Παρασκευή

Καλῶς ἤλθατε στὴν Ἑλλαδικὴ Σταλινικὴ Δημοκρατία !!!

 

 

Καλῶς ἤλθατε στὴν Ἑλλαδικὴ Σταλινικὴ Δημοκρατία! Δὲν ἔχει σημασία γιὰ τὰ ρεμάλια ἂν ἡ ΚΥΡΙΑ (μὲ ὅλα κεφαλαῖα) Μαρία Μπίλλη εἶναι νομίμως ἐκλεγμένη ἐκπρόσωπος τοῦ θεσσαλικοῦ λαοῦ! Ἀποφασίζουν καὶ διατάσσουν οἱ δημοκράταροι!

Νὰ διατυπώσω μιὰ ἀπορία ρὲ παιδιά, ἔτσι γιὰ νὰ γελάσουμε… Ἂν προτρέψω κάποιον νὰ κάνῃ ἀδικήματα, πχ. νὰ βιαιοπραγήσῃ, νὰ βανδαλίσῃ, κλπ. τότε ἡ προτροπή μου αὐτὴ δὲν εἶναι ποινικῶς κολάσιμη; Εἶναι προφανῶς…

Ἂν ἀντὶ γιὰ προτροπὴ ἔχουμε ξεκάθαρη ΑΠΑΙΤΗΣΙΝ (καὶ ὄχι προτροπὴν) νὰ πάρουμε τὸ κεφάλι ὅποιου δὲν γουστάρουμε, νὰ σπιλώσουμε τὴν ὑπόληψίν του καὶ ἐν προκειμένῳ νὰ καταλύσουμε τὸ Πολίτευμα παύοντας μὲ τὸ στανιὸ τὴν παρουσίαν νομίμως ἐκλεγμένου ἐκπροσώπου τοῦ λαοῦ σὲ θεσμικὰ ὄργανα, τότε αὐτὸ ρὲ παιδιά, τί εἶναι; Στὸ χωριό μου τὸ λένε πραξικόπημα.

Μήπως μὲ αὐτὴν τὴν ἐπιστολὴ θὰ ἔπρεπε ἐπιτέλους οἱ συντάκτες της νὰ ὑπογράψουν τὴν ποινικήν των καταδίκη γιὰ κατάλυσιν τοῦ πολιτεύματος; Καλῶ τοὺς φίλους νομομαθεῖς νὰ ἐπιληφθοῦν τοῦ θέματος.

Με πρωτοστάτες [ποιους αλλους;] τους κομμουνιστες,  ξεκινάει ήδη το κυνήγι μαγισσών, σε όλη την επικρατεια της Ισλαμογρεκιας. 

Καθε τι που συνδεθηκε ή συνδεεται, αμεσα ή εμμεσα με τη Χρυση Αυγη, στο παρελθον ή στο παρον, πρεπει να κυνηγηθει, να απομονωθει, να στιγματιστεί, να συκοφαντηθεί, να διασυρθεί, να εξοντωθεί πολιτικά και να καει στην πυρα της κρατικοδίαιτης κομμουνιστικης πολιτικης γαγγραινας.
Οι ανθρωποι ζητανε αιμα Ελληνων!

Δεν ειναι η πρωτη φορα που ο κομμουνιστης ζητησε να ξεδιψασει με ελληνικο αίμα και δεν θα ειναι η τελευταια. Εφοσον το ερπετο δεν πατηθηκε ποτε στο κεφαλι, αντιθετως του δοθηκε η ευκαιρια να κυριαρχησει στο πολιτισμικο και εκπαιδευτικο πεδιο, ηρθε η ωρα να ξανασηκωσει το κεφαλι του, για να ξαναδαγκωσει!

Κι οχι μονον αυτο.
Διότι χρόνια στον νερόμυλο της υπουλης προπαγανδας, οι κομμουνιστες διαβλεπουν απο τωρα, αυτο που πάει να γεννηθει στον πατριωτικο χωρο.
Την ηρωοποιηση και εξιδανικευση των καταδικασθεντων εθνικιστων, που θα οδηγηθουν στις φυλακες, ως πολιτικοι κρατουμενοι [οι μοναδικοι της Ευρωπης!]      

Κι ενω ο ελληνικος εθνικισμος φαινονταν οτι ειχε χασει την εξωθεν καλη μαρτυρια, με τα καμωματα της καμαριλας και τις εντελως αψυχολογητες ενεργειες του Αρχηγου [ενας ειν' ο Αρχηγος], το πιθανοτερο ειναι οτι σε λιγο καιρο θα επανακαμψει στις συνειδησεις των διωκομενων Ελληνων, με το φωτοστεφανο των ηρωων!
Γι αυτο εχου φαει τωρα τα λυσσακα τους οι κομμοθνιστες, προκειμενου να εξοντωσουν οσους/ες περισσοτερους μπορουν!

Πρωτη σ' αυτον τον χορο θανατου που μολις ανοιγεται, η κ. Μαρια Μπιλλη, στελεχος των Ελληνων για την Πατριδα και περιφερειακη συμβουλος Θεσσαλιας.
Το ΚΚΕ ζηταει την κεφαλη της επι πινακι.
Θα ακολουθησουν και αλλοι/ες...

Δεν πειραζει.
Ο πολεμος τωρα αρχιζει...



Αίτημα της Λαϊκής Συσπείρωσης Θεσσαλίας για αποπομπή της Χρυσής Αυγής από την Περιφέρεια 
[Δημοσιεύθηκε 08/10/2020 18:21]


Με επιστολή τους προς τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κωνσταντίνο Αγοραστό, τον πρόεδρο και τα μέλη προεδρείου του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας, κ. Βασίλειο Πινακά – πρόεδρο, κ. Κωνσταντίνο Καραμπάτσα – αντιπρόεδρο, κ. Κωνσταντίνο Καλαμπάκα – γραμματέα οι περιφερειακοί σύμβουλου της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Τσιαπλές Αναστάσιος, Μπακάση Βασιλική, Νάνος Αποστόλης, Γκαραλιάκος Ζήσης τονίζουν:

«Κύριε περιφερειάρχη
Κύριε πρόεδρε και κύριοι του προεδρείου του περιφερειακού συμβουλίου

Όπως είναι γνωστό, την Τετάρτη 7/10/2020, το τριμελές εφετείο κακουργημάτων της Αθήνας, μετά από μια δικαστική διαδικασία 5,5 ετών και με βάση τα συντριπτικά αποδεικτικά στοιχεία της πραγματικά εγκληματικής δράσης της ναζιστικής Χρυσής Αυγής, που κατατέθηκαν στο δικαστήριο, καταδίκασε ομόφωνα, την ναζιστική Χρυσή Αυγή, ως εγκληματική οργάνωση και μαζί ένα πλήθος ηγετικών στελεχών της, για την συμμετοχή και διεύθυνσή της, ανταποκρινόμενο και στην απαίτηση της μεγάλης πλειοψηφίας του λαού μας, που την εκδήλωσε με τις μεγάλες συγκεντρώσεις σε όλη τη χώρα.

Η Λαϊκή Συσπείρωση, από θέση αρχής βρίσκονταν πάντα σταθερά απέναντι στην ναζιστική εγκληματική και απάνθρωπη ιδεολογία και πρακτική της Χρυσής Αυγής, γενικότερα απέναντι στον φασισμό, τον εθνικισμό και τον ρατσισμό, ζητούσε την πολιτική καταδίκη και απομόνωση της Χρυσής Αυγής, μέσα και έξω από το περιφερειακό συμβούλιο, τον αποκλεισμό της από διάφορες εκδηλώσεις και θέσεις ευθύνης, παρά και ενάντια στο θεσμικό πλαίσιο που τους επέτρεπε ως “εκλεγμένη¨ δύναμη, είτε στη Βουλή, είτε στα περιφερειακά και δημοτικά συμβούλια, να συγκαλύπτουν την εγκληματική ταυτότητα και φυσιογνωμία τους. 

Με βάση πλέον και την επίσημη καταδίκη από το δικαστήριο της ναζιστικής Χρυσής Αυγής ως εγκληματικής οργάνωσης και της ηγεσίας της για την συμμετοχή και διεύθυνσή της, οι περιφερειακοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας, ζητάμε από τον Περιφερειάρχη, τον Πρόεδρο και τα μέλη του προεδρείου του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας, να κινηθείτε άμεσα, ώστε να μην προσκαλείται, να αποκλειστεί και να μην εκπροσωπείται με κανένα τρόπο πλέον στο Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας, σε επιτροπές του, να μην προσκαλείτε σε καμία εκδήλωση της περιφέρειας, η σημερινή σύμβουλος* και κάθε αναπληρωματικό μέλος του συνδυασμού της «Ελληνικής Αυγής», που υποστηρίχτηκε από την ναζιστική εγκληματική Χρυσή Αυγή, στην περιφέρεια Θεσσαλίας.
*[Πρόκειται για την κ. Μαρία Μπίλλη]

Επίσης ζητάμε στην πρώτη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου Θεσσαλίας, να ληφθεί πολιτική απόφαση του οργάνου για την αποπομπή και αποκλεισμό απ’ αυτό, της σημερινής και κάθε άλλου εκπροσώπου του συνδυασμού της «Ελληνικής Αυγής» Θεσσαλίας από το περιφερειακό συμβούλιο, τις επιτροπές του και κάθε δραστηριότητα του».





Και η απαντηση της κ. Μαριας Μπιλλη

Θυμηδία προκαλεί η ανακοίνωση της ΛΑΣΥ ,των κομμουνιστών που ονειρεύονται λαϊκά δικαστήρια και κονσερβοκούτια εν έτει 2020.
Ο Ελληνικός Εθνικισμός πολέμησε τον Γερμανικό ναζισμό ,τον Ιταλικό φασισμό και τον Σταλινικό κομμουνισμό καταδικάζοντας τις θηριωδίες τους.
Ο Ελληνικός Εθνικισμός ανθίζει  και γιγαντώνεται , παρά  τις πολιτικές διώξεις και τις μεθοδεύσεις Απάτριδων  Γραικύλων που κόπτονται για την νομιμότητα  και επιδιώκουν την Ισλαμοποίηση της Πατρίδος και το μοίρασμα του Ελληνικού Αιγαίου που για αυτούς "ανήκει στα ψάρια του".
Το ΚΚΕ  σιωπά για τους άγρια δολοφονημένους  Γιώργο και Μανώλη "παιδιά ενός κατώτερου Θεού", για την κακοποιημένη Μυρτώ, για τα αθώα θύματα της Μαρφίν, για το άδικο αίμα του Θάνου Αξαρλιάν.
Για τον Έλληνα πολίτη που καταδιώκεται από  ένα ανάλγητο κράτος μέσα στην ίδια τη χώρα του.
Είναι Τιμή μου που ως Ιδρυτικό  Μέλος προσυπέγραψα μαζί με τον κ.Ηλία Κασιδιάρη στον Άρειο Πάγο  την δημιουργία του νομίμου πολιτικού κόμματος "Έλληνες για την Πατρίδα" μέσα από τις τάξεις του οποίου αγωνίζομαι  για την ανάταση του Ελληνισμού.

Ως Περιφερειακή Σύμβουλος Θεσσαλίας κάνω το χρέος μου έναντι των Θεσσαλών πολιτών.
Στην  τρομοκρατία του ΚΚΕ -ΛΑΣΥ απαντώ "Μολών λαβέ".

Μαρία Γ. Μπίλλη 
Περιφερειακή Σύμβουλος Θεσσαλίας
Ιδρυτικό Μέλος και Στέλεχος
" ΕΛΛΗΝΕΣ  για την Πατρίδα "

Δεν υπάρχουν σχόλια: