Πέμπτη

Λαρισαιοι..ένα μάτσο ραγιάδες!

 Η εικόνα ίσως περιέχει: 7 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση
Τελικα μονο στην Ελλαδα γινονται αυτα!!!
Κατακλεβεις το δημοσιο κανοντας ενα σωρο ΜΚΟ και μετα παριστανεις τον Επιχειρηματια
Μετά το Βόλο , τα Τρίκαλα και την Καρδίτσα και η Λάρισα αποκτά τη δική της μικροζυθοποιία, με τη νέα μπύρα που φέρει την ονομασία LOLA. Τα αρχικά σημαίνουν Love Larissa και εμπνευστής της προσπάθειας, είναι ο γνωστός επιχειρηματίας των ΜΚΟ και διευθυντής του ΙΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ Νίκος Πιτσούλης.!!
Αφου δεν εχετε να πληρωσετε τον ΕΝΦΙΑ και το ηλεκτρικο να πινετε τουλαχιστον την μπυρα του κ Πιτσουλη για να συνερχεστε!!!Δεν μαθαμε αν ειναι και ο Αγοραστος συνεταίρος.Λετε?


Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, χαμογελάει, ποτό 

Χρόνια τώρα φωνάζουμε για το πάρτι που γίνονταν στη Λαρισα με το ΚΕΚ ΔΗΜΗΤΡΑ ,τον κ Πιτσουλη με τις ΜΚΟ του.
Κάποιοι  υψηλόβαθμους υπάλληλοι  της Περιφερειας Θεσσαλιας  εκαναν τα στραβα ματια στον κ Πιτσουλη και την Παπαδοκόρη  κ Θεκλα ώστε να διαχειρίζονται προγράμματα της Ε Ε χωρις κανεναν ελεγχο.
Χρόνια φωνάζουμε ότι ο Αγοραστός έχει μετατρέψει την Περιφέρεια σε παραμαγαζο υπόθαλψης διασπαθιστων δημόσιου Χρήματος,
Χρονια καταγγέλλουμε τις λοβιτούρες στον Αγιοκαμπο και τα παραλια του νομου – από την Πολεοδομία Λάρισας - που εχουν μετατραπεί σε Beverly Hills, με βιλαρες δημοσίων υπαλλήλων και εγκαθέτων της Αριστεράς οι οποίοι διαχειρίζονταν κρατικές θέσεις και καταπατησαν το βασιλικο κτημα.
Τελικα  κανεις μα κανεις ούτε δικαστικός λειτουργός ούτε η ΣΔΟΕ έκαναν κάτι. Δυστυχως  η Λάρισα και η Θεσσαλία δεν είναι Ελλάδα.!!!!
Και όσο βλέπουμε τον Αγοραστό που παντελονια τα ενοικια απο  το ΙΚΑ-- νοικιάζοντας το περιβόητο κτίριο του στο δημόσιο-να διεκδικεί ξανά την Περιφέρεια Θεσσαλίας αναρωτιόμαστε μήπως τελικά είμαστε σαν λαος άξιοι της μοιρας μας.
Χάθηκε ένας φλογερός Πατριώτης περιφερειαρχης για την Θεσσαλια;; Αφού η περιοχή μας είναι στο μάτι του κυκλώνα!!! ?

Αντε στην υγεια σας και μην ξεχνατε να αγοραζετε την μπίρα του Πιστουλη και να γραφετε τα παιδια σας στα ΙΕΚ του
Βρε πως μπλέξαμε!!!Από τη μια ο Αγοραστος , και από την άλλη ο Πιτσουλης , !! Και να είναι μονο αυτοι . Γι αυτό χρεοκοπήσαμε. Γιατι ολοι εφαρμόζουν τα σχέδια της οικουμενιστικής ΝΤΠ. Ένας από τους στόχους και σκοπούς της Οικουμενικότητας, είναι και ο πολύ-πολιτισμός, των θολοκουλτουριάρηδων, δηλαδή η παράνομη λαθρομετανάστευση, δηλαδή η Βαβέλ των ανθρώπων. Γίναμε ηδη σύγχρονη Βαβυλωνία στη Λαρισα και την ΘεσσαλιαΜεχρι περιφερειακο συμβουλο για τους Λαθραιους εχει ο Αγοραστος !!



 

 
Τον τ Ανώτατο Αξιωματικο της Αστυνομιας Χρηστο Καλομπατσιο .Αυτον που εκοψε την κορδελα στην τελετη τως αποκαλυπτηριων της Προτομης του αρχικομουνιστη  καπεταν Βρατσανου Αισχος κ Καλομπατσιο γιατι η Ελληνικη Αστυνομια ειχε χιλαδες νεκρους απο τους κομμουνιστοσυμμοριτες και σεις δεν δειξατε το απαραιτητο σεβασμο στην μνημη των 


Αυτοι ειστε οι Λαρισαιοι τελικα !!!!!Τα καταπινετε και τα ανεχεστε ολα. Ενα ματσο προσκηνυμενοι Ραγιαδες
Ναι αυτοί ακριβώς είσαστε!
Ο περήφανος τάχα λαός της καμπου της Κεντρικης Ελλαδας
..ένα μάτσο ραγιάδες!

Δεν υπάρχουν σχόλια: