Κυριακή

Διχασμός!!! Απαντηση στον Λαρισαιο φροντιστη Αγγλικων Η . Γερογιωκα


Ο φιλος μου ο Ηρακλης Γερογιωκας απο την Λαρισα που απο δεξιος - οπως εγω τουλαχιστον τον ηξερα -εχει μεταβληθει τελευταία  σε φιλιππινεζα του Μητσοτακη  εγινε ξαφνικα -σε προσφατη αναρτηση του  σε ιστοσελιδα της Λαρισας - κηρυκας της .....ομονοιας !!!

Ειναι το επαναλαμβανομενο  αφηγημα των ψιλο βολεμενων του Μαξιμου που προσπαθουν να επαναλαβουν την ιδια παπαρατζα της οικογενεις των Μητσοτακηδων οπως εκεινη που με αφορμη τον  θανατο του Φλωρακη -παλαιοτέρα- και εν ονοματι της ομονοιας και της ληθης ειχαν αναρτησει μεσιστιες τις σημαιας στα στρατόπεδα .

 Γραφει παθιασμενα ......Στο Αιγαίο, στην Αμμόχωστο, στον Έβρο, στις ΜΕΘ των νοσοκομείων μας. Και οι νεκροί μας αξιολογούν. Τους χρωστάμε να προχωρήσουμε, μονοιασμένοι. Δεν υπάρχει πια κάτι  να μας χωρίζει. Η αλήθεια είναι μία. Ξεκάθαρη. Είναι υποχρέωσή μας να την δούμε.

 Φιλε Ηρακλη Γερογιωκα .Εσυ εισαι νεωτερος αλλα , μπορείς να πάρεις μια γεύση από την κριτική που έκανε στο παρελθον η «Κίνηση της Βόλβης» στη Νέα Δημοκρατία, από την εισήγηση που σώζεται από το Α’ Πανελλαδικό Συνέδριο της φράξιας και την οποία παρουσιάζει ο Ντίνος Φούντζηλας

Αν το κουράγιο σου, δεν σε έχει εγκαταλείψει , μπορείς ακομα να ακούσεις και την εισηγητική ομιλία, του τότε πρωθυπουργού, ιδρυτή και προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνου Καραμανλή στο 1ο Συνέδριο του κόμματος το 1979, λίγες ώρες μετά την διανομή της προκήρυξης της «Κίνησης της Βόλβης». Στην οργισμένη ομιλία του, μπορεί κανείς να αλιεύσει την απάντηση σε όσους τον αμφισβητούσαν ως εκ τούτου και στους νεολαίους της φράξιας.!!!

 

Ενα αλλο κειμενο που σου συνιστω ειναι να διαβασεις το αποχαιρετιστήριο γραμμα παραιτηση του Οννεδιτη  Χατζη!!

 

Αγαπητε φιλε και να θέλει κάποιος  να στηρίξει τον Κυριάκο Μητσοτάκη, πέρα από τα κυβερνητικά παπαγαλάκια  και αυτους που ηταν στην λιστα Πετσα -δεν μπορεί.

Εκτός κι αν διαφωνείς ότι ο Κυριακος είναι εντελώς εγκλωβισμένος στα αδιέξοδα που ο ίδιος δημιούργησε και δεν έχει πλεον περιθώρια κινήσεων απεγκλωβισμού.

Εμείς πάντως οι δεξιοι επιμένουμε ότι είναι αντιμέτωπος με τη συντριβή καθώς όποια κίνηση κι αν κάνει πια - οδηγεί σε ήττα.

 Είχε φυσικά το περιθώριο το καλοκαίρι να εκμεταλλευτεί την τεράστια πολιτική ευκαιρία που του παρουσιάστηκε με την υποτιθέμενη ορθή διαχείριση της πρώτης επέλασης του αόρατου εχθρού μπας και του δινόταν συγχωροχάρτι για τη μετεκλογική ανακολουθία, αλλά κιότεψε.

Τώρα είναι πλέον αργά για δάκρυα και τα προεκλογικά σενάρια που βλέπουν πάλι το φως της δημοσιότητας και θέλουν τον πρωθυπουργό να αιφνιδιάζει με πρόωρες κάλπες την άνοιξη, δυστυχώς αποτελούν όνειρα θερινής νυκτός για ευνόητους λόγους.

Αυτό ήταν,...... το πουλάκι της... fake κυριαρχίας πέταξε.Από εδώ και στο εξής ο κύριος Μητσοτάκης θα αρχίσει να πληρώνει ακριβά τα εγκληματικά του λάθη, όπως ακριβώς πλήρωσαν και οι προηγούμενοι πρωθυπουργοί της Ελλάδας των μνημονίων.

 Άλλωστε δεν θέλει και ιδιαίτερη αναλυτική ικανότητα ή πληροφόρηση για να αντιληφθεί κανείς ότι ο πρωθυπουργός έχει χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του και προσπαθεί ασθμαίνοντας να βρει σανίδα σωτηρίας.

 

Ακόμη και στις βορειοκορεατικές δημοσκοπήσεις των πεινασμένων δημοσκόπων που ευτελίζονται για ένα ξεροκόμματο, η αντίστροφη μέτρηση είναι ευδιάκριτη στα επιμέρους στοιχεία.

 Προφανώς οι λιμασμένοι γκαλοπίστες αντιλαμβάνονται ότι η ζωή θα συνεχιστεί και στη μετα-Μητσοτάκη εποχή και επιχειρούν να διατηρήσουν ολίγη από την κονιορτοποιημένη αξιοπιστία τους για να μην αναγκαστούν να αλλάξουν επάγγελμα.

 Από τη μεριά μας ευχόμαστε ολόψυχα στον πρωθυπουργό να βρει την πολυπόθητη σανίδα που θα του δώσει το φιλί της ζωής, αν και πολύ φοβούμαστε ότι οι μέχρι στιγμής πράξεις του αποδεικνύουν πως δεν διαθέτει τη δεινότητα ενός ικανού κυβερνήτη, εξ ου και το απεγνωσμένο κυνήγι σωτηρίας.

 Διότι προσέξτε. Τί επικρατούσε στο πολιτικό σκηνικό μέχρι την έλευση του κορονοϊού;

Οι συνεχόμενες κυβιστήσεις του κυρίου Μητσοτάκη σε όλα τα μείζονα ζητήματα της χώρας που τον ανέδειξαν επάξια σε έναν Τσίπρα με γραβάτα και η αηδιαστική προπαγάνδα του καθεστωτικού Τύπου (που συνεχίζεται αμείωτα) με στόχο τη διαστρέβλωση της πραγματικότητας προς προστασία του... νέου Μωυσή, όπως χαρακτηριστικά ονοματίσαν κάποιοι εκ των κονδυλοφόρων - αυλοκολάκων.

 Δηλαδή όλες οι προεκλογικές δεσμεύσεις για μια ισχυρή Ελλάδα με εύρωστη οικονομία, πατριωτική εξωτερική πολιτική, κοινωνική δικαιοσύνη, απαλλαγμένη από τα δεσμά του σύγχρονου δουλεμπόριου και των τραγικών συνεπειών του, επιεικώς είχαν πεταχτεί στον κάλαθο των αχρήστων.

 Με έναν πρωθυπουργό αγκαλιά με τη σπέκουλα, την προπαγάνδα και τις επικοινωνιακές πομφόλυγες, να κοπιάζει να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα υποδυόμενος τον μεγάλο τιμονιέρη, την ώρα που στεκόταν κι αυτός στα τέσσερα στους δυνάστες της Ελλάδας όπως οι προγενέστεροι πρωθυπουργοί.

Κι αίφνης έρχεται ο κορονοϊός, με τον Κυριάκο να τον εκμεταλλεύεται ξεδιάντροπα για να επισκιάσει τόσο τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα όσο και το σκάσιμο της φούσκας του δήθεν ικανού ηγέτη που τάχα θα απάλλασσε την πατρίδα από τη λαίλαπα του Αλέξη.

 Και δίχως σχέδιο επιβάλει το πρώτο lockdown με στόχο τη χειραγώγηση του συναισθήματος του φόβου για να τρομοκρατήσει τον λαό και να ξεχάσει τις ολέθριες για το μέλλον του πολιτικές αποφάσεις.

 Και για λίγο το πέτυχε.

 Με τους φωστήρες του Μαξίμου να τον παροτρύνουν να καπηλευτεί το ανέλπιστο πολιτικό δώρο και να κάνει πάραυτα εκλογές προς εξαγορά νέου πολιτικού χρόνου που ενδεχομένως θα έφερνε και την προσδοκώμενη λύτρωση.

 Όμως δεν τόλμησε. Κατά την άποψη μας όχι επειδή ήθελε να διατηρήσει το προφίλ του δήθεν υπεύθυνου ηγέτη ή λόγω της απειλής πιθανού θερμού επεισοδίου.

 Αλλά γιατί... δεν το έχει, που λέει κι ο σοφός λαός.

 Είναι ηλίου φαεινότερο ότι για να πάρεις μια τόσο ριψοκίνδυνη απόφαση εν μέσω μιας σφοδρότατης κρίσης χρειάζεται απαράμιλλο θάρρος (άλλοι το λένε... μεγάλα κοχόνες).

Και που να βρει αυτό το κουράγιο ένας άνθρωπος που τα βρήκε όλα έτοιμα στη ζωή του και δεν κουράστηκε ή αγχώθηκε ποτέ και για τίποτα; O οποίος κορόιδεψε στα ίσια τον λαό για να υφαρπάξει την ψήφο του, προβαίνοντας σε ανάλογες κυβιστήσεις με των προκατόχων του, έχοντας παράλληλα μοναδική έγνοια να αποκαταστήσει τη χαμένη τιμή του μητσοτακέικου, των συνδαιτυμόνων του και των λοιπών διαπλεκόμενων ημετέρων;

 Έτσι η ατολμία του σε συνδυασμό με τη συνεχιζόμενη ανικανότητα κατάρτισης απτού σχεδίου προς την αναγκαία οχύρωση της χώρας για να μην καταντήσει Μπέργκαμο, τίναξε στον αέρα όλες τις προσπάθειες που κατέβαλαν οι ειδήμονες του επιτελείου του για να κατασκευάσουν έναν… fake τρανό τιμονιέρη.

 Και μπροστά στο απόλυτο χάος ανήμποροι, τόσο ο ίδιος όσο και οι... άριστοι ανίκανοι επιτελικοί, να απενεργοποιήσουν τις βόμβες που πυροδοτήσαν στα μέτωπα του φονικού ιού, της οικονομίας, των εθνικών και του μεταναστευτικού, επαναφέρουν εκ νέου προεκλογικά σενάρια κι όχι μόνο. Διανθισμένα με ετεροχρονισμένα ατελή αναπτυξιακά σχέδια τύπου Πισσαρίδη που υπόσχονται να εκτινάξουν την Ελλάδα αξιοποιώντας τα προς το παρόν ανύπαρκτα δισεκατομμύρια των Βρυξελλών, για να θολώσουν τα νερά και να κερδίσουν χρόνο μήπως στο μεταξύ καταφέρουν να βρουν τη σανίδα σωτηρίας.

 

Μακάρι να τη βρουν, όπως ήδη ευχηθήκαμε.

Αλλά όπως είπαμε επίσης, είναι αργά για δάκρυα.

 Κι από τη στιγμή που είναι δεδομένο πως δεν πρόκειται να παρουσιαστεί άλλη ευκαιρία όπως του καλοκαιριού για να απεγκλωβιστεί, ο κύριος Μητσοτάκης θα βουλιάζει σταδιακά στην άβυσσο των αδιεξόδων, βαυκαλιζόμενος πως θα λυτρωθεί, μέχρι να πιάσει τον πάτο της συντριβής.

 Πιθανότατα κατόπιν μιας εσωτερικής αμφισβήτησης από συγκεκριμένους βουλευτές ή μιας ολικής απαξίωσης, λόγω πλήρους απώλειας ελέγχου του κυβερνητικού καραβιού, ανάλογης με του ΓΑΠ.

Και κάπου εκεί θα ναυαγήσουν για δεύτερη φορά οι αυταπάτες του ίδιου συστήματος που νόμισε ότι θα πάρει εκδίκηση για την αποτυχία του ‘11 δημιουργώντας ένα γαλάζιο κακέκτυπο.

Μα αγαπητε μου Ηρακλη Γερογιωκα , δεν σου  είπαν ότι ποτέ δεν ξανακλέβεις μια τράπεζα με τον ίδιο τρόπο?

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αρη ο Ελληνας πολιτης δεν τους πιστευει πια. Ηξεραν οτι το φθινοπωρο θα ειχαμε το δευτερο κυμα της πανδημιας και δεν προετοιμασαν το δημοσιο συστημα υγειας, Οι ελλειψεις σε γιατρους και κλινες εχουν αποτελεσμα να χανονται τελευταια καθημερινα 100 περιπου Ελληνες πολιτες που καποιοι απο αυτους θα μπορουσαν να διασωθουν.Τωρα το κακο δυσκολα συμμαζευεται και αυτοι τρεχουν μονο για να σωσουν την δημοσια εικονα τους Η μονη μεριμνα τους ειναι να περνανε καλα οι Λαθρο που γεμισαν την ενδοχωρα. Αληθεια ποσοι απο αυτους καταλαμβανουν κλινες σε δημοσια νοσοκομεια τις οποιες στερουντε συμπολιτες μας που για χρονια πληρωνουν φορους και ασφαλιστικες εισφορες. Τι εχουν συνεισφερει ολοι αυτοι οι παρανομοι στην Ελληνικη οικονομια που απολαμβανουν προνομια τα οποια καποιοι συμπολιτες μας δεν θα απολαυσουν ποτε στη ζωη τους. Να ξερετε οτι τα ψεματα τελειωσαν και θα το δειτε στην ΝΔ στις εκλογες

Ηλιας απο Αγια είπε...

Ψυχραιμία κύριοι &κυρίες η Ελλάδα τα τελευταία 200 Χρόνια κυβερνάται από εντεταλμενους υπαλλήλους (πλην Καποδίστρια ) των "μεγάλων δυνάμεων " αυτή η κυβέρνηση όπως και οι προηγούμενες εκτελούν εντολές γιαυτό δεν βλέπετε κανέναν από την πατριωτικη δεξιά να κατεβάζει τον λαό στο σύνταγμα! !!! ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ? ?? ΠΟΙΟΣ ΕΊΝΑΙ Ο ΑΜΕΠΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΕΙ ΜΠΡΟΣΤΆ? ??
Αυτή είναι η μεγάλη κούραση που έχει ο ελληνικός λαός για όλα αυτά που γίνονται από την κυβέρνηση Μητσοτάκη και όχι μόνο! !!!! Και δεν είναι η καραντίνα που λένε τα παπαγαλάκια της εκάστοτε κυβέρνησης! !!!!

Γιαννης Μπρεκουλακης είπε...

Θυμάστε τι έγινε τον Μάιο του 2012; τα ίδια αποτελέσματα θα έχουμε όποτε γίνουν οι εκλογές. Ο Μητσοτάκης θα πάθει ότι έπαθε ο ΓΑΠ. Ας πρόσεχε ποιους έχει δίπλα του και που στο κάτω-κάτω τις τελικές αποφάσεις τις παίρνει ο ίδιος. Ενώ αλωνίζουν οι τούρκοι στο Αιγαίο, μας έχουν παραζαλίσει με τον κορώνα και την κλεισούρα στα σπίτια μας, ενώ αφήνουν τους "μετανάστες" να κυκλοφορούν. Μας λένε ψέματα ότι και τα άλλα κράτη έχουν κλείσει τα σχολεία και τα εμπορικά, λες και δεν ξέρουμε τι γίνεται. Η φίλη σου η Γερμανίδα τα έχει αφήσει όλα ανοιχτά, εκτός από τα εστιατόρια που όμως μπορείς να αγοράσεις φαγητά σε πακέτα. Έρχονται τα Χριστούγεννα καθαρά οικογενειακή γιορτή και ενώ περιμένουμε με λαχτάρα να αγκαλιάσουμε τα παιδιά μας μετά από ένα χρόνο, που έχουμε να τα δούμε, μας στερείς αυτή την δυνατότητα.
ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΠΟΤΕ ΓΙΝΟΥΝ και ας μην χαίρονται στον συριζα.

Ανώνυμος είπε...

Χαχαχαχα !!!!Ψυχραμια,υπο κανονικες συνθήκες,παιρνει 4 με 6 χρονια η κατασκευή εμβολίου,αυτοι το εφτιαξαν σε 4 μηνες,σε βλεπω όταν το κανεις αντι να μιλας θα βελάζεις.Ευχομαι καλα χριστουγεννα και καλες γιορτες.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΣ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΔΟΘΕΙ. ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΕΙ ΠΟΤΕ. ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΙΚΡΟΥΣΕΙ ΠΟΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ. ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΣ ΜΑΝΑΤΖΕΡ. ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΤΟΥ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΡΓΑΣΤΕΙ ΣΕ ΣΟΒΑΡΕΣ ΘΕΣΕΙΣ. ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΚΑΤΙ ΒΑΣΗ ΔΙΚΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ. ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΒΛΗΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ. ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ. ΕΤΣΙ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ. ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΒΑΛΛΟΥΝ.