Τετάρτη

Εθνικός παλμός στην προεκλογική συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής στην Μαγνησία





Μέσα σε πανηγυρικό κλίμα, παρά τις υψηλές θερμοκρασίες, έλαβε χώρα η προεκλογική εκδήλωση της Χρυσής Αυγής στην Μαγνησία.


Πρώτος έλαβε το λόγο ο βουλευτής Παναγιώτης Ηλιόπουλος αναφερόμενος στο καθεστώς απόλυτου αποκλεισμού που υφίσταται το πατριωτικό κίνημα της Χρυσής Αυγής. Τόνισε ότι παρά την απομόνωση και τη φίμωση, οι Έλληνες Εθνικιστές συνεχίζουν ακάθεκτοι να αγωνίζονται για τα εθνικά Ιδανικά, για Πατρίδα και Ελευθερία.


Στη συνέχεια έλαβε το λόγο ο Συναγωνιστής και βουλευτής Ηλίας Κασιδιάρης, δίνοντας παλμό στη συγκέντρωση με το στεντόρειο λόγο του. Ανεφέρθη στην ταύτιση της ΝΔ με ΣΥΡΙΖΑ, αφού στα νομοσχέδια συντάσσονται πλήρως, υποστηρίζοντας ο ένας τον άλλον.


Από τα σύμφωνα συμβίωσης, μέχρι την ανέγερση ισλαμικού τεμένους και το άσυλο λαθρομεταναστών, υφίσταται μια αγαστή συνεργασία νεοδημοκρατών και συριζαίων.


Ο Ηλίας Κασιδιάρης απηύθυνε κάλεσμα "μάχης", διαμηνύοντας ότι η μοναδική Φωνή Εθνικής Αντιστάσεως στο ξεπούλημα της Πατρίδας είναι η Χρυσή Αυγή.


Όλοι οι Έλληνες ενωμένοι κάτω από τα Λάβαρα του Εθνικιστικού Κινήματος καλούνται να αγωνιστούν, ώστε να αποτινάξουμε το ζυγό του διεφθαρμένου και ξενόδουλου συστήματος εξουσίας.


7 Ιουλίου ψηφίζουμε ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ.








Δεν υπάρχουν σχόλια: