Πέμπτη

Πρόβλημα με την παρουσία (;) του πρέσβη μας στις ΗΠΑ, σ' εκδήλωση ''νεο-Οθωμανών"


Eνώ ούτε καν είχε την ευθιξία ν' απευθύνει ένα μήνυμα στην Ομογένεια γιά την επέτειο του ΟΧΙ των Ελλήνων

Εντείνονται οι αντιδράσεις, επιβάλλεται η ανάκλησή του, δεν μπορεί να σταθεί στις ΗΠΑ ο κ. Κασκαρέλης
Ο νέος 'Ελληνας πρέσβης στις ΗΠΑ συμμετείχε (27 Οκτ. '09, παραμονή εθνικής επετείου ΟΧΙ) σ' "εκδήλωση-απονομή βραβείων" της ΜΚΟ Rumi Forum ('Ιδρυμα γιά ανασύσταση ''οθωμανικής Αυτοκρατορίας''); Η ΜΚΟ (Μη Κυβερνητική Οργάνωση) Rumi Forum ιδρύθηκε στα τέλη της δεκαετίας του '90 από οπαδούς του Fethullah Gulen, με έδρα την Washington DC, γιά να δημιουργηθεί μέσα στις ΗΠΑ ένα δίκτυο ακαδημαϊκών, πολιτικών, διανοουμένων και θρησκευτικών ηγετών, οι οποίοι θα "προωθήσουν" το νεο-οθωμανικό δόγμα Gulen ως επίσημη επιλογή της Δύσης για την μεταρρύθμιση του Μουσουλμανικού κόσμου. Ο πρέσβης μας, παρέστη με δική του πρωτοβουλία ή ζήτησε την άδεια από τους πολιτικούς προϊσταμένους του στην Αθήνα, τους τωρινούς ή τους πρώην; Και τι συμβόλιζε η παρουσία του; Στην εκδήλωση ήταν και ο πρέσβης των Σκοπίων, που προσφωνήθηκε ως πρέσβης ''Μακεδονίας''... (Το δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας Zaman)...
Οι τουρίστες-διπλωμάτες μας στις ΗΠΑ, κρατούν πρεσβεία και προξενεία κλειστά τις εθνικές μας επετείους. Τ' ανοίγουν όμως πρόθυμα γιά εκδηλώσεις σχετικές με Ολοκαύτωμα κ.ά.
Με την επιδεικτική ΑΠΟΥΣΙΑ, γενικού πρόξενου, ΣΑΕάρχη και λοιπών ''φιλελλήνων'' παραγόντων (αλλά με μεγάλη συμμετοχή Ομογενών), εορτάστηκε στις 28 Οκτωβρίου '09, η επέτειος του έπους του '40 στο Σικάγο, από την Ομοσπονδία Ελληνικών Οργανώσεων Ιλλινόις... (Θαυμάστε ομογενειακές Οργανώσεις: Μόνο σε Σικάγο και Βόρεια Καλιφόρνια έγιναν εκδηλώσεις γιά την εθνική μας επέτειο)


www.kalami.net

Και ν' ακούτε:
www.24-7Radio.us
24 ώρες το 24ωρο στο ιντερνέτ, στα ελληνικά, με απόδοση ήχου 256Κbps - studio quality.
(ψυχαγωγία, ενημέρωση, σάτιρα, αποκαλύψεις, διάλογος... Αναφορές στην ιστορία, πολιτισμό παραδόσεις Ελλάδας κ.ά...)

Δεν υπάρχουν σχόλια: