Τετάρτη

ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ...!
Του Κώστα Γκαλιμάνη
Γερμανία


Δήμαρχε, φίλε κύριε Ζώρζο,

σας ζηλεύουμε σφόδρα, που είσται Άρχοντας στη Θήρα (Σαντορίνη) –
στο υπέροχο και φημισμένο αυτό νησί μας...!

Τόσο υπέροχο και φημισμνένο που στην Ταϋλάνδη δημιούργησαν το πασίγνωστο πλέον
πιστό ...αντίγραφό του – αν και η ίδια, η Ταϋλάνδη, είναι ένας παράδεισος...!

Είμαι απόλυτα σίγουρος, ότι θα έρθετε σε επαφή με τον Ταϋλανδό ιδιοκτήτη και δημιουργό αυτού του έργου, κύριο Σουπόζ Tαντιτσιρασακιούλ, τον μεγάλο αυτόν Φιλέλληνα, που είχε την υπέροχη αυτή Ιδέα - τεράστιας σημασίας γιά την πατρίδα μας - και να τον καλέσετε πάραυτα στη Θήρα, διοργανώνοντας εκεί, προς τιμήν του, μιά ανάλογη Δεξίωση, αν όχι μιά Παλλαΐκή Γιορτή, σαν ένδειξη ευγνωμοσύνης απέναντι στον μοναδικό αυτόν Φιλέλληνα...!

Η πρωτοβουλία σας αυτή,
θα δώσει κουράγιο στον απελπισμένο, αυτήν τη στιγμή, ελληνικό λαό και συγχρόνως θα παραδηγματίσετε και τον αδιάφορο απέναντι στους Φιλέλληνες, πρόεδρο κ. Παπούλια – απένατι στους Φιλέλληνες που αυτήν την στιγμή τους έχει τόσο ανάγκη η πατρίδα μας.
Οι χειρότεροι εχθροί μας, ύποπτες ’’προσωπικότητες’’, άνθρωποι της Παγκόσμιας Τραπεζικής ...’’Στοάς’’, ...μπενοβγαίνουν στη Βουλή των Ελλήνων και στο Προεδρικό Μέγαρο λες και η Ελλάδα τελικά έγινε ...τσιφλίκι τους. Ενώ, στούς 350 Φιλέλληνες, που αγωνιούν και κόπτονται γιά τα δίκαια της Ελλάδας, τους ...γυρίσαμε την πλάτη!

Ποταπή περιφρόνηση των Φιλελλήνων,
τη στιγμή που ο πληθυσμός της Γης και περισσότερο της Ευρώπης, προπαντός δε, εδώ στη Γερμανία, μας θεωρούν πλέον ως τον πιό γελοίο Λαό του πλανήτη...! 
Δεν είμαστε παρά οι ...τεμπέληδες, ’’πεινασμένοι Αρουραίοι’’ της Ευρώπης, που ...αρπάζουμε απ’το στόμα το ψωμί του ...καημένου Γερμανού εργάτη. Και τον Έλληνα Πρωθυπουργό τον αποκαλούν ’’ζητιάνο της Ευρώπης’– βλέπε THE INDEPEDENT!

Κύριοι, πριν από λίγο καιρό, οι Γερμανοί
(αν και βαθειά μέσα τους φωλιάζει το κρυφό μίσος γιά τους Έλληνες, που προέρχεται απ’το φθόνο, γιά την καταγωγή μας) μ’έβλεπαν κι’εντούτοις με χαιρετούσαν φανερά, με σευασμό!
Χαιρετούσαν τον Έλληνα με σευασμό...!

Και τώρα, εσείς κύριοι εκεί, όλοι σας, με καταντήσατε να ντρέπομαι που είμαι Έλληνας...!

Κύριοι, χίλια εκατό δισεκατομμύρια Ευρώ (1.100 δις) περιμένουν στην Ελβετία, Λίχτενστάϊν, Λουξεμβούργο, Αγγλία κλπ. να φορολογηθούν (τουλάχιστον το 70% εξ’αυτών) με 30%
και να εισπράξετε αμέσως ...ένα σωρό δυσεκατομμύρια Ευρώ - ελληνικά χρήματα...!    http://ksipnistere.blogspot.de/2011/12/blog-post_6036.html

Αλλά, οι πάντες γνωρίζουν, ότι σας το απαγορεύουν αυτό, ακόμη και να το σκέφτεσται να
τα εισπράξετε, αυτοί οι ...’’κύριοι’’ της Παγκόσμιας Τραπεζικής Συμμορίαςτην οποία, τόσο πιστά και με τόση δουλοπρέπεια υπηρετείτε!
Διαφορετικά δεν θα μπορέσουν ν’αρπάξουν’’την Πατρίδας μας τσάμπα και χαράμι...!
Ν’αρπάξουν τον ποικίλο ορυκτό πλούτο της Ελλάδας αξίας τρισεκατομμυρίων Ευρώ
τα πετρέλαια στην Επανωμή και μόνον θα έφταναν να ξεπληρώσουμε το χρέος...! http://www.fimes.gr/2011/11/petrelaia-epanomi-chreos/

Κύριοι, ντρέπομαι που είμαι Έλληνας...!
Τόσο πολύ, που σκέφτομαι ακόμη και να ...αποδημήσω, στη Νήσο των Μακάρων,
να συναντήσω το Σωκράτη, Πλάτωνα, Αριστοτέλη, να τους διαμηνύσω, ότι στον πάλαι ποτέ Ιερό αυτόν τόπο, δεν κατοικούν πλέον Έλληνες, αλλά ένα συνονθύλευμα από δούλους και σκλάβους. Από δούλους και σκλάβους στην υπηρεσία της βάρβαρης Παγκόσμιας Τραπεζικής Συμμορίας -  ενώ θα μπορούσαμε να είμαστε η ισχυρότερη χώρα του κόσμου:

Γερμανία, Αύγουστος 2012

Δεν υπάρχουν σχόλια: