Παρασκευή

Ο εγκλεισμος της Ηγετικης Ομαδος της Χρυσης Αυγης δεν προκειται να σας σωσει

 ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ: ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ. ΠΡΟΣΟΧΗ! Δεν  κάνουμε αναφορές για τις κινήσεις των ενόπλων δυνάμεών μας ή καταγραφή από  φωτογραφίες στα κοινωνικά δίκτυα

Image

 

«Καταδικασατε την Χρυση Αυγη  και όλα τα προβλήματα της χώρας λύθηκαν.»

Αυτή είναι η νέα προπαγάνδα των καλολαδωμένων παπαγάλων του Μαξίμου, μπας και σώσουν τον... νέο Μωυσή που βουλιάζει την χώρα με αυτοπεποίθηση.

 Όμως το μόνο που καταφέρνουν με την άθλια τακτική τους, είναι να προκαλούν την απέχθεια των πολιτών.

Η φαμίλια Μητσοτάκη έχει διαπράξει ένα στρατηγικό σφάλμα,

εν σχέσει με την αστική τάξη των ισλαμογραικύλων που εκπροσωπεί [και που χωρίς τες  ψήφους της, δεν θα αδειάζανε να τη χέσουν ουτε τα αφεντικά της!]

Και δεν το εκαμε τώρα.

Το έχει δρομολογήσει πολύ καιρό πριν. Προτου καν αδραξει την εξουσια...

Ποιο λαθος;

Παρέδωσε την ελληνική κοινωνία, στα ύπουλα πλοκάμια του ΚΚΕ!

Τα μικροαστικά στρώματα που την στηρίζουν σύντομα θα νιωσουν στο πετσί τους [και στην τσεπη τους], πόσο εγκληματικό ήταν το λάθος τους...

Καλό είναι οι... άριστοι ανίκανοι του Μαξίμου να τους μοιράσουν άλλη τροφή γιατί αυτή ήδη μπαγιάτεψε.

 Μακάρι... νεοφιλελεύθερα αδέρφια να μπορούσατε να επισκιάσετε  τον εθνομηδενισμό και την δουλικότητα απέναντι στους δυνάστες της πατρίδας.

 Μακάρι να μπορούσατε κατ’ αυτόν τον τρόπο να δικαιολογήσετε τις μετεκλογικές σας κωλοτούμπες για όλα τα μείζονα ζητήματα που συνεχίζουν να ταλανίζουν την Ελλάδα, τα οποία υποσχεθήκατε ότι τάχα θα λύνατε.

 Μακάρι να μπορούσατε έτσι να πείσετε ότι η χώρα μετά και την ολική απώλεια ελέγχου του αόρατου εχθρού, δεν βαδίζει στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα, έχοντας για συντροφιά τον χάρο, την οικονομική εξαθλίωση, τον κοινωνικό αυτοματισμό και τον ραγιαδισμό.

 Ακόμη και σημαία αντίστασης να σηκώσετε πάνω από το Εφετείο προσποιούμενοι τους απελευθερωτές της δημοκρατίας, δεν θα καταφέρετε να κρύψετε την γύμνια σας.

 Δεν θα καταφέρετε να αποσοβήσετε το γεγονός ότι οι πολίτες κινδυνεύουν να αντιμετωπίσουν τραγικές καταστάσεις ανάλογες με του Μπέργκαμο, επειδή ανοίξατε άναρχα την οικονομία για να εξυπηρετήσετε τα συμφέροντα της ολιγαρχίας.

Δεν θα καταφέρετε να καλύψετε τα νέα μνημόνια που έρχονται σκεπασμένα υπό τον μανδύα του υποτιθέμενου αναπτυξιακού σχεδίου Πισσαρίδη, για να τσακιστεί η μεσαία τάξη που δήθεν θα προστατεύατε, με στόχο να κυριαρχήσει ολοκληρωτικά η ολιγαρχία.

Δεν θα καταφέρετε να αποκρύψετε ότι ντόπιοι και αλλοδαποί οδηγούνται σε σύγκρουση για ένα κομμάτι ψωμί λόγω της υποτέλειας στο κονκλάβιο των Βρυξελλών, το οποίο κατάφερε τελικά να μετατρέψει την Ελλάδα σε αποθήκη ψυχών κι εσάς σε διαχειριστές της ανθρώπινης δυστυχίας για λίγα αργύρια.

Δεν θα καταφέρετε να πνίξετε τις κραυγές της νεολαίας και των εργαζομένων που μάχονται να σταματήσουν την νεοφιλελεύθερη αναλγησία σας.

Δεν θα καταφέρετε να συγκαλύψετε το ξεπούλημα του Αιγαίου που μεθοδεύετε, φοβούμενοι μην βγάλει η μαμά Μέρκελ τους σκελετούς από την ντουλάπα για το μαύρο παρελθόν της αγίας οικογένειας και χάσετε για μια ακόμη φορά την εξουσία.

 Δυστυχώς ο λαός σας έχει πάρει πλέον χαμπάρι και εξοργίζεται ακόμη περισσότερο όταν υποδύεστε τους δημοκράτες για να τον κοροϊδέψετε

Πολύ καιρό προτού οι Παγκόσμιοι Νονοί, εκεί στις πριβέ λέσχες τους, αποφασίσουν να ανεβάσουν τη δρακουλοοικογένια στη διαχείριση του μαζικου τους πειραματόζωου, η φαμιλια Μητσοτακη ειχε ξαμολυθει σε μία πρωτοφανή επιχείρηση αποενοχοποιησης και εξιδανίκευσης του ΚΚΕ.

Με αποκορύφωμα την περιφημη γιορτη στους Κορυσχαδες, όπου ο νεωτερος γονος του μητσογιαννέικου έπαιξε τα ρεστα του, κάνοντας ήρωες κάτι θλιβερούς γεροντοσφαγείς, που είχαν ρουφηξει το αίμα Ελλήνων σαν λιμασμενες βδέλες.

Κι ουτε στιγμη δεν σταματησε η βρυκολαοικογένεια να ηρωοποιεί, ότι πιο δολοφονικο έχει προκύψει στην νεώτερη ελληνική ιστορία. Μια δράκα αιμοδιψών μακελλάρηδων, που μαζί με την καταλανική  εταιρεία και τους ασασσίνους του Γερου του βουνου, συγκατελέγεται στις πιο αιμαοτοβαμμένες συμμορίες της παγκόσμιας ιστορίας [και αναφερομαι ειδικα στο ΚΚΕ και οχι σε αλλα κομμουνιστικα κομματα]

Δυστυχως, επειδη και αλλοι αστοι κουμανταδοροι της παλιας Ελλαδος, επιχειρησαν να παρασχουν τη ιδια προστασια προς το ΚΚΕ, παραχαρασσοντας ή αποσιωπωντας την ιστορια, δεν εχουμε σημερα τα δεδομενα που θα επρεπε να εχουμε για το ποινικο μητρωο του ελληνοφωνου κομμουνισμου [ισως ομως καποτε να γινει αυτο]

Ο λογοι που κατα την αρχοντοχωριάτικη αντιληψη του μητσοτακέικου, δρομολογηθηκε η επιχειρισις "αποενοχοποιησης του ΚΚΕ", εξακτινωνονται σε 3 κυριως άξονες...

- Πρωτον, η φαμιλια Μητσοτακη ήλπιζε [και ελπιζει] οτι κατ' αυτον τον τροπο θα ενισχυσει το κεντροαριστερο προφιλ της, αντλωντας ψηφους απο τη δεξαμενη του παλιου ΠΑΣΟΚ

- Δευτερον, οι αστοι εργολαβοι της ελληνικης γενοκτονιας στηριζονται στη βοηθεια του ΚΚΕ, για να επιβαλλουν δια πυρος και σιδηρου το βασικο στοχο της εξουσιας τους, που ειναι η Β΄φαση του ολικου λαθρεποικισμου της Ελλαδος και η αντικατασταση των Ελληνων

- Τριτον, οι πονηροι των μητσοτακικων  Think Tank, αποφασισαν να εφαρμοσουν το γνωστο δογμα Παπανδρεου, βασει του οποιου πριμοδοτουνται παντι τροπω οι λεγεωναριοι του κομμουνιστικου συνδικαλισμου, ετσι ωστε να συγκρατιεται η εργατικη ταξη σε επιπεδο ημιαπολυτης υπακοης.

Αλλωστε ο βασικοτερος λογος για τον οποιο οι κομμουνιστες φοβουνται [και ταυτοχρονα μισουν] σε τετοιο βαθμο τους εθνικιστες, ειναι επειδη οι τελευταιοι, καταφεραν να γκρεμισουν τα εργατικα τους καστρα, στο Περαμα ή στη Δραπετσωνα και να εκπαραθυρωσουν εκεινη την κρατικοδιαιτη ακριδα, που μασουσε αβερτα κρατικα επιδοματα και διορισμους, πλασαροντας εργατοπατερισμο στους κολασμενους!

Οι χρυσαυγιτες δεν πληρωνουν τη δολοφονια Φυσσα.

Πληρωνουν τα ναυπηγεια, το Περαμα και την εφημερη κυριαρχια τους στη εργατικη ταξη!

Γνωριζοντας λοιπον καλα τη δυναμη του ΚΚΕ στα εργατικα σωματεια, η φαμιλια Μητσοτακη ριχτηκε με τα μουτρα στην ηρωοποιηση τους και στην απεονοχοποιηση των κομμουνιστων για τα εγκλήματα τους [παλαια και νεωτερα] κλεινοντας ταυτοχρονα ματακι στα ηγετικα συνδικαλιστικα τους στελεχη, για περισσοτερα επιδοματα και περισσοτερους μελλοντικους διορισμους.

Και ως επιστεγασμα ολων, τους προσφερε στο πιατο την κεφαλη των χρυσαυγιτων, που ησαν η μονη οργανωμενη πολιτικη δυναμη, η οποια καταφερε να αμφισβητησει εμπρακτως την απολυτη κυριαρχια του ΚΚΕ, στη εργατικη ταξη!

Κι ολα αυτα, με την ελπιδα οτι θα καταφερνε στη διαρκεια της εξουσιας της, να εχει τον απολυτο ελεγχο των ισχυρων κοινωνικων, επαγγελματικων ομαδων, κολακευοντας και πριμοδοτωντας τον βασικο τους πατρωνα - τους εργατοπατερες του ΚΚΕ.

Και σημερα η φαμιλια Μητσοτακη παρακολουθει αδιαφορη το πογκρομ που εξαπολυει ήδη το τσουρμο των κομμουνιστων, κατα των Ελληνων εθνικιστων, χωρις καν να αντιλαμβανεται αυτη ή οι συμβουλοι της, τους ασκους του Αιολου που ανοίγονται, με τους κομμουνιστες να αλυχτανε ανεξελεγκτοι!

 Το πρόβλημα ειναι οτι η φαμιλια Μητσοτακη, οσο ανιστορητα και οσο αδαή περι των κοινωνιολογικων δεδομενων κι αν ειναι τα μελη της, δεν παυει να εκπροσωπει τη μεσαια ταξη!

Κι αυτη ακριβως η ταξη ειναι που καταστρεφεται με την υπογεια παραχωρηση εξουσιας στο ΚΚΕ!

Κατι που θα φανει στο αμεσο μελλον!

Βλεπετε το μητσοτακεικο, παρα το οτι αυτοπροβαλλεται ως ο κληρονομος του βενιζελικου φιλελευθερισμου, ουδεποτε υπηρξε φιλελευθερο!

Οι Μητοτακηδες δεν ησαν παρα μια φαμιλια κοτζαμπασηδων και προεστων, στηριγμενη στην ξενικη εξουσια, εξισου κρατικιστικη, πελατειακη και παλαιοκομματικη οσο και ο συριζα! Γι αυτο και πεφτει στα ποδια του ΚΚΕ, προσπαθωντας να ελεγξει τους κρατικους μηχανισμους, στους οποιους και η ιδια στηριζει την εξουσια της.

Η πολιτικη και δικαστικη σφαγη των χρυσαυγιτων, ασχετως με τα δικα τους λαθη, ηταν το πιο προσφατο δωρο της φαμιλιας Μητσοτακη, προς τους κοκινους συνεταιρους της, στην εκμεταλλευση του κρατικου μηχανισμου.

 Μονο που αυτο το δωρο παραειναι ακριβο για την μικροαστικη ταξη, που στηριζει τη δρακουλοοικογενεια.

Οι κομμουνιστες δεν θα σταματησουν οσα και αν φανε, οσους διορισμους και αν παρουνε, οσο ελληνικο αιμα και αν ρουφηξουν. Ο κομμουνιστης ειναι σαν τα ζομπι. Οσο περισσοτερο αιμα γευεται, τοσο περισσοτερο διψαει!

Η "εγκληματικη οργανωση" που λεγεται ΚΚΕ ειναι η επιτομη της διαρκούς λεηλασιας.

 Οπως οι παλιες αυτοκρατοριες των νομαδων κατακτητων [Μογγολοι, Οθωμανοι] συντηρειται απο το διαρκες πλιατσικο των κρατικων και κρατικοεξαρτωμενων δομων. Οταν σταματησει αυτο, θα διαλυθουν, διτοι δεν θα μπορουν να ανανεωνουν τα κερδη τους [αυτο επαθαν και οι Μογγολοι του Τιμουρ Λεγκ και οι Οθωμανοι του Σουλεϊμάν]

Οντας ανιστορητοι στη φαμιλια Μητσοτακη αδυνατουν να καταλαβουν το τι ειδους φιδι εθρεψαν στον κορφο τους, πατροναροντας το ΚΚΕ.

Θα το καταλαβουν βεβαιως,αλλα θα ειναι αργα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: