Κυριακή

Συνελήφθησαν τα παιδιά του Γρ. Νιώτη !!!!Ζήτω οι πλούσιοι εξεγερμένοι..


Από χθες το βράδυ κρατούνται στην Ασφάλεια τα δύο παιδιά του Α’ αντιπροέδρου της Βουλής, Γρηγόρη Νιώτη. Στο πλαίσιο της αστυνομικής επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στο Κερατσίνι ,ανάμεσα στα 22 άτομα που προσήχθησαν βρίσκονταν ο υιός και η κόρη του…

Η προσαγωγή των παιδιών του Γρηγόρη Νιώτη, η οποία αργότερα μετετράπη σε σύλληψη, έγινε στο στέκι των αντιεξουσιαστών στο Κερατσίνι «Ρεσάλτο» . Πρόκειται για ένα παλαιό σπίτι που χρησιμοποιείται από αντιεξουσιαστές, στο οποίο οι αστυνομικοί μεταξύ άλλων βρήκαν 13 αντιασφυξιογόνες μάσκες, 2 σφυριά, 3 βαριοπούλες, δύο μπιτόνια με εύφλεκτο υλικό, 3 κράνη, 7 κοντάρια, εύφλεκτα υλικά και μια χειροβομβίδα κρότου λάμψης.

Επικοινωνήσαμε με τον αντιπρόεδρο της Βουλής, ο οποίος μας επιβεβαίωσε τη σύλληψη των παιδιών του, λέγοντάς μας ότι η τελευταία φορά που επικοινώνησε τόσο με τον υιό του όσο και με την κόρη του ήταν σήμερα το πρωί. «Γνωρίζω ότι πρόκειται για ένα παλαιό σπίτι, στο οποίο μπορούσε ο οποιοσδήποτε να περνά τον ελεύθερο χρόνο του»

Περνουσαν τον ελευθερο χρονο τους φτιαχνοντας βομβες μολοτωφ!!!!!

Ε ρε ξεφτυλα!!!!!. Ο Γρηγόρης Νιώτης τόνισε« Έχω εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη και στα παιδιά μου, άλλωστε είναι ενήλικες, η κόρη μου είναι δικηγόρος και ο υιός μου είναι στο μεταπτυχιακό του».

Υποθέτω ότι και αυτοί ανήκουν στην περίφημη γενιά των 700 ευρώ που το σύστημα προπαγάνδιζε ότι βγήκε στους δρόμους πέρυσι! Αλήθεια, τίνος τα συμφέροντα προάσπιζαν τα επαναστατημένα τεκνά του κ. Νιώτη αν όχι αυτά του... κόμματος του μπαμπά;Λαμπρό παράδειγμα για τη νέα γενιά!

Αυτό είναι το μήνυμα που περνάμε στη νεολαία κ. Νιώτη; ΑΝΑΡΧΙΑ;;;Και αφού συνελήφθησαν γιατί...δεν κάνατε έστω μια δήλωση, να μας πείτε ξεκάθαρα... Είμαι περήφανος για την πράξη των παιδιών μου ή έκαναν λάθος και καταδικάζω τις ενέργειές τους.Δε νομίζουμε να περιμένατε να "κουκουλωθεί" η υπόθεση;;;;;

Δυστυχώς, το ξεκίνημα δεν είναι καλό ούτε για το ΠΑΣΟΚ... και πολύ αγωνιούμε για το μέλλον του τόπου!

Δεν υπάρχουν σχόλια: