Πέμπτη

ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΝ «ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΕΣ»! ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ Ο «ΜΙΚΡΟΣ ΣΤΑΛΙΝ» ΤΟΥ ΖΑΒΟΥ: ΕΜΕΙΣ ΣΤΕΙΛΑΜΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΦΥΛΑΚΗ! (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Σε μια χώρα που ο πρωθυπουργός της είναι ζαβός, κυβερνούν οι «σύμβουλοι». Πάντα υπό την αιγίδα της CIA και των μυστικών υπηρεσιών της φράου Μέρκελ!

Ένας εξ’ αυτών των «συμβούλων», είναι και ο mister Τάκης Θεοδωρικάκος, ο επονομαζόμενος «μικρός Στάλιν».

Ο οποίος, ετύγχανε Γ.Γ. της ΚΝΕ (μπορούν οι «εθνικόφρονες» να τον… θαυμάσουν στο 3:21 του βίντεο που σας παραθέτουμε από συνέδριο του ΚΚΕ, όταν η κάμερα επικεντρώνει στο πρόσωπό του, ενώ βρισκόταν στο προεδρείο…), εν συνεχεία προσέφερε τις «υπηρεσίες» του στο δίδυμο Σημίτη – Λαλιώτη και τα τελευταία χρόνια είναι το αριστερό χέρι του Κούλη Μητσοτάκη. Πάντα υπό την αιγίδα της CIA, που μάζεψε όλα τα ορφανά του κομμουνισμού μετά την αυτό-κατάρρευση του σιδηρού παραπετάσματος.

Σήμερα, ο «μικρός Στάλιν» καυχήθηκε πως η Νουδούλα έκλεισε τους φασίστες φυλακή, επιτιθέμενος στους συντρόφους του, του ΣΥΡΙΖΑ, ότι δεν είναι και τόσο… αντιφασίστες όσο η Νουδού:  

«Δεν αντέχετε ούτε για ένα λεπτό ότι η παράταξη της ΝΔ και Κυριάκος Μητσοτάκης απέδειξαν ότι μπορούν να ενώνουν τους Έλληνες και να διασφαλίζουν την ενότητα των Θεσμών. Όσα δεν κάνατε τα κάνουμε εμείς. Υπάρχει απόφαση Δικαιοσύνης που στέλνει τους φασίστες στην φυλακή και αυτό δεν το αντέχετε. Και έρχεστε την επόμενη της γιορτής της Δημοκρατίας για να βρείτε ένα τρόπο να διχάσετε. Αυτοί είστε…».

(ΥΓ): «Εθνικόφρονες», εμπρός για νέους… Γράμμους! Με… αρχιστράτηγο των «εθνικών δυνάμεων» τον mister Τάκη Θεοδωρικάκο!

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: