Σάββατο

Νικησε η Δημοκρατια τους και σωθηκε η Ελλαδα

Να καθιερωθεί η 22α Οκτωβρίου ως ημέρα γιορτής της δημοκρατίας.

Γιορτασαν με την ψυχή τους οι δημοκράτες τις φυλακίσεις των Εθνικιστών. Μια γρήγορη ματιά στα πρωτοσέλιδα των φυλλάδων αρκεί για να πιστέψει κανείς ότι το μοναδικό πρόβλημα αυτής της χώρας ήταν η… Χρυσή Αυγή.

Αφου και ο κομμουνιστης δημαρχος Λαρισας στην τελετη απελευθερωσης ειπε οτι οπως τοτε ελευθερωθηκε η Λαρισα απο τους Ναζι ετσι ελευθερωθηκε και η Ελλαδα απο την Χρυση Αυγη ασχετα αν η γερμανικη μποτα ποτε δεν εφυγε απο την Ελλαδα με τοσους γερμανοδουλους πολιτικους .Αφου ακομα και ο γιος του δοσιλογου Πικραμμενου ειναι Αντιπροεδρος της Κυβερνησης Μητσοτακη

Στην πραγματικότητα ήταν και είναι μεγάλο «αγκάθι» η Χρυσή Αυγή. ο Κασιδιαρης ο Λαγος και ολοι οι Εθνικιστες  Όμως όχι για την χώρα ή τους πολίτες, αλλά για αυτή την διεφθαρμένη κλίκα που εξουσιάζει την Ελλάδα τις τελευταίες δεκαετίες. Δικαίως πανηγυρίζουν. Τώρα μπορούν να συνεχίσουν να λεηλατούν τον μόχθο των Ελλήνων χωρίς να τους ενοχλεί κανένας Μιχαλολιάκος.

Και μπορεί η Πατρίδα μας να βρίσκεται στο χείλος της καταστροφής, όμως τουλάχιστον νίκησε η… δημοκρατία! Λίγο το έχετε αυτό ρε φασιστόμουτρα; Για βγείτε λιγάκι στους δρόμους να δείτε πως πανηγυρίζει ο λαός. Θα το δείτε και στις δημοσκοπήσεις. Τουλάχιστον το… 99% των Ελλήνων ανακουφίστηκε από την καταδίκη και την φυλάκιση της Χρυσής Αυγής. Τώρα επιτέλους μπορούμε να προχωρήσουμε μπροστά σαν χώρα!

Ήρθε η ώρα να γίνει πράξη το όραμα του Κούλη για την «πολυπολιτισμική κοινωνία». Ήρθε η ώρα για να χαρίσουμε στον Ερντογάν την «γαλάζια πατρίδα» της καρδιάς του και να μην μας ζαλίζει άλλο. Εμπρός για νέες καραντίνες, νέα χρέη και νέα μνημόνια. Χαρείτε επιτέλους! Και αν δεν μπορείτε να χαρείτε για τα παραπάνω, τουλάχιστον χαρείτε που αθώοι άνθρωποι βρίσκονται στις φυλακές.

Είδατε τώρα που οι «κακοί» μπήκαν στα κελιά, πως… ξεβρώμισε ο τόπος; Τελείωσε η εγκληματικότητα και επιτέλους μπορεί κανείς να απολαύσει αμέριμνος τον περίπατό του, στους δρόμους της Αθήνας. Γιατί πριν, με αυτά τα σατανικά «τάγματα εφόδου» δεν μπορούσες να κυκλοφορήσεις ρε αδερφέ! Τώρα επικρατεί παντού «νόμος και τάξη».

Η δημοκρατία νίκησε λοιπόν. Και τιμής ένεκεν θα πρέπει στο εξής να αλλάξει και η ημερομηνία του εορτασμού της. Αρκετά με την 24η Ιουλίου. Από του χρόνου θα πρέπει να καθιερωθεί η 22α Οκτωβρίου ως ημέρα νίκης της δημοκρατίας. Το είπε άλλωστε και το δικαστήριο: Δεν δικαιούνται ελαφρυντικά οι κατηγορούμενοι της Χρυσής Αυγής διότι στρέφονται κατά της… δημοκρατίας! Ασε που μαγειρευουν νομοθετημα εκ των υστερων γαι να απογορευσουν την καθοδο τους στις εκλογες .Τι φοβασθε ρε ?Αφου  η δημοκρατία σας νίκησε . Παει σωθηκε η Ελλαδα και απο τωρα θα τρωει με χρυσα κουταλια

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: