Δευτέρα

Ο δημοσιογράφος της «Αυγής» Σταμάτης Σακελλίων πιέζει για την θέση του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης ΑΜ-Θ.Σιγοντάρει η Θάλεια Δραγώνα




Το μέλος του Συνασπισμού, δημοσιογράφος της «Αυγής», συνδικαλιστής και θεολόγος στο επάγγελμα, Σταμάτης Σακελλίων έκανε αίτηση στην κυβέρνηση και πιέζει για την θέση του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης.
Ο συγκεκριμένος κύριος πρόσφατα έχει κάνει κριτική στη νέα κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και στον Γιώργο Παπανδρέου, μέσα από την συνδικαλιστική του δράση (δες εδώ) παρότι στην ίδια κυβέρνηση έχει κάνει και αίτηση!!! Επί ΝΔ, κατηγορούσε και πάλι το ΠΑΣΟΚ για τις ελαστικές συνθήκες εργασίας (έτσι τις αποκαλεί) και τις ονομάζει γέννημα θρέμμα του ΠΑΣΟΚ και του τωρινού υπουργού Δημήτρη Ρέππα (δες εδώ).
Στην μικρή κοινωνία της Κομοτηνής, όλοι τον γνωρίζουν ως υβριστή του ΠΑΣΟΚ και των τοπικών στελεχών του, ενώ τρανταχτό παράδειγμα είναι η στάση που κράτησε στις δημοτικές εκλογές του 2006. Αφού μετείχε στο ψηφοδέλτιο του Συνασπισμού, στον δεύτερο γύρο των εκλογών συντάχθηκε μαζί με τον επικεφαλής του συνδυασμού στον ψηφοδέλτιο της ΝΔ και του νυν δημάρχου Δημήτρη Κοτσάκη.
Αμέσως μετά τα αποτελέσματα των εκλογών της 4ης Οκτωβρίου, με άρθρο του στην Αυγή (δες εδώ), κατηγορεί τον κόσμο της μειονότητας που προτίμησε το ΠΑΣΟΚ και χαρακτηρίζει τα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ στην συγκεκριμένη κοινωνική ομάδα, «ποσοστά Τσαουσέσκου».
Το κακό είναι ότι έχει βρει πατήματα στην νυν Γενική Γραμματέα του Υπουργείου Παιδείας Θάλεια Δραγώνα, η οποία «σιγοντάρει» την συγκεκριμένη αίτηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: