Κυριακή

ΑΛΛΟΙ ΤΗΝ ΚΑΙΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΗΝ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΨΗΛΑ......ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ;;


Εκατοντάδες εθνικιστές ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Επιτροπής Εθνικής Μνήμης και της Χρυσής Αυγής και έδωσαν το παρόν σήμερα το μεσημέρι στο Θησείο.
Αδιαφορώντας για τους κινδύνους που μας προέτρεπαν κάποιοι «πατριώτες» που μας θεωρούν περιθωριακούς, σταθήκαμε στο ύψος των περιστάσεων και σε πείσμα των καιρών αντισταθήκαμε στη μαρξιστική χούντα των ημερών μας. Την ίδια στιγμή που κάποιοι κατέβαζαν την Ελληνική σημαία από τα προπύλαια κάποιοι άλλοι τη εξύψωναν αποδίδοντας φόρο τιμής σε αυτούς που κάποτε πολέμησαν για την Ελευθερία μας. Φυσικά το κράτος θεώρησε σωστό να στείλει πάνοπλες διμοιρίες ΜΑΤ με πλήρη εξάρτηση για την αντιμετώπιση των εθνικιστών. Μάλιστα έκαναν εμφανείς τις προθέσεις τους εξ αρχής απαγορεύοντας μας να πραγματοποιήσουμε πορεία προς πάσα κατεύθυνση.
Σε ένα καθεστώς πλήρους αστυνομοκρατίας, λες και είχαν να αντιμετωπίσουν τρομοκράτες, οι Εθνικιστές εκπλήρωσαν το καθήκον τους ετούτη τη μέρα. Τη μέρα που οι δειλοί και οι θρασύδειλοι με περίσσιο θράσος δήλωναν πως οι δρόμοι τους ανήκουν. Κι όμως σήμερα αποδείξαμε πως ο αγώνας αποτελεί μονόδρομο και η θέση μας είναι εκεί, αυτή τη μέρα στο Θησείο, την επόμενη στη Θεσσαλονίκη στην Έδεσσα και όπου ακόμα χτυπά η καρδιά του Ελληνισμού, πάντα μπροστάρηδες στον αγώνα. Έως την τελική Νίκη.

Την ίδια στιγμή που σε κάθε ευκαιρία απαιτεί να τεθούν οι Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής εκτός νόμου

Από δημόσιο κτήριο του υποτίθεται Ελληνικού κράτους κατέβασαν την Ελληνική Σημαία και ανέβασαν σημαία της αναρχίας!

Στην συνέχεια πήραν την Ελληνική Σημαία και την έκαψαν δημόσια για μια ακόμη φορά… Το κράτος ανίκανο να αναλάβει την πολιτική ευθύνη για το καρκίνωμα που έχει δημιουργήσει παρατηρεί αδιάφορο τα συμβαίνοντα με μόνα θύματα αυτούς που βάζει και μάλιστα με όρους περιορισμού να αναλάβουν να βγάλουν τα κάρβουνα από την φωτιά. Για όλα αυτά που συμβαίνουν φταίει όλο αυτό το μαρξιστικό αληταριό που κατευθύνει κανάλια και εφημερίδες,όλοι αυτοί που χειροκροτούν επί τόσα χρόνια τα αντεθνικά σκουπίδια και όχι μόνο… τους καλύπτει ηθικά, πολιτικά και νομικά!

Ζούμε σε μια κόκκινη χούντα την χούντα αυτών που κατευθύνουν τα ΜΜΕ και κατ’ επέκτασιν την δημόσια ζωή της χώρας. Αυτοί είναι οι «νεαροί» που προστατεύετε σαν δήθεν επαναστατημένους νέους κύριοι, κύριοι «προοδευτικοί». Ναι εσείς οι ίδιοι, που συκοφαντείτε την Χρυσή Αυγή και την θέλετε εκτός νόμου. Εσείς οι ίδιοι ήσαστε που βάζετε φωτιά στην Ελληνική Σημαία, το δικό σας χέρι έχει οδηγήσει σε αυτή την θλιβερή κατάσταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: