Κυριακή

Λαθρομετανάστες: Αφού ψήφισαν νόμο που δίνει σε όλους ιθαγένεια, τώρα φωναζουν για 60 χιλιάδες, από το 1 και, εκατομμύριο. H απόλυτη κοροιδία απο τους γαλαζιους εφιαλτες της ΝΔ!


Μας δουλεύει κανονικά  η ΝΔ. Τώρα  θυμήθηκαν το πρόβλημα των λαθρομεταναστών όταν οι ίδιοι με τις ενέργειές τους το έφεραν σε αυτό το αδιέξοδο.

Μας κοροϊδεύουν δήθεν ότι ενδιαφέρονται για το θέμα. Ποιοί νομοθετούσαν τα τελευταία χρόνια υπέρ των λαθρομεταναστών;

Ποιοί υπουργοί ευχαριστούσαν τους λαθρομετανάστες για

την συνεισφορά τους (εδώ γελάμε); Ποιοί αγνοούσαν τις επιστολές των νομαρχών (που ήταν κομματικοί φίλοι) που προειδοποιούσαν για εξάπλωση επικίνδυνων επιδημιών;
Ποιοί έκαναν πανηγύρια υπέρ τους; Ποιοί τους έβαζαν ένσημα για να τους νομιμοποιήσουν; Ποιοι τους επιδοτούσαν; Ποια είναι η έξαρση της εγκληματικότητας λόγω των λαθρομεταναστών; Τι θα γίνει αν φύγουν όλοι; Ποιοι τους αφήνουν να κάνουν παραεμπόριο και να βγάζουν έξω πολλά δις ευρώ;

Δεν έγιναν όλα αυτά επί κυβερνήσεων ΝΔ και ΠΑΣΟΚ; Δεν τους κάλεσαν όλους εδώ όταν τους δίνουν ιθαγένεια πολύ εύκολα ιδίως σε άτομα που στερούνται ταξιδιωτικών εγγράφων;

Θα μας σώσουν οι 30 χιλιάδες που θα βάλετε στα κέντρα φύλαξης ενώ θα μείνουν πάνω από εκατομμύριο στην Ελλάδα;

Αν θέλετε να αντιμετωπίσετε το θέμα δεν θέλει κόπο αλλά τρόπο:

Φύλαξη και κλείσιμο συνόρων με την Τουρκία

Επαναπροώθηση όλων στην Τουρκία

Άρνηση παροχή υπηκοότητας σε άτομο που έχει εισέλθει παράνομα δια παντός, αφού δεν σέβεται τους νόμους του κράτους που εισέρχεται χρηματικό πρόστιμο 5.000 ως 10.000 ευρώ λόγω της «παράνομης εισόδου και παραμονής στην επικράτεια» (εφαρμόζεται στην Ιταλία).

Oι δημόσιοι λειτουργοί που θα έχουν οποιαδήποτε σχέση με παράνομους μετανάστες θα είναι υποχρεωμένοι να τους καταγγείλουν στις Αρχές (εφαρμόζεται στην Ιταλία).

Oποιοσδήποτε τους φιλοξενεί ή τους ενοικιάζει κατάλυμα κινδυνεύει με φυλάκιση που φτάνει τα τρία χρόνια (εφαρμόζεται στην Ιταλία) και κατάσχεση του διαμερίσματος (εφαρμόζεται στην Ισπανία).

Όποιος εργοδότης χρησιμοποιεί λαθρομετανάστες για εργασία να τιμωρείται με φυλάκιση που φτάνει τα τρία χρόνια και πρόστιμο 50000 ευρώ για κάθε λαθρομετανάστη

Για άδεια εργασίας να απαιτείται (ακόμα και από μετανάστες από Ευρώπη): Αντίγραφο ποινικού μητρώου από την χώρα από την οποία κατάγεται, υγειονομικές εξετάσεις,και να πληρώνει αυτασφάλιση μέχρι να βρει εργασία. Σε περίπτωση σοβαρού αδικήματος απέλαση και κατάσχεση όλων των περιουσιακών του στοιχείων (εφαρμόζεται στην Ισπανία)

Απλά τα πράγματα για να λυθεί το πρόβλημα, το κάνουν άλλοι με τρομερά αποτελέσματα όπως στην Ιταλία όπου μειώθηκε κατά 94% η εισροή λαθρομεταναστών, αλλά δυστυχώς δεν έχουμε κυβερνήσεις να τα νομοθετήσουν. Τα υπόλοιπα είναι απλώς κοροϊδία ..

Οι μαζικές αποδόσεις ιθαγένειας, Δούρειος Ίππος των εθνών

  Τι προβλέπει το νομοσχέδιο για την απόκτηση ιθαγένειας από μετανάστες δεύτερης γενιάς


Με αφορμή την προσωρινή  (ελπίζω) διαμονή ενος καλου μου φιλου στην Γερμανία, ανέσυρα από την μνήμη μου ένα παλαιότερο γεγονός  Γεγονός το οποίο συνέβη σε μια χώρα όπου ζουν και εργάζονται άνθρωποι πολλών εθνικών κοινοτήτων, με κυριότερη (λόγω πληθυσμού) την τουρκική.

Η αλλοίωση της θέλησης ενός λαού

Συνέβη στις εθνικές εκλογές του 2002, όταν ο υποψήφιος της Κεντροδεξιάς (CDU-CSU), Βαυαρός Χριστιανοκοινωνιστής Έντμουντ Στόιμπερ, έχασε για κάτι χιλιάδες ψήφους από τον σοσιαλιστή (SPD) καγκελάριο Γκέρχαρντ Σρέντερ. Το πως όμως έχει τεράστια σημασία. Δύο γεγονότα ανέτρεψαν όλες τις δημοσκοπήσεις, που «έδειχναν» το συνασπισμό των Χριστιανοκοινωνιστών της Βαυαρίας (CSU) και των Χριστιανοδημοκρατών (CDU) εταίρων τους, 10 ολόκληρες μονάδες μπροστά από τους Σοσιαλιστές (SPD), λίγες μόνο μέρες προ των εκλογών. Το πρώτο, ήταν η φωτογραφία του καγκελαρίου Σρέντερ που τον εμφάνιζαν με λαστιχένιες μπότες ως τον καβάλο κι ένα φτυάρι στο χέρι, να «βοηθάει» τους κατοίκους της Δρέσδης που είχε πληγεί από πλημμύρες κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, να ανακόψουν την πορεία του νερού. Δεν θυμάμαι εφημερίδα, τηλεοπτικό κανάλι και διαδικτυακό τόπο που δεν δημοσίευσε αυτήν την φωτογραφία. Μια φυσική καταστροφή, λοιπόν, ανέδειξε το «κοινωνικό» πρόσωπο του καγκελαρίου.
 Έφτανε όμως αυτό; Μάλλον όχι. Χρειαζόταν και κάτι άλλο ο καγκελάριος για να κερδίσει τις εκλογές. Αυτό το «κάτι άλλο», όμως δεν τον ανησυχούσε: Το είχε λύσει λίγα χρόνια πριν, όταν χορηγούσε με νόμο, παρά την αντίδραση των Χριστιανοδημοκρατών και Χριστιανοκοινωνιστών, γερμανικά διαβατήρια σε περίπου 1.000.000 Τούρκους της Γερμανίας στα πλαίσια της «ελάφρυνσης» των κριτηρίων για την Πολιτογράφηση αλλοδαπών. Να σημειωθεί εδώ ο δεδομένος φιλοτουρκισμός των Γερμανών σοσιαλιστών καθώς και ότι οι δημοσκόποι ξεγελάστηκαν από τις αλλοπρόσαλλες ή ακόμα και τις μη-απαντήσεις των νέων Γερμανών υπηκόων τουρκικής καταγωγής. Είναι πασίγνωστη η αντικοινωνικότητα των Τούρκων στην Γερμανία, όταν πρόκειται να συναναστραφούν με Γερμανούς και γενικά με μη-Τούρκους.
Παρ' όλη βέβαια την «ελάφρυνση», οι Τούρκοι είχαν κατηγορήσει ακόμη και τους σοσιαλιστές, ότι ο νόμος τους βάζει αυστηρά κριτήρια και σαν παράδειγμα έφερναν μια παράγραφο του νομοσχεδίου που προέβλεπε ότι ο υποψήφιος για την κτίση της γερμανικής ιθαγένειας έπρεπε να γνωρίζει την γερμανική γλώσσα επαρκώς (genug). Οι ... αθεόφοβοι, ούτε εξετάσεις στην γλώσσα της χώρας που τους φιλοξενούσε και τους έκανε την τιμή να τους πολιτογραφήσει, δεν θέλανε. Έτσι αντιλαμβανόταν την φιλοξενία οι Τούρκοι! Έτσι και διαβατήρια πήραν και SPD ψήφισαν μαζικά κι έκαναν την διαφορά. Υπολογίζεται ότι το 98% των Τούρκων που ζουν στην Γερμανία ψήφισαν SPD. Άντε μετά ο καγκελάριος της Γερμανίας κι όχι των Γερμανών πλέον, να ασκήσει εθνική πολιτική στα θέματα που αφορούν στις σχέσεις μεταξύ Τουρκίας και Γερμανίας. Ο Δούρειος Ίππος είναι εντός των τειχών και ο κάθε Γερμανός καγκελάριος θα πρέπει να έχει στο νου του και τους «γερμανοποιημένους» Τούρκους όταν παίρνει αποφάσεις.

Ο αντίλογος που υπάρχει σε όσες συζητήσεις έχω κάνει για το θέμα, είναι ο εξής: «Και που ξέρεις εσύ κ. Τζιόπα ότι οι Τούρκοι επηρέασαν το αποτέλεσμα; Ήσουν μέσα στα παραβάν και ξέρεις τι ψήφισαν»; Αφελέστατο, για να μην πω ηλιθιότατο ερώτημα. Δηλαδή είναι κάποιος Τούρκος της Γερμανίας και έχει να επιλέξει ανάμεσα σε ένα κόμμα που προσφέρει τα πάντα σε αυτόν, την οικογένειά του και στην Μητέρα-Πατρίδα του κι απέναντί του ακριβώς το αντίθετο. Θα πρέπει να είναι ή προδότης ή ηλίθιος για να επιλέξει το δεύτερο. Οι Τούρκοι φημίζονται για πολλά άσχημα πράγματα ιστορικά, όπως σφαγές και γενοκτονίες κατά συρροή. Προδότες όμως και ηλίθιοι δεν υπήρξαν ποτέ. Πλην αυτού, οι τίτλοι των γερμανικών M.M.E. την επομένη των εκλογών μετά από τις αναλύσεις των ειδικών εκλογολόγων ήταν εντελώς κατατοπιστικοί για το τι είχε συμβεί: «Τούρκοι και Πλημμύρες έσωσαν το Σρέντερ».

Η ιθαγένεια μείζον εθνικό ζήτημα


Επειδή το διαβατήριο είναι ένα «χαρτί» το οποίο δεν συνοδεύεται απαραίτητα κι από εθνική συνείδηση, είναι εύκολο να αντιληφθεί ο καθένας το πόσο «δημοκρατικά» θα εκλέγονται οι κυβερνήσεις στην Ελλάδα μια και ο νόμος για την απόκτηση της ελληνικής ιθαγένειας έρχεται. Καθήκον όλων των δυνάμεων που επικαλούνται την διατήρηση της εθνικής μας ανεξαρτησίας είναι να αναδείξουν το θέμα της ιθαγενείας σε μείζον εθνικό ζήτημα. Κι αυτό πρέπει να γίνει άμεσα διότι  το μείγμα γίνεται εκρηκτικό και απειλείται ευθέως η βιολογική συνέχεια του έθνους.
http://static.pblogs.gr/f/538221-mousoulmanoi.jpg

Δεν υπάρχουν σχόλια: