Σάββατο

Αρχισε η καταληψη της Κρητης!!!Αποβίβαση λαθρομεταναστών στα…. Χανιά.


Έψαχναν να βρουν την βίλα του ...Μητσοτάκη για να στεγαστούν.Κατ΄άλλους ήθελαν να βοηθήσουν στην ρυμούλκηση του αεροπλανοφόρου George H W Bush που ξανάρθε στα Χανιά.

Σε συναγερμό στις αστυνομικές και λιμενικές Αρχές των Χανίων, όταν λαθρεμπορικό σκάφος αποβίβασε στο Ακρωτήρι δεκάδες λαθρομετανάστες από το Πακιστάν.

Το πλοίο τους άφησε στην παραλία του Ακρωτηρίου και στη συνέχεια διέφυγε. Το λιμενικό καταδίωξε το σκάφος και όταν το εντόπισε, το καθήλωσε και προχώρησε στη σύλληψη ενός Ουκρανού και ενός Ρώσου, οι οποίοι εικάζεται πως είναι οι δουλέμποροι που μετέφεραν τους 60 Πακιστανούς στην Κρήτη. Το σκάφος είχε προορισμό την Ιταλία, αλλά μετά από πρόβλημα που παρουσιάστηκε, κατέληξε στην παραλία του νομού Χανίων. «Εδώ είναι ένα ελληνικό νησί. Το σκάφος έχει πρόβλημα, μας είπε ο καπετάνιος και έφυγε», δήλωσε ένας από τους λαθρομετανάστες, συμπληρώνοντας πως «ήρθαμε από το Πακιστάν και ψάχνουμε για δουλειά». Την επομένη, το Σάββατο, οι δύο φερόμενοι ως δουλέμποροι, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα, όπου και τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες.

Κατά τη μεταφορά στα Χανιά, συνοδεία λιμενικού, το σκάφος που μετέφερε τους λαθρομετανάστες βούλιαξε, σε απόσταση 15 μιλίων από την ακτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου