Παρασκευή

Το κονκλαβιο του Αγοραστου ενατιον του Συλλαληριου της Λαρισας

 



Το γαλάζιο κονκλάβιο των προσκυνητών του Αγοραστού ,οι πουλημένοι αποστρατοι τ μακεδονομαχοι που εκαναν ταμειο την συμμετοχη τους στα συλλαλητήρια για την Μακεδονια και που τωρα εχουν λουφάξει και  προσπαθουν με καθε τροπο να αποτρέψουν το Συλλαλητηριο της Λαρισας .
Εγω θα τους καταγγειλω εναν εναν για να καταλαβουν οι θιγομενοι απλοι καταστηματαρχες εργαζομενοι και λαρισαοι την πιο καλοδουλεμενη και στημενη εγκληματικη οργανωση που μεθοδευει την ισλαμοποιηση της πατριδος μας .
Αυτοι μπροστα στο ευρω ειναι ικανοι να πουλήσουν και την μάνα τους . Στελνουν λοιπον βαλτοι και πληρωμενοι απο τον Αγοραστο μηνυματα στους καταστηματαρχες τους ενδιαφερομενους και τους αμεσα θιγομενους οτι το συλλαλητήριο να γινει μεν και να ειναι γενικο και κατα του προσφυγικου αλλα στην κεντρικη Πλατεια και οχι στα Γραφεια της Περιφερειας και να φανει οτι στρεφεται κατα του Αγοραστου!!!! Το προσφυγικο ειναι λενε ευρωπαικο προβλημα.
Δηλαδη θα ερθουν οι Ευρωπαιοι να σταματησουν τον εποικισμο της Πατριδος
Τετοιοι ειναι .Οχι αποστρατοι Αξιωματικοι .Αποστρατα στρατιωτακια ειναι !!!!Φιλιππινέζες της διαπλοκης και της γαλαζιας κλικας που εχει καθησει στον σβερκο της ΝΔ απο την μεταπολιτευση και μετα . Ειναι οι ιδιοι που κατεθεταν σαν μαρτυρες εναντιον συναδελφων των Αξιωματικων της 21ης Απριλιου για βασανιστηρια .
Ειναι οι ιδιοι που τωρα επειδη ο Μητσοτακης εκανε την γνωστη κωλοτουμπα για το Μακεδονικο - εβαλαν τα ξιφη του μακεδονομαχου
στις θηκες για να απολαυσουν το φαγοποτι που συνεχιζεται -μετα τους μπολσεβικους.Ειναι οι ιδιοι που βολεψαν το σοι τους και εχουν παθος με την καρεκλα εξουσιας

Ειναι οι ιδιοι που χειροκροτουσαν την ανέγερση του του μαυσωλειου του σφαγεα Φλωρακη με χρηματα της Περιφέρειας Θεσσαλιας.
Οι καταστηματαρχες οι εργαζομενοι και οι απλοι Λαρισαιοι πρεπει να καταλαβουν οτι ο πλεον ανυπόληπτος Περιφερειαρχης που εγινε πλουσιος απο την πολιτικη -μεθοδευει να μετατρεψει την Λαρισα σ ενα απεραντο HOT SPOT για να τα οικονομήσει και αυτος και η παρεα του !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: