Δευτέρα

Όσοι δεν είναι με αυτούς που καταδικάζονται άδικα δεν είναι ούτε Εθνικιστές ούτε Πατριώτες

 

Ξεκάθαρα πράγματα! Η ωμή Αλήθεια πρέπει να λέγεται. Όσοι σε αυτές τις κρίσιμες ώρες δεν είναι στο πλευρό των Ελλήνων Εθνικιστών, που καταδικάζονται άδικα από την χούντα των ΜΜΕ και τα ορφανά του Στάλιν σε φυλλάδες, κανάλια και έδρες Δικαστηρίων, δεν μπορούν να λένε ότι είναι ούτε εθνικιστές, ούτε πατριώτες!

Οι ουδέτεροι, οι άβουλοι, οι δειλοί και οι συμφεροντολόγοι ήταν πάντα η κατάρα αυτού του Έθνους. Η κόκκινη χούντα σε μία δίκη Σταλινικού τύπου, που έστησαν μαζί κομμουνιστές και φιλελεύθεροι, επέβαλε τον νόμο της ζούγκλας. Καταδίκασε ανθρώπους για τις Ιδέες τους… σε μία χώρα που υποτίθεται ότι έχει δημοκρατία, αλλά στην πραγματικότητα έχει στυγνή τυραννία και δικάζονται άνθρωποι για τα Πιστεύω τους και την Ιδεολογία τους.

Στην Αρχαία Αθήνα όταν υπήρχε μία σύγκρουση στην Πολιτεία και κάποιοι έμεναν σε αυτήν αμέτοχοι, αυτοί ήταν ΑΤΙΜΟΙ και ΑΤΙΜΟΙ είναι όλοι οι “εθνικόφρονες” της πεντάρας που σιωπούν και όχι μόνον…

Υπάρχουν και κάποιοι που πανηγυρίζουν για την καταδίκη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. 

Άνθρωποι θα υποφέρουν άδικα στα κολαστήρια της ψευτοδημοκρατίας τους, αλλά μέσα απ’ όλο αυτό θα βγει πιο δυνατή η Εθνική Ιδέα! Και θα αναδείξει αυτούς που είναι άξιοι να φέρουν τον τίτλο Εθνικιστές και Πατριώτες, σε αντίθεση με αυτούς που σήμερα σιωπούν είτε από δειλία, είτε γιατί δεν είναι τίποτε άλλο από πληρωμένοι λακέδες του Συστήματος, που ξεπουλάει την Πατρίδα.

Σεσημασμένοι απατεώνες, που φορούν κατά καιρούς είτε με πρωτοσέλιδους τίτλους, είτε με νάιλον σημαιάκια γαλανόλευκα ράκη, παριστάνοντας κάτι που ποτέ δεν ήταν.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: