Τετάρτη

Ιδού το μέγα πρόβλημα της Ελλάδας

 



Παρά την τεράστια κινητοποίηση ολόκληρου του συστήματος, τα συνεχή καλέσματα και το όργιο προπαγάνδας, στο οποίο συμμετείχαν όλα τα τηλεοπτικά δίκτυα, ο Τύπος, δημοσιογράφοι και πολιτικοί, εξουσιαστές και αντιεξουσιαστές, το αποτέλεσμα ήταν να συγκεντρωθούν στη λεωφόρο Αλεξάνδρας λίγες χιλιάδες (ούτε 10000) από μία ολόκληρη χώρα. Οι ίδιοι μιλούν για είκοσι.

Θα περίμενε κανείς στην πρωτεύουσα των 5.000.000 με τα ΜΜΕ να καλούν ασταμάτητα, με τους καθηγητές, τους υπαλλήλους των δήμων ακόμη και τους δικαστικούς υπαλλήλους να απεργούν για να παρευρεθούν εκεί, ότι θα συγκέντρωναν ένα τεράστιο πλήθος. Ούτε 10.000 δεν ήταν. Και αυτή είναι η δύναμή τους.

Σήμερα στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας ήταν όλοι. Σταλινιστές, τροτσκιστές, λενινιστές, μαοϊκοί, αναρχικοί, κομμουνιστές, ΚΚΕ ΜΛ, ΜΛ, ΚΚΕ. Όλος ο εσμός των κόκκινων εγκληματιών. Απόγονοι των συμμοριτών βιαστών και δολοφόνων. Απόγονοι των προδοτών του μικρασιατικού πολέμου (δες και εδώ), απόγονοι των προδοτών του κυπριακού αγώνα (δες και εδώ). 

Απόγονοι αυτών που αιματοκύλισαν τη χώρα από το '44 μέχρι το '49. 

Ήταν όλοι εκεί.

Οι πρωταίτιοι για τον παράνομο και εγκληματικό εποικισμό της χώρας από αλλόφυλους. Ούτε η Ευρώπη ούτε κανείς άλλος υποχρέωσε τη χώρα να γίνει καταυλισμός ισλαμιστών (δες και εδώ). Είναι αυτοί που δημιούργησαν το τέρας που λέγεται ελληνικό δημόσιο και διώκουν και λοιδορούν όσους εργάζονται (δες και εδώ). Είναι αυτοί που διέλυσαν την οικονομία και μας οδήγησαν σε πτώχευση. Είναι αυτοί που αφόπλισαν τον στρατό (δες και εδώ). Είναι αυτοί οι ίδιοι που με διαφορετικά κάθε φορά αιτήματα, 300 ημέρες τον χρόνο κλείνουν το κέντρο της πρωτεύουσας και δημιουργούν επεισόδια. Καίνε, ρημάζουν λεηλατούν και βιαιοπραγούν. Κρατικοδίαιτοι, επιχορηγούμενοι. Ήταν εκεί όλοι οι βουλευτές και συνδικαλιστές τους, όλοι οι δημοσιογράφοι τους, οι καλλιτέχνες, οι ΜΚΟ, όλοι. Ανάμεσά τους σήμερα ήταν σίγουρα και δολοφόνοι. Ίσως και οι δολοφόνοι του Φουντούλη και του Καπελώνη, και των εργαζομένων στη Μαρφίν. Ο κοινωνικός βυθός. Ήταν όλοι εκεί, ήταν λίγες χιλιάδες. Συνυπεύθυνοι οι φιλελεύθεροι - οι liberals. Ακόμη λιγότεροι από αυτούς αλλά το ίδιο υπεύθυνοι. Φιλελεύθεροι και μπολσεβίκοι. Παιδιά της ίδιας μήτρας. 

 

Λίγες χιλιάδες αλλά το μέγα πρόβλημα της Ελλάδας.


 RV

Δεν υπάρχουν σχόλια: