Τρίτη

Επιστρατεύστε τον Ηλία Κασιδιάρη στο Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικης για να λύσει το Προσφυγικό!!!Όλα τα αλλα είναι ασπιρίνες !!!!Παταγώδης η αποτυχία των Πολιτικων  σε προσφυγικό, ΝΑΤΟ, αξιολόγηση και προσεχώς στο χρέος.!!
Οι κάτοικοι των νησιών του ανατολικού Αιγαίου θα αναγκαστούν να ζήσουν σαν πρόσφυγες στην ίδια τους την πατρίδα, ή θα αναγκαστούν να μεταναστεύσουν κι αυτοί στην ηπειρωτική Ελλάδα, ή όπου αλλού.
Όταν και αν συμβεί αυτό ( τα σενάρια των επίδοξων κατακτητών δεν ευοδώνονται πάντα, ή καθυστερούν κάποιες δεκαετίες ), τα τριακόσια σκουπίδια της Βουλής δεν θα αξίζουν πιά ούτε το απόσπασμα ούτε την αγχόνη, παρά τα γυμνά χέρια του ελληνικού λαού.Μετά την έσχατη προδοσία της μετατροπής του Αιγαίου σε διεθνή επικράτεια, κάθε απόπειρα προσάρτησης, διχοτόμησης, ή μετατροπής σε ''γκρίζα ζώνη'' του Καστελλόριζου από την τουρκιά,  θα σημάνει αυτόματα πτώση της κυβέρνησης, άμεση μεταφορά των υπαίτιων στο Γουδή ''δια τα περαιτέρω'', και βεβαίως ελληνοτουρκικό πόλεμο.

Αυτό το ξέρουν οι προδοτες  και γι αυτό έχουν μεθοδεύσει η προσάρτηση του νησιού ή  η μετατροπή του σε αμφισβητούμενο έδαφος να γίνει, αφού πρώτα ο τούρκος πατήσει το έδαφός του ως κυονόκρανος του ΝΑΤΟ και με την βοήθεια βεβαίως των μουσουλμάνων ''προσφύγων''-αποικιστών του νησιού που ήδη είναι πενταπλάσιοι των ντόπιων κατοίκων.

Το ίδιο κατά πάσα πιθανότητα σχεδιάζουν να συμβεί και στην Λέσβο, στην Χίο, Στην Σάμο, στην Ικαρία.

Τα νησιά αυτά που εδώ και 4000 χρόνια κατοικούνται από ελληνικές φυλές,που, όπου κι αν σκάψεις στο έδαφός  τους θα βρείς κάτω από πέντε πόντους χώμα μάρμαρα, εδώλια και θραύσματα αγγείων, όλα με ελληνικές επιγραφές, βρίσκονται σήμερα πρώτη φορά στην ιστορία τους αντιμέτωπα με τον εξανδραποδισμό των φυσικών τους κατοίκων, και την οριστική κατάκτησή τους από μουσουλμανικές φυλές. 
Εκατό χρόνια μετά την μικρασιατική καταστροφή βρισκόμαστε μπροστά σε μία εξ ίσου καταστρεπεική για το ελληνικό κράτος ''Αιγαιακή καταστροφή''.

Οι κάτοικοι των νησιών του ανατολικού Αιγαίου θα αναγκαστούν να ζήσουν σαν πρόσφυγες στην ίδια τους την πατρίδα, ή θα αναγκαστούν να μεταναστεύσουν κι αυτοί στην ηπειρωτική Ελλάδα, ή όπου αλλού. 
Όταν και αν συμβεί αυτό ( τα σενάρια των επίδοξων κατακτητών δεν ευοδώνονται πάντα, ή καθυστερούν κάποιες δεκαετίες ), τα τριακόσια σκουπίδια της Βουλής δεν θα αξίζουν πιά ούτε το απόσπασμα ούτε την αγχόνη, παρά τα γυμνά χέρια του ελληνικού λαού.

Και ακολουθώντας την έμμεση συμβουλή του Σοφοκλή στην ''Αντιγόνη'' του, οι προδότες και οι στρεφόμενοι κατά της πατρίδας τους δεν αξίζουν ούτε τάφο, παρά πρέπει να παραμένουν άταφοι βορά των σκυλιών και των κοράκων, για αιώνιο παραδειγματισμό.

Η κατάσταση είναι οριακή.
Η πατρίδα μας διατρέχει πιά αληθινό κίνδυνο διαμελισμού της, ανεξαρτήτως ποιά ονομασία θα βρούν για να βαφτίσουν το έγκλημά τους οι ντόπιοι δωσίλογοι και οι ναζιστές της παγκόσμιας και ευρωπαϊκής Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Ας είμαστε έτοιμοι για τα χειρότερα.
Και αποφασισμένοι...
 Και ενώ στο μείζον θέμα της αξιολόγησης η Ελλάδα έχει τουλάχιστον αποτύχει στο προσφυγικό και στο ΝΑΤΟ, έχει εγκληματήσει κατά τρόπο αντεθνικό.

Ενώ η ελληνική κυβέρνηση ξεκίνησε με 
προσδοκίες ότι θα μπορούσε να αλλάξει την απαξιωμένη εικόνα της Ελλάδος και να την τραβήξει από τον βούρκο της κατάπτωσης όπου την είχαν οδηγήσει οι προηγούμενες κυβερνήσεις, αποδεικνύεται ο ΣΥΡΙΖΑ ότι είναι μια από τα ίδια ίσως και χειρότερα. 
 

Μετά το καταστροφικό 2015 όπου η χώρα βρέθηκε στα τάρταρα της απαξίωσης, με κατεστραμμένες τράπεζες, με
capital controls με Grexit – που δεν το υποστήριζε μόνο ο Schaeuble αλλά και η Merkel – η Ελλάδα κατέληξε τον Αύγουστο του 2015 να αποδεχθεί συρόμενη το χειρότερο μνημόνιο, το τρίτο μνημόνιο.
 

Το τρίτο μνημόνιο ποσοτικά και ποιοτικά είναι πολύ χειρότερο από το δεύτερο του Σαμαρά και το πρώτο του Παπανδρέου.
 
 

Η Ελλάδα ωστόσο απέκτησε πρόγραμμα χρηματοδότησης 86 δισεκ. και έτσι άρχισε να αποπληρώνει υποχρεώσεις μεταξύ αυτών και το ΔΝΤ.
 
 

Και ενώ ψηφίστηκαν μέτρα σοκ θα περίμενε κανείς ότι η ελληνική κυβέρνηση μέσω μιας πολιτικής διαπραγμάτευσης θα είχε πετύχει καλύτερους όρους.
 

Η ωμή πραγματικότητα δείχνει όμως ότι τα πράγματα είναι χειρότερα.
 

Με το προσφυγικό και τους λαθρομετανάστες να καθίσταται μείζον πρόβλημα για την Ελλάδα, θα περίμενε κανείς η ελληνική κυβέρνηση μέσω μιας πολιτικής λύσης να πετύχει καλύτερους όρους στην διαδικασία αξιολόγησης.
 
 

Να υπάρξει δηλαδή μια ελάφρυνση ή μείωση των μεγάλων απαιτήσεων των δανειστών.
 

Η ωμή πραγματικότητα όμως δείχνει ότι η κατάσταση είναι πολύ χειρότερη.
 

Οι δανειστές και ειδικά το ΔΝΤ ζητούν ξεκάθαρα 50% μείωση συντάξεων ή μεγάλη ελάφρυνση χρέους.
 


 
Την ίδια στιγμή αποκαλύπτονται οι παρασκηνιακές διεργασίες για το θέμα του χρέους και η πρόταση που εξετάζει η Ευρώπη είναι λύση ντροπής, επιμήκυνση 7,5 με 17,5 χρόνια χωρίς μείωση επιτοκίων.
 

Αν η Ελλάδα θέλει και μείωση επιτοκίων θα πρέπει να δεχθεί να λάβει νέα δημοσιονομικά μέτρα.
 
 

Η πρόταση για το χρέος αποδεικνύει ότι οι ευρωπαίοι δεν δέχονται καμία διαπραγμάτευση για ουσιαστικά αναδιάρθρωση.
 
 

Αυτό όμως τι σημαίνει πρακτικά; 
 

Σημαίνει ότι και οι ευρωπαίοι θέλουν μεγάλες μειώσεις συντάξεων αφού το ΔΝΤ έχει ζητήσει ή μεγάλες μειώσεις συντάξεων ή μεγάλη αναδιάρθρωση χρέους.
 
 

Ταυτόχρονα και η ΕΚΤ ζητάει την ισχυροποίηση του ΔΝΤ στο ελληνικό πρόγραμμα.
Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά τα άκρως αρνητικά η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός Α. Τσίπρας έχουν επιμόνως τονίσει ότι δεν θα υπάρξει καμία μείωση συντάξεων.
 
 

Ο αρμόδιος υπουργός ο Κατρούγκαλος αρχίζει ήδη να μιλάει για μικρές μειώσεις…μέχρι που να συρθεί και διασυρθεί η κυβέρνηση σε μεγάλες μειώσεις συντάξεων.
 
 

Η αξιολόγηση θα αποδειχθεί φιάσκο για την κυβέρνηση, η πολιτική της δημιουργικής ασάφειας, αυτή η πολιτική που κατέστρεψε την Ελλάδα το 2015, έχει επανέλθει.
 

Και ενώ στο μείζον θέμα της αξιολόγησης η Ελλάδα έχει τουλάχιστον αποτύχει στο προσφυγικό και στο ΝΑΤΟ, έχει εγκληματήσει κατά τρόπο αντεθνικό.
 

Στο ΝΑΤΟ η Τουρκία αποκτάει μόνιμη και νόμιμη πρόσβαση στο Αιγαίο, απαιτώντας μάλιστα να έχει και δεύτερο πλοίο.
 

Το
Standing NATO Maritime Group ίσως να μην λέει σε κανένα τίποτε.
 

To SNMG2 είναι η συμμαχική δύναμη στο Αιγαίο που αποτελείται 
 
1)από την ναυαρχίδα
FGS Βόννη (Γερμανία), 
 
2) Από το
TCG BARBAROS (Τουρκία) 
 
3) το
HMCS Fredericton (Καναδά) 
 
4) Ελληνική φρεγάτα
 
 
5)Ιταλική φρεγάτα
 
 

Το
SNMG2 - Standing NATO Maritime Group – είναι αυτό που ονομάζουμε το ΝΑΤΟ στο Αιγαίο. 
Η Τουρκία ωστόσο έχει ζητήσει να συμμετάσχει και δεύτερο πλοίο της στην νατοϊκή ναυτική δύναμη
 
Μάλιστα κατά ένα περίεργο τρόπο Γερμανία και Τουρκία έχουν κοινή θέση για τον ρόλο του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο
 

Προσφυγικό και λαθρομετανάστες 

Αντί η Ελλάδα να κάνει ότι κάνουν όλα τα κράτη της Ευρώπης να κλείσει τα σύνορα και να βάλει πολύ αυστηρούς όρους εισόδου στους λαθρομετανάστες, έχει αφήσει τα χωρικά ύδατα αφύλακτα.
 
Η Ελλάδα έχει γίνει παρκινγκ λαθρομεταναστών, έχει μετατραπεί σε καταυλισμό λαθρομεταναστών και προσφύγων.
 


 
Η σύνοδος κορυφής για το μεταναστευτικό είναι φιάσκο εκτρωματικού τύπου για την Ελλάδα και την προπαγάνδα περί προσφύγων....
 
 

Ας δούμε τι αναφέρει το επίσημο κείμενο
 

1)Ταχεία αναχαίτιση των ροών (μα είναι πρόσφυγες από την Συρία μας είπαν εδώ οι έλληνες κυβερνώντες και πρέπει να τους καλοδεχθούμε γιατί τώρα πρέπει να υπάρχει ταχεία αναχαίτιση;)
 

2)Προστασία εξωτερικών συνόρων (μα οι πρόσφυγες δεν είναι απειλή μας έλεγαν, η Σύνοδος Κορυφής όμως ζητάει προστασία των Συνόρων από ποιους από αυτούς που ο ΣΥΡΙΖΑ προπαγάνδιζε ότι είναι μετανάστες;)
 

3)Μείωση παράνομης μετανάστευσης (μα ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έλεγε ότι όλοι είναι μετανάστες και πρέπει να τους καλοδεχθούμε) τώρα η Σύνοδος Κορυφής λέει μείωση παράνομων...δηλαδή λαθρομεταναστών.
 

4)Οι συνεχείς επίμονες παράτυπες μεταναστευτικές ροές κατά μήκος των Δ. Βαλκανίων δημιουργούν σοβαρές ανησυχίες (μα δεν μας είπε η Ευρώπη αρχικώς ότι υποδέχεται με ανοικτές αγκάλες τους μετανάστες;)
 

5)Οι αιτούντες άσυλο δεν έχουν δικαίωμα να επιλέγουν το κράτος μέλος (όσοι ζητούν άσυλο στην Ελλάδα δηλαδή η πλειοψηφία δεν θα μπορεί να επιλέγει την Γερμανία όπου θα ήθελε να πάει αλλά θα μένει στην Ελλάδα)
 

6)Η Σύνοδος Κορυφής χαιρετίζει την εμπλοκή του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο (Το ΝΑΤΟ θα στείλει πολεμικά πλοία μα η Ελλάδα δεν έχει πολεμικά πλοία να διαφυλάξει τα υδάτινα σύνορα της)
 

7)Η νέα συνοριοφυλακή – ακτοφυλακή θα επιταχυνθεί με την ολλανδική προεδρία;
 
(Μα τι χρειαζόμαστε την συνοριοφυλακή αφού οι μετανάστες είναι σύριοι διωκόμενοι και πρέπει να τους καλοδεχθούμε)


Δυστυχώς για την προπαγάνδα στην Ελλάδα, η Σύνοδος Κορυφής δικαιώνει τις πάγιες θέσεις της Χρυσής Αυγής.
 


Η Χρυσή Αυγή τόνιζε ότι λίγοι από τις χιλιάδες ροές είναι σύριοι, ότι είναι λαθρομετανάστες, ότι εκμεταλλεύονται τις προσφυγικές ροές και έρχονται και από άλλες χώρες και ότι αποτελούν απειλή για τα ευρωπαϊκά σύνορα.Η Χρυσή Αυγή δικαιώνεται πλήρως για τις θέσεις της καθώς η Σύνοδος Κορυφής, στην οποία συμμετείχε και συμφώνησε και η Ελλάδα ο Τσίπρας δηλαδή συμφωνούν στην ταχεία αναχαίτιση των προσφυγικών ροών γιατί απειλούν τα εξωτερικά σύνορά της ΕΕ.
Να επιστρατευτει ο Ηλιας Κασιδιαρης στο Υπουργειο Μεταμαστευτικης Πολιτικης εδω και τωρα!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: