Σάββατο

Τα εθνικά θέματα είναι σαν τα κάρβουνα! Αναμμένα σε καίνε, σβηστά σε μουτζουρώνουν…

Φωτο: ΑΠΕ - ΜΠΕ

 Ο Κουλης, μετά τις πανηγυρικές κωλοτούμπες των Πρεσπών, πίνοντας στην υγειά των κορόιδων που τον ψήφισαν, ολοφάνερα πια πασχίζει να ολοκληρώσει αυτό που δεν κατάφερε ο πατέρας, βαυκαλιζόμενος πιθανότατα κι αυτός ότι οι Έλληνες δεν θα θυμούνται τίποτα σε 10 χρόνια.

Το τραγικό είναι ότι οι δυνάμεις που έσωσαν τότε την πατρίδα, επανέφεραν την αγία οικογένεια από την αφάνεια, νομίζοντας ότι ο γιος δεν είναι σαν τον πατέρα και θα σώσει την Ελλάδα από την λαίλαπα του Τσίπρα.

Δυστυχώς αποδείχτηκε ότι άθελά τους (για να μην πούμε τίποτα χειρότερο), έδωσαν την ευκαιρία στην αγία οικογένεια να υλοποιήσει την μειοδοτική ατζέντα της.

Μπορεί, ωστόσο, τώρα να χτυπούν το κεφάλι τους στον τοίχο για την λανθασμένη επιλογή, όμως είναι αργά για δάκρυα.

Διότι όπως θα έχετε αντιληφθεί από τις τελευταίες εξελίξεις, βρισκόμαστε μια ανάσα από την συνθηκολόγηση στις Πρέσπες του Αιγαίου, λόγω των τετελεσμένων που ανεμπόδιστα δημιουργούν οι Τούρκοι.

Που σημαίνει, ότι ακόμη κι αν οι εν λόγω δυνάμεις επιχειρήσουν να λυτρώσουν την πατρίδα από την μητσοτακική πλέον λαίλαπα, η μάνικα που πιθανόν θα χρησιμοποιήσουν δεν θα μπορέσει να σβήσει την φωτιά που άναψε ο διάδοχος.

Μην αυταπατάστε, από την στιγμή που βγήκε δημοσίως το δεξί χέρι του Μητσοτάκη και απεμπόλησε τα κυριαρχικά μας δικαιώματα με τις απίστευτες δηλώσεις περί κόκκινων γραμμών στα 6 μίλια, το παιχνίδι έχει χαθεί.

Και είναι ζήτημα χρόνου, κατόπιν ενός θερμού επεισοδίου ή άνευ, να οδηγηθούμε στη σολομώντειο Χάγη.

Άρα, ό, τι κι αν πουν, ό, τι κι αν κάνουν οι παραπάνω -αυταπατημένες ατυχώς- δυνάμεις, δεν θα είναι σε θέση αυτή τη φορά να εμποδίσουν την προδοσία.

Γιατί ο Κυριάκος έμαθε από τα λάθη του πατέρα του και έχει προνοήσει ευφυώς να μην μπορεί κανείς να σταματήσει την μητσοτακική μειοδοσία.

Η τελευταία ευρωπαϊκή σύνοδος το αποδεικνύει περίτρανα.

Όπου οι δήθεν εταίροι και σύμμαχοι διέσυραν ξεδιάντροπα την Ελλάδα, με τον ίδιο να συναινεί στον ευτελισμό, πετώντας την μπάλα παρέα με το κονκλάβιο των Βρυξελλών στην εξέδρα της Τουρκίας.

Η οποία την άρπαξε, την έβαλε στο γήπεδό της, και είναι έτοιμη να βάλει το πολυπόθητο γκολ που επιζητεί εδώ και δεκαετίες.

Αυτή είναι η πραγματικότητα, κι ας σκούζουν οι καθεστωτικοί παπαγάλοι μπας και μας πείσουν ότι ο Κυριάκος αντιστέκεται.

Ο οποίος έχει ξεπεράσει οριστικά τα όρια της φαιδρότητας, και μέσα στην απόγνωση να κρύψει τον εθνομηδενισμό του, θυμήθηκε την... fake εποποιία του Έβρου.

Ξεχνώντας να μας διευκρινίσει το εξής: Γιατί τελικά από εκεί που δήθεν υπερασπιζόμασταν τα σύνορά μας καταντήσαμε να είμαστε συνοριοφύλακες - αποθηκάριοι της ανθρώπινης δυστυχίας για ολίγα ευρωπαϊκά αργύρια, με όποιον πολίτη σπεύσει να υπερασπιστεί τα πάτρια εδάφη να κινδυνεύει με πολυετή φυλάκιση, ενώ παράλληλα μεθοδεύονται αλλαγές σε στρατόπεδα που θα ευνοήσουν τον αντίπαλο;

Συνέλθετε κύριε πρωθυπουργέ κι εγκαταλείψτε την άθλια προπαγάνδα προς διαστρέβλωση της πραγματικότητας, καθώς σας προκαλεί ανεπανόρθωτη βλάβη πλέον.

Εντούτοις, μπορεί οι πατριωτικές δυνάμεις να είναι ευνουχισμένες από τις μεγάλες δυνάμεις που μια ζωή τσακίζουν την πατρίδα, ο λαός όμως δεν είναι.

Και δυστυχώς για την οικογένεια Μητσοτάκη, τα ποτάμια της οργής που τόσο την δεκαετία του ‘90 όσο και πριν από δύο χρόνια πλημμύρισαν τους δρόμους της χώρας υπερασπιζόμενα την ιστορία του Έθνους, φουσκώνουν και πάλι.

Είναι ηλίου φαεινότερο ότι η αγία οικογένεια δεν θέλει να καταλάβει ότι οι Έλληνες έχουν και μνήμη και ψυχή και θέληση να πουν το μεγάλο ΟΧΙ σε όποιον επιβουλεύεται την εθνική τους κυριαρχία.

Αγαπητέ κύριε Μητσοτάκη, θα πρέπει επιτέλους να μάθετε ότι τα εθνικά θέματα είναι σαν τα κάρβουνα!

Αναμμένα σε καίνε, σβηστά σε μουτζουρώνουν…

Δεν έχετε διδαχθεί τίποτα από την σύγχρονη ιστορία της χώρας μας;

Δεν έχετε παραδειγματιστεί από το πρόσφατο παρελθόν;

Σταματήστε λοιπόν να παίζετε με την φωτιά.

Ο λαός δεν πρόκειται να επιτρέψει άλλη εθνική ταπείνωση και θα υπερασπιστεί με κάθε τρόπο την κυριαρχία της πατρίδας.

Συνεπώς, βγάλτε από το μυαλό σας το οικογενειακό δόγμα περί δεκαετούς λαϊκής αμνησίας που φαίνεται να σας έχει κυριεύσει για να δικαιολογήσετε την επαπειλούμενη νέα προδοσία, γιατί μάλλον κινδυνεύετε να ξεχαστείτε κι εσείς όπως ο πατέρας σας.

 

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά τι πρωθυπουργάρα είναι αυτός που έχουμε; Ντύθηκε σα λέτσος και πήγε να επισκεφθεί τον Έβρο, τις τοπικές αρχές, την ιεραρχία του στρατού και τον μητροπολίτη. Αυτά ούτε ο Μπαρουφάκης δεν τα έκανε

Ανώνυμος είπε...

Σσσσ... μην αγχώνεστε... θα ζαλωθούν τα άρματα οι περιβόητες πατριωτικές δυνάμεις και θα καρατομήσουν τον νέο Μωυσή.

Αγαπητοί, συνέλθετε.... έχετε ξεφύγει...

Ανώνυμος είπε...

Μία φράση όπου ο πατέρας Μητσοτάκης λέει εμείς θα πάρουμε το μεγάλο κομμάτι της υφαλοκρηπίδας και οι Τούρκοι το μικρό εμφανίζεται ως ξεπούλημα του Αιγαίου.
Φυσικά αυτά ελέχθησαν σε μια εποχή που δεν υπήρχε Γαλάζια Πατρίδα από πλευράς Τουρκίας.
Οι πατριώτες της φακής τι ακριβώς δεν θέλουν από τη φράση αυτή;μήπως νομίζουν ότι δεν θα έχει καθόλου η Τουρκία υφαλοκρηπίδα με μια ακτή και δυο νησιά;
Kαι ποιά προδοσία στη Μακεδονία σταμάτησαν;το σχέδιο που έλεγε για όνομα Νέα Μακεδονία χωρίς αναφορά σε γλώσσα και εθνότητα για να ψηφισθεί μετά 25 χρόνια άλλη συμφωνία χειρότερη που λέει Βόρεια Μακεδονία και μακεδονική γλώσσα και εθνότητα.
Αυτό είναι το αποτέλεσμα των πατριωτικών κινήσεών τους.Το θέμα αυτό βέβαια είναι δευτερεύον.Όσοι τότε ανέτρεψαν τον Μητσοτάκη δεν κινδύνευαν να αναλάβουν μετά την ευθύνη πολέμου.Βασικά δεν κινδύνευαν για τίποτα διότι ήταν σίγουρο ότι θα αναλάβει το ΠΑΣΟΚ όπως και έγινε.
Σήμερα όμως δεν υπάρχει ΠΑΣΟΚ και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι στο 20%.Oποιος ανατρέψει την κυβέρνηση επειδή δεν βυθίζει το τουρκικό πλοίο υπάρχει περίπτωση να κληθεί ο ίδιος να το βυθίσει μετά και να αρχίσει πόλεμο.
Και αυτό πιθανόν να εξηγεί την αφωνία των "πατριωτικών δυνάμεων" καλύτερα από όλα τα απίθανα που γράφονται

Ανώνυμος είπε...

Αφού τους απέτρεψε το 2004 ο άγιος Τάσσος Παπαδόπουλος από του να θέσουν υπό Τουρκική επικυριαρχία την ελεύθερη Κύπρο με το Σχέδιο Ανάν, ΤΩΡΑ το λόμπι των "Ανανάδων": Ντόρα & Κούλης Σημιτοποταμάκιας μαζί με τους ίδιους ομοϊδεάτες: ΕΛΙΑΜΕΠ, Λιάκο, Ντόκο, ΓΑΠ Σημίτη Ροζάκη, 53/ΣΥΡΙΖΑ, ΖΟΥΝ τ όνειρο τους: να ξεφορτωθούν το μισό Αιγαίο-και το "μαξιμαλιστικό" Καστελόριζο

Βασιλης Λαρισαιος είπε...

Η χώρα μας σε πολύ δύσκολο σταυροδρόμι. Με την εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας που προφανώς έχουν συμφωνήσει το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα προλάβουν να στήσουν κάλπες διότι μόλις γίνουν τα αποκαλυπτήρια θα τους πάρουν με τις πέτρες. Αυτό όμως για την χώρα σημαίνει αποσταθεροποίηση. Και αυτό γιατί ο λαός δεν έχει ποιόν να επιλέξει για να τον κυβερνήσει. Δυστυχώς το σκηνικό αυτό είναι πάντα το ίδιο στις χώρες προτεκτοράτα. Τουλάχιστον δεν μας λένε τι ακριβώς έχουν αποδεχθεί να εκχωρήσουν στην γειτόνισα τουρκία να ξέρουμε. Ο Κυριάκος δεν τολμά να ξεστομίσει ούτε την λέξη " κυρώσεις " για την Τουρκία πόσο μάλλον κάτι πιό βαρύ. Από εκεί και πέρα ο καθένας αν διαθέτει λίγο μυαλό και αγαπάει και πιστεύει στην πατρίδα, καταλαβαίνει τα πάντα.

Γιαννης ο Ενστολος είπε...

Αρη οι Γερμανοί έχουν στήσει πολύ ισχυρούς πυλώνες στην χώρα μας (εγώ ονόματα δεν θα πω αλλά τους βλέπω όλους να περνάνε ένας - ένας μπροστά από τα μάτια μου....) τους οποίους χρησιμοποιούν κατά βούληση με σκοπό την οριστική διάλυση της χώρας μας. Το επιτυγχάνουν βήμα - βήμα και μπράβο τους. Από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού οι δικοι σου φαίνεται πως δεν δίνουν δεκάρα για το τι κάνουν οι γερμανοί στην χώρα αρκεί να μην εμπλέκονται στα πόδια τους - δικά τους συμφέροντα. Ξαναγυρίζουμε εκεί που το αφήσαμε, εκτός ΕΕ την Ελλαδίτσα θα την έτρωγε ο κακό ο λύκος, τώρα θα την φάει και θα είναι μέρα μεσημέρι και εντός της ΕΕ αν και εντός του σκληρού πυρήνα (εδώ γελάμε)