Τρίτη

Μηνυμα απο τον Γιαννη

 

Κυριε Δεσλη καλησπερα .Ευχομαι να δικαιωθεις για τον αγωνα που ξερω οτι κανεις για την επανεκλογη του Προεδρου Τραμπ .Μια απο τις πρωτες ενεργειες παντως ειναι να μπουν σε μια λιστα ανεπιθύμητων ολα αυτα τα τσουτσεκια -βουλευτες και δημοσιογραφοι - που ολο αυτο το διαστημα λοιδωρουν τον πιο επιτυχημενο Προεδρο που ειχε ποτε η Αμερικη . Να βλεπουν την Αμερικη στον υπνο τους!!!

Οσο για τα Ελληνικα πραγματα που ξερω οτι τα παρακολουθεις τελικά μόνο τυχαίες δεν ήταν οι διαρροές των λαγών του Μητσοτάκη περί συνεκμετάλλευσης -περί Χάγης και να τα βρούμε με την Τουρκία σύμφωνα με τους Ντόκο Καιρίδη κτλ.
Ο ρόλος τους είναι  να προετοιμάσουν την κοινή γνώμη!
Μετά είχαμε τη δήλωση Γεραπετρίτη πως η κόκκινη γραμμή είναι τα 6 μίλια αμέσως μετά την ίδια δήλωση από τον υπουργό άμυνας και πριν λίγες μέρες το Μητσοτάκη να το επαναλαμβάνει μέσα στη βουλή.


Ακόμα αναρωτιέστε γιατί οι Τούρκοι εδώ και μήνες παραβιάζουν την Ελληνική υφαλοκρηπίδα και η κυβέρνηση σφυρίζει αδιάφορα?
Ένα στημένο θέατρο παρακολουθούμε.Ολα είναι συμφωνημένα εξ αρχής.

Κυριε Δεσλη
Ο Μητσοτάκης άνοιξε την πόρτα στους Τούρκους και τους είπε ελάτε!
Συμφωνημένα ήταν όλα αυτά.
Τυχαίες οι δηλώσεις περί συνεκμετάλλευσης του Ντόκου Καιρίδη κτλ. όλο το προηγούμενο διάστημα και σε ανύποπτο χρόνο?
Τυχαίες οι δηλώσεις Ντόρας πως μπορεί να χαθεί η ΑΟΖ του Καστελόριζου αλλά θα κατοχυρώσουμε τα υπόλοιπα?
Τυχαίο ο Ντόκος που είναι υπέρμαχος της συνεκμετάλλευσης με τους Τούρκους που αναβαθμίστηκε από τον Μητσοτάκη σε ειδικό σύμβουλο ασφαλείας;

Τίποτα δεν είναι τυχαίο.  Όλα συμφωνημένα εξ αρχής.Όταν το Τούρκικο ερευνητικό παραβίαζε την Κυπριακή ΑΟΖ η κυβέρνηση του Μητσοτάκη σφύριζε αδιάφορα.Όταν το Τούρκικο γεωτρύπανο τρυπούσε την Κυπριακή ΑΟΖ τότε ο Δένδιας χαζογελούσε και έλεγε στα κανάλια πως τζάμπα τρυπάνε στις λάσπες και δεν θα βρούνε τίποτα.
Όλα αυτά όμως στέλνουν μηνύματα στην απέναντι πλευρά πως η Ελλάδα δεν πρόκειται να αντιδράσει και άρα μπορείτε να συνεχίσετε.
Όταν το Τούρκικο ερευνητικό έκανε έρευνες κάτω από την Κρήτη και μέσα στην Ελληνική ΑΟΖ τότε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Πέτσας δήλωνε πως το παρέσυρε το κύμα!
Δηλαδή η Ελληνική (υποτίθεται) κυβέρνηση δικαιολογούσε την παραβίαση των Τούρκων!
Όταν το Τούρκικο ερευνητικό έκανε έρευνες κάτω από τη Ρόδο και στη δική μας υφαλοκρηπίδα τότε στην κυβέρνηση έπαιζαν τις κουμπάρες !!!Κατέβασε δεν κατέβασε καλώδια το ερευνητικό και πως ακόμα και αν κατέβασε καλώδια δεν μπορεί να κάνει έρευνα διότι κάνουν θόρυβο οι προπέλες των άλλων πλοίων και άρα σύμφωνα με τους κυβερνητικούς φωστήρες δεν είναι αποτελεί πρόκληση!

Μας εχουν τρελανει εντελως


Τι συμπέρασμα βγάζουν οι Τούρκοι ακούγοντας όλα αυτά τα παλαβά από την κυβέρνηση?
Ότι όσες παραβιάσεις και προκλήσεις να κάνουν οι Τούρκοι η κυβέρνηση τους δικαιολογεί και εκ των πραγμάτων του δίνει το πράσινο φως να προχωρήσουν και άλλο.
Είναι όμως έτσι τα πράγματα;
Όχι φυσικά γιατί όλα αυτά έχουν συμφωνηθεί μεταξύ τους άσχετα αν ο ψεύτης και υποκριτής Μητσοτάκης και τα στελέχη δεν το λένε ευθέως.
Ασκούν μυστική διπλωματία και έχουν βγάλει την κυριαρχία της χώρας σε Τούρκικο παζάρι!
 

Κυριε Αρη   ο Μητσοτάκης είναι εντολοδόχος ντόπιων και ξένων συμφερόντων.

Εκτελεί εντολές των φιλότουρκων Γερμανών που τον κρατάνε οικογενειακός στο χέρι ποικιλοτρόπως.


Εκτελεί και τις εντολές μιας ανθελληνικής και κρατικοδίαιτης οικονομικής ελίτ που σκοπό έχει να απομυζά του πόρους του κράτους και τον πλούτο της σαν βδέλλα.


Σε όλα έχει αποτύχει ο Μητσοτάκης διότι είναι ένας ανίκανος και ένας πολιτικός νάνος που το σέρνουν από τη μύτη ντόπια και ξένα συμφέροντα.
 

Ο Μητσοτάκης είναι ένας κομπάρσος που απλά αυξάνει την περιουσία του με πολλούς τρόπους και παίζει το βρώμικο παιχνίδι ντόπιων και ξένων προκειμένου να διατηρείται στην εξουσία.
Στην οικονομία έχει αποτύχει παταγωδώς και η μόνη του δικαιολογία είναι ο κορονοιός αν και η κατηφόρα είχε ξεκινήσει πολύ νωρίτερα.
 

Επενδύσεις δεν έχει φέρει ουσιαστικές!!Οι επενδυτες χαθηκαν στον Ατλαντικο .Η  ανεργία μεγαλώνει οι επιχειρήσεις βρίσκονται ένα βήμα πριν το οριστικό λουκέτο και τριτοκοσμικοί νόμοι περνάνε αβέρτα για τους εργαζόμενους όπως με τις υπερωρίες που πλέον δεν θα πληρώνονται!


Σε λίγο ο Μητσοτάκης θα περάσει και νόμο οι εργαζόμενοι να πληρώνουν τους εργοδότες τους!
Στο Ελληνικό οι μπουλντοζες φαίνεται πως έπαθαν λάστιχο.Μερικές επικοινωνιακές φωτογραφίες από τα εξαγορασμένα κανάλια και δηλώσεις φούσκες του Μητσοτάκη και ουσία μηδέν.
Η μεσαία τάξη συνεχίζει να πληρώνει τους ίδιους φόρους και "κανονικότητα" του Μητσοτάκης ήταν άλλο ένα προεκλογικό ψέμα.
Όπως ψέμα ήταν και η "εθνικά επιζήμια συμφωνία" των Πρεσπών μια και τώρα θα τη σεβαστούν θα την τιμήσουν και θα την εφαρμόσουν μέχρι κεραίας!
Σε επίσημο έγγραφο κατά την επίσκεψη Πομπέο μάλιστα την χαρακτήρισαν και "ιστορική" αλλά αμέσως μετά οι φωστήρες της κυβέρνησης κατάλαβαν το "λάθος" και έτρεχαν να το σβήσουν για να μπορούν να συνεχίσουν να πουλάνε παραμύθια τους ιθαγενείς.

Στο μεταναστευτικό το μπόλιασμα και οι μπίζνες με τα
hot spot και όχι μόνο συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς. Η κονόμα καλά κρατεί.
Τα προεκλογικά κροκοδείλια δάκρυα ήταν για να ξεγελάσουν τους αφελείς και να αρπάξουν την εξουσία και την κουτάλα μόνο αυτό τους ενδιάφερε.

Όσο για το δήθεν πατριωτικό κομμάτι μέσα στη ΝΔ που θα αντιδράσει και θα βάλει κόκκινες γραμμές και θα θα..... Είναι άλλο ένα μεγάλο ψέμα.Το ποιο σύντομο ανέκδοτο.


Κατσαπλιάδες είναι όλοι τους που παλεύουν μόνο για τα προσωπικά τους συμφέροντα θέσεις, οφίτσια και να καλύπτουν τις κλεψιές τους.
Απλός όταν δεν τους δίνουν αυτά που θέλουν τότε επικαλούνται θέματα "πατριωτικά" και μέσου αυτά πιέζουν για να πάρουν αυτά που θέλουν.
Αυτή είναι η αλήθεια.
Μεταμφιέζονται σε "πατριώτες" (μιας και ο πατριωτισμός πουλάει) όταν τα συμφέροντα τους απειλούνται.

Η Σημιτική ΝΔ με αχυράνθρωπο το Μητσοτάκη δεν είναι Δεξιό κόμμα είναι ένα κόμμα κατσαπλιάδων βαθύτατα κρατικοδίαιτοι, κρατιστές μέχρι το μεδούλι που προστατεύουν με νύχια και με δόντια τον κομματικό τους στρατό.
Ο ιδιωτικός τομέας (στον οποίο ανήκω) δεν πρόκειται να βάλει πλάτη για να συντηρεί ο Μητσοτάκης τον κομματικό του στρατό και το κομματικό του κράτος.

Εντολοδόχοι,δωσίλογοι,ανθέλληνες γενίτσαροι!!Αυτό είναι οι πολιτικοί,οι καναλάρχες και οι γκαιμπελίσκοι τους, της Ελλάδος.

Όσο για το δήθεν πατριωτικό κομμάτι μέσα στη ΝΔ που θα αντιδράσει και θα βάλει κόκκινες γραμμές και θα θα είναι άλλο ένα μεγάλο ψέμα. Το ποιο σύντομο ανέκδοτο. Κατσαπλιάδες είναι όλοι τους που παλεύουν μόνο για τα προσωπικά τους συμφέροντα θέσεις, οφίτσια και να καλύπτουν τις κλεψιές τους. Απλώς όταν δεν τους δίνουν αυτά που θέλουν τότε επικαλούνται θέματα "πατριωτικά" και μέσου αυτά πιέζουν για να πάρουν αυτά που θέλουν.


Τώρα που «η δημοκρατία νίκησε» και η «εγκληματική οργάνωση» της Χρυσής Αυγής βρίσκεται πλέον στις φυλακές, οι γραικύλοι δεν έχουν κανένα λόγο να φοβούνται ούτε να κρύβονται! Ας φτασει το Orus Reis στις ακτες της Ροδου.

 

 Ήρθε η ώρα να γίνει πράξη το όραμα του Κούλη για την «πολυπολιτισμική κοινωνία». 

Ήρθε η ώρα για να χαρίσουμε στον Ερντογάν την «γαλάζια πατρίδα» της καρδιάς του και να μην μας ζαλίζει άλλο. Εμπρός για νέες καραντίνες, νέα χρέη και νέα μνημόνια. Χαρείτε επιτέλους! Και αν δεν μπορείτε να χαρείτε για τα παραπάνω, τουλάχιστον χαρείτε που αθώοι άνθρωποι βρίσκονται στις φυλακές.

 Καλη Μερα απο Ελλαδα

 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πολυ σωστα τα γραφει ο Γιαννης