Κυριακή

Ντινος!!!Ετσι για να μην ξεχναμε!!

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στη σκηνή και εσωτερικός χώρος

 
Επειδη την επομενη Κυριακη ολοι οι μπολσεβικοι της Λαρισας θα σκισουν τα καλτσον τους και θα κλαινε για την Ηλενια -την γνωστη απο τα σαμπουαν- που την πατησε το γνωστο αρμα του Γουνελα και του Ντερτιλη στο Πολυτεχνειο -θελω να αφιερωσω δυο λογια για τον πλεον ανυποληπτο αυτοδιοικητικο πολιτικαντη στην Λαρισα που εχει φορεσει τα κοκκινα και παριστανει τον Δημοτικο Συμβουλο !!!
Ειναι ο ιδιος που οταν οι μπαχαλακηδες ειχαν καταλαβει το Χατζηγιαννειο και δεν αφηναν την Πατριωτικη παραταξη της Λαρισαιων Κοινον να κανει την εκδηλωση της - εκανε τον διαμεσολαβητη και προσπαθουσε να πεισει τους συμμετεχονες οτι για το καλο της Λαρισας επρεπε να ενδωσουν στην λογικη της αριστερας τρομοκρατιας!!!
Ειναι ο ιδιος που στην ακολουθηθεισα συνεδριαση του Δημοτικου Συμβουλίου κατηγορησε τον Κωστα Βαιουλη οτι η Λαρισαιων Κοινον ειναι μαξιλαρι ακραιων!!!
Ειναι ο Ντινος!!!!!
Ενα από τα νεοελληνικά φαινόμενα τις τελευταίας δεκαετίας στην Λαρισα ειναι ο αντιρατσιστης Ντινος..
Αμέτρητα χρήματα έχουν ξοδευτεί από το κράτος για την προπαγάνδα υπέρ των αντιρατσιστων . Χιλιάδες διαλέξεις, βιβλία, ταινίες, σχολικές εκδρομές, ακόμη κα μαθήματα στα πανεπιστήμια , όλα αυτά στην αντιρατσιστική εκστρατεία, για τη διαφώτιση και διαπαιδαγώγηση του ελληνικού λαού.
Σύλλογοι, φορείς, σωματεία, τηλεοπτικοί σταθμοί, δελτία ειδήσεων, υπαρκτοί και ανύπαρκτοι, όλοι ενωμένοι στην αντιρατσιστική δράση.!!!
Παρατηρείται ακόμη το φαινόμενο ο αντιρατσισμός να είναι η σύγχρονη προμετωπίδα όλων των πολιτικών παρατάξεων!!!.Ουδείς έχει το δικαίωμα να μην τον ασπαστεί.
Αποτελεί το διαβατήριο για πολιτική καριέρα, για είσοδο στον κύκλο των «επωνύμων», για ακαδημαϊκή καταξίωση, για επιχειρηματική επιτυχία, ακόμη και για στυγνή κερδοσκοπία.
Ίσως αυτή να είναι και η βαθύτερη ουσία του «κινήματος» του αντιρατσισμού: μια πέρα ως πέρα κερδοφόρα επιχείρηση, μια βιομηχανία κέρδους και ψεύδους, η οποία συνδυάζει το τερπνόν μετά του ωφελίμου, την διάβρωση της ελληνικής κοινωνίας, και την είσπραξη κρατικών, ευρωπαϊκών και πολλών άγνωστης προέλευσης κονδυλίων.
Ο Ντινος Ο Νικος του -ΚΕΚ Δημητρα-η Θελμα η γνωστη παπαδοκορη του περιβοητου οργανισμου για το περιβαλον και αλλοι που ακομα και σημερα μετα τα οσα εχουν γραφτει για τις παρανομες Χρηματοδοτησεις των ΜΚΟ κυκλοφορουν ελευθεροι εδω στη Λαρισα....και μετεχουν και σε προγραμματα ΕΣΠΑ διπλα στον Αγοραστο.!!!
Αμειβομενος συνδικαλιστης χρονια ο κ. Ντίνος . ο άλλοτε αρχηγός της Νεολαίας της ΔΗΑΝΑ του Στεφανοπουλου, προεδρος του ΤΕΕ ειχε ανακοινωσει με μια κινηση ΜΑΤ ότι θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος Λάρισας και απειλουσε τον Τζανακουλη , διεκδικωντας την στηριξη της ΝΔ και βεβαια πηγε για γρουβες,
Ανηκε στην λεγόμενη ομαδουλα των 16 επιχειρώντας να προκαταλάβει εξελίξει στην Λαρισα .Ηταν και υποψηφιος βουλευτης εκεινη την περιοδο με την ΝΔ και συμφωνα με τα αποτελέσματα εκεινων των εκλογων , πρώτος ηταν ο Μάξιμος Χαρακόπουλος με 30.548 σταυρούς και δεύτερος ο Χρήστος Ζώης με 28.052 σταυρούς. Ακολουθουσαν ο Αγοραστός με 27.154 σταυρούς η Μαίρη Καμηλαράκη με 14.580 η Κατερίνα Καρέλα με 8.999 και μετα ο Ντινος με 8.679 σταυρούς!!
Εξουσιομανης και στρατευμενος αντιστασιακος ο Ντινος ειχε σημαια του παντα τον αντιρατσισμο !!!!.
http://www.larissanet.gr/…/diamantos-gia-to-kroysma-ratsis…/
Δυστυχως οι διαφοροι Διαμαντοι κατάφερν στη δημόσια ζωή ο ορος Ελληνισμός να αντικατασταθεί από τον ορο Αντιρατσισμός και έφτασαν την Ελλάδα στην σημερινή παρακμή.
Αυτό κανει ο Ντινος συνεχεια και καποιοι στα τοπικα ΜΜΕ παρουσιάζοντας τα γεγονότα με τις απαιτούμενες διογκώσεις η παραμορφώσεις ώστε να φτάσει στον μεσο Λαρισαιο η εικόνα οτι η Λαρισα ειναι ενα "Γκουαντάναμο" !!!
Ο ΜΟΝΟΣ ρατσισμός που υπάρχει σήμερα στην Ελλάδα είναι εναντίον των Ελλήνων, εναντίον των ιθαγενών αυτού του τόπου, εναντίον των ποικίλων λαϊκών εκδηλώσεων διαμαρτυρίας ή εξέγερσης…
Όποιος δεν είναι επιδοτούμενος, ή μίσθαρνο όργανο του καθεστώτος και δεν έχει κομματικές και καθεστωτικές τσίμπλες στα μάτια ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΑΜΕΣΩΣ το ρατσισμό εναντίον των Ελλήνων.
Δυστυχως για σενα Ντινο οι Λαρισαιοι σε εχουν παρει μυρουδια και δεν προκειται να δεις Εξουσια οτι και να κανεις!!!
Ο Ντινος αφου εφαγε φολα απο τους γαλαζιους - μετα απο διαφορες προσπαθειες να αναρριχηθεί στην εξουσια του Δημου Λαρισας - και αφου δεν καταφερε να πεισει τον Αγοραστο να τον κανει Αντιπεριφερειαρχη -καταφερε τελικα να εκλεγει Δημοτικος Συμβουλος με τους μπλσεβικους του Καλογιαννη!!!
Οι Συριζαιοι τον ανταμειψαν γιατι σαν μαθητης και αργοτερα φοιτητης εκανε συναυλιες για την Ηλενια του Πολυτεχνειου!!
Ξεχασαν βεβαια οτι οι προγονοι του αλλαξαν το επιθετο απο Διαμαντης και το εκαναν Διαμαντος .Οπως ξεχασαν οτι ο πατερας του και ο θειος του ηταν οι καλύτεροι συνομιληται των εδω εκπροσωπων της 7ετιας οπως Λαδας Μιχαλος Τσιλικουδης Πετανης και Πλευρης!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: