Δευτέρα

Ο Αγοραστος δεν πρεπει να βγει ξανα Περιφερειαρχης



Ο Αγοραστος δεν πρεπει να βγει ξανα Περιφερειαρχης .Αμα ο Μητσοτακης θελει πραγματικα να φερει την ανοιξη στην Νεα Δημοκρατια πρεπει να αποκλεισει ατομα που χρησιμοποιησαν την εξουσια για προσωπικο πλουτισμο .
Οι φορολογικες δηλωσεις του Αγοραστου δειχνουν οτι τριπλασιασε την περιουσια του απο τοτε που εγινε δημοσιο προσωπο.Αρα λοιπον στις επομενες εκλογες πρεπει αν φυγει και αν μην ψηφιστει απο οσους πραγματικα πονανε τον τοπο .Η πουστια εναντιον του Παπαδημοπουλου ειναι το κερασακι στην τουρτα!!!
Τ ακουτε εκει στην Λαρισα εσεις οι νεο δημοκρατες ?Το εχει ξανακανει .παλαιοτερα.Αυτος ηταν πισω απο τις περιφημες φωτογραφιες .Ο ανθρωπος ειναι αδιστακτος .Μονο σε αρρωστο μυαλο παραπεμπουν συμπεριφορες σαν αυτη που εδειξε οταν αναγκασε τον Εθνικοφρονα Πατριαρχη του Πατριωτισμου -πρ Νομαρχιακο Συμβουλο απο Ελασσόνα Αγγελη να τα βροντηξει και να παραιτηθει .
Αμα ρωτησετε τον Βασιλη τον Μπατζηλιωτη που χρονια κρατησε την ΝΔ σε υψηλα επιπεδα στο νομο θα σας μιλησει με τον χειροτερο τροπο για τον Αγοραστο .Το ιδιο και ο Κωστας ο Τζανακουλης που κακα τα ψεμματα ανα γέννησε την Λαρισα .Αδωνη-Αυγενακη- Βοριδη επειδη ξερω οτι παρακολουθειτε τα γραφομενα μου!!
Ο Αγοραστος ειναι βαριδι.Πρεπει αν φυγει!!!Ειναι διχαστικος εχει ανοιξει μετωπα με ολους.Με τον Βλαχογιαννη στα Τρίκαλα .Με τον Μπεο -με τον Γκλετσο .Η Ελλαδα και η παραταξη χρειαζεται νεα παιδια.Αφθαρτα που πανανε τον τοπο .
Θυμαμαι εκεινον τον Προεδρο της ΟΝΝΕΔ τον Κωστα Χατζη απο τον Κρανωνα .Ο Κοπανας δεν ειχει καμια δουλεια να παει ενατιον του Μπεου.Θα φαει τα μουτρα του στο Δημο Βολου και θα εξαφανιστει Ο Μπεος πρεπει νσ στηριχθει απο την ΝΔ γιατι ειναι παλικάρι
Η γαλαζια παραταξη εχει αρκετους αλλους να στηριξει
Οχι αρρωστα μυαλα σαν του Αγοραστου.Ο ανθρωπος ειναι καιροσκοπος ολκης πρεπει να παει σπιτι του.

Τελος

Δεν υπάρχουν σχόλια: