Σάββατο

Λαθρομετανάστες και ΝΔ: Εγκατέστησε στην Ελλάδα 11.825 και επέστρεψε στην Τουρκία… 29!




Οργιάζει η προπαγάνδα των μισθοφόρων των ΜΜΕ υπέρ της κυβέρνησης Μητσοτάκη
Θα μπορούσε πραγματικά να είναι ανέκδοτο ή κωμική ταινία το γεγονός ότι πεντακόσιοι μετανάστες από χώρες της Αφρικής που κρατούνταν στο Προαναχωρησιακό Κέντρο (ΠΡΟ.ΚΕ.ΚΑ.) της Μόριας αφέθηκαν ελεύθεροι το πρώτο εξάμηνο του 2019 γιατί υποστήριξαν πως μιλούσαν πάρα πολύ σπάνιες διαλέκτους, μη ανιχνεύσιμες, και δεν βρίσκονταν διερμηνείς για την συνέντευξη. Οι ίδιοι, ωστόσο, όπως είπε από το βήμα της Ολομέλειας Βουλής ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης, είχαν συμπληρώσει την αίτηση και την πρώτη καταγραφή, είτε στα αγγλικά, είτε στα γαλλικά, που σε πολλές από αυτές τις χώρες είναι η επίσημη γλώσσα.
Εάν καταλάβατε καλά, τους άφησαν ελεύθερους γιατί τους είπαν ότι δεν γνωρίζουν καμία από τις γλώσσες και δεν υπάρχει διερμηνέας για την συνέντευξη! Καθαρή κοροϊδία με τις ευλογίες ΝΔ και ΜΚΟ.
O υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής όμως Νότης Μηταράκης, επανέλαβε ότι μειώνεται   ο   χρόνος   έκδοσης   των   αποφάσεων   για   τις   προσφυγές αιτούντων άσυλο, κατόπιν απορριπτικής απόφασης σε πρώτο βαθμό και  ότι θα επιταχυνθούν οι τελικές εκδόσεις αποφάσεων και άρα οι επιστροφές μεταναστών. Ποιές επιστροφές;
Για να καταλάβετε το μέγεθος της απάτης, τους μήνες Μάρτιο και Απρίλιο επεστράφησαν στην Τουρκία 29 άτομα, 26 τον Μάρτιο και 3 τον Απρίλιο! Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της κυβερνήσεως, μεταφέρθηκαν στην ηπειρωτική Ελλάδα το πρώτο τετράμηνο του 2020 11.825 άτομα! Αριθμός διπλάσιος από το αντίστοιχο τετράμηνο του 2019, που κυβερνούσε ο ΣΥΡΙΖΑ.
Είναι βέβαιο ότι με τους ρυθμούς αυτούς επιστροφής, η κυβέρνηση Μητσοτάκη θα απελάσει τους λαθρομετανάστες σε 2.000 περίπου χρόνια και αν… Εκτός εάν κάνει αυτό που δημόσια είπε στις ΗΠΑ ότι θα πολεμήσει τον “νατιβισμός” τουτέστιν όλους εμάς τους ιθαγενείς, που γεννηθήκαμε και καταγόμαστε από την Ελλάδα και όχι από το Κογκό ή την Σομαλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: