Τρίτη

Και οι “δουλίτσες” συνεχίζονται; Η πρώην Περιφέρεια του Κ.Μπακογιάννη (Στ.Ελλάδας) αναθέτει σε εταιρία που συνδέεται με τον Κ.Μπακογιάννη καμπάνια ενημέρωσης 34.980 ευρώ για τον κορονοϊό



ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥΌσο είμαστε μέσα...η συμμορία Μιζοτάκη δεν αφήνει να πέσουν κάτω... ούτε τα ψίχουλα.....και μια μικρή κουβέντα μεταξύ Λύκαστρου και Φώντα :
Λύκαστρος :  Ευτυχώς που ο Νταβέλης* δεν βγάζει υπόθετα.!(*ο Κολλητός των  Μιζοτάκηδων που βγάζει τις μάσκες που υποχρεωτικά πρέπει να φοράμε)
Φώντας : Ξυστά μας πέρασε...βζίγκκκκκ
Λύκαστρος : Άγιο είχαμε... σκέψου να έβγαζε... δονητές.!
Φώντας : Ποιος φούστης φίλησε το βάτραχο και έγιναν όλα τούτα ;;;
Λύκαστρος :Οι ενωμένοι ηλίθιοι.. 

«Περίεργες συμπτώσεις» συμβαίνουν στην περιφέρεια της Στερεάς Ελλάδας που συνδέονται με την οικογένεια Μπακογιάννη όπως αναφέρει η ιστοσελίδα tvxs.gr. Ακολουθεί το πλήρες άρθρο του Θοδωρή Καραγιαννίδη:
Μια σειρά από περίεργες συμπτώσεις συνοδεύουν την ανάθεση της εκστρατείας ενημέρωσης της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας για την πανδημία, ύψους 35.000 ευρώ, στην εταιρία YELLOW TOOLBOX, η οποία συνδέεται άμεσα με την οικογένεια Μπακογιάννη.
Ο Περιφερειάρχης Φάνης Σπανός υπογράφει τη σχετική σύμβαση στις 28-4 με την εταιρία «THE YELLOW TOOLBOX ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ» με αντικείμενο την «Παροχή υπηρεσιών επικοινωνίας και ενημέρωσης αφορά στην εκπόνηση σχεδίου για κάθε είδους εκστρατεία επικοινωνίας και ενημέρωσης των πολιτών προς το σκοπό της εμπέδωσης των μέτρων πρόληψης και αποφυγής διάδοσης του κοροναϊού COVID-19».
Τη σύμβαση υπογράφει η Νάνσυ Σουρμπάτη, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εν λόγω εταιρίας δημοσίων σχέσεων. Η Νάνσυ Σουρμπάτη όμως είναι επίσης Αντιπρόεδρος στην εταιρία δημοσίων σχέσεων AIA RELATE, με Πρόεδρο την Αλεξία Μπακογιάννη που έχει κοινή έδρα στην οδό Ακαδημίας 4, στην Αθήνα.

Οι «αυτοκόλλητες» εταιρίες επικοινωνίας
Οι συμπτώσεις όμως είναι πολύ περισσότερες καθώς οι δύο εταιρίες, που έχουν το ίδιο αντικείμενο, μοιάζουν «αυτοκόλλητες». Από την ίδρυσή τους στεγάζονται στην οδό Βασ. Κωνσταντίνου 33, στη συνέχεια, μετακομίζουν ταυτόχρονα το 2013, στην οδό Δ. Αρεοπαγίτου 3 και πλέον συστεγάζονται επίσης στην οδό Ακαδημίας 4.
Στο πρώτο Δ.Σ. της εταιρίας YELLOW TOOLBOX που ιδρύεται το 2010 μετέχουν ο Κώστας Μπακογιάννης ως Πρόεδρος, η Νάνσυ Σουρμπάτη ως Διευθύνουσα Σύμβουλος ενώ στο πρώτο ΔΣ της εταιρίας AIA RELATE που ιδρύεται το 2006, μετέχουν η Αλεξία Μπακογιάννη, ο Κώστας Μπακογιάννης και η… Νάνσυ Σουρμπάτη. Στις δύο εταιρίες εναλλάσσονται και άλλα πρόσωπα ως μέλη του Δ.Σ. ενώ εμφανίζουν τον ίδιο συμβολαιογράφο, τους ίδιους οικονομικούς ελεγκτές. Άγνωστη παραμένει η μετοχική τους σύνθεση.
 Ο Περιφερειάρχης  Σπανός, λοιπόν, αναθέτει απευθείας την εκστρατεία επικοινωνίας για την πανδημία σε εταιρία, της οποίας πρώτος πρόεδρος ήταν ο προκάτοχός του. Μέσα στον πανικό από συμβάσεις που γίνονται εξ αφορμής του κοροναϊού, από όλες τις εταιρίες επικοινωνίας της χώρας, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας αναθέτει σε εταιρία που συνδέεται με την οικογένεια του πρωθυπουργού!

Δεν υπάρχουν σχόλια: