νησιά, ενώ βάσει του ρυθμού γεννήσεων το 1 εκατ. μέσα σε δέκα χρόνια για έχει ιπλασιαστεί, ολοκληρώνοντας έτσι την "βίαιη" πληθυσμιακή μετάλλαξη της χώρας.

Το ελληνικό σχέδιο δράσης που εστάλη στο Βερολίνο περιλαμβάνει πάντως και άμεση δημιουργία σχολικών τάξεων υποδοχής σε όλα τα hot spots, για όσα παιδιά δεν παραμείνουν στην Ελλάδα.

Εκεί θα διδαχθούν και γερμανικά - σύμφωνα με χωριστό σκέλος του σχεδίου.

Η αντίδραση στις Βρυξέλλες για το ελληνικό σχέδιο ήταν θετική, διαβεβαίωσε ο Νίκος Φίλης, που επισήμανε ότι τα παιδιά των προσφύγων που επιθυμούν να παραμείνουν στη χώρα μας μπορούν να εντάσσονται σε τάξεις υποδοχής των δημόσιων σχολείων και αργότερα στις κανονικές τάξεις των Ελλήνων μαθητών. Όσο για τη χρηματοδότηση, θα γίνει μέσω κονδυλίου που θα καταβληθεί στη χώρα για την συνολική αντιμετώπιση του προσφυγικού κύματος.
Ο τρεις κεντρικοί στόχοι του σχεδίου αναλύθηκαν ως εξής:

1. Ψυχοκοινωνική στήριξη των παιδιών, ειδικά των ασυνόδευτων

2. Παροχή βασικών δεξιοτήτων γραμματισμού

3. Γλωσσική και πολιτισμική προετοιμασία για την αφομοίωσή τους στην Ελλάδα

Σε αντάλλαγμα θα υπάρξει παροχή οικονομικής βοήθειας πάνω από 1 δισ. ευρώ και μια αόριστη υπόσχεση για "χαλάρωση" του Μνημονίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: