Τρίτη

Μηνυμα απο τον Ηλια τον Λαρισαιο!!!

Στα δίχτυα του Ερντογάν...

 Αρη –μου γραφει ο φιλος μου η Ηλιας απο Λαρισα  . Απο τοτε που σε μπλοκαραν στο Φ/Β εχουμε καιρο να τα πουμε . Σε πεθυμισα για να ξερεις και θα σε γραφω απο δω .Το προφιλ σου υπαρχει  αλλα ειναι ανενεργο

Φιλαρακι σε σέχτα γαλάζιων  βολεμενων ληστοσυμμοριτών εχει  μετατραπει  τελικα η σημερινη Νεα Δημοκρατια .

Πού είναι το παράξενο? Όταν λένε ότι είναι υπέρ του ιδιωτικού τομέα δεν εννοούν τους εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα. Εννοούν το ιδιωτικό κεφάλαιο και μάλιστα από ένα μέγεθος και πάνω, όχι τη μαρίδα. 

Από το μέγεθος εκείνο που μπορεί να ταΐζει πολιτικούς και να ταΐζεται με δημόσιο χρήμα. Απ' την άλλη χρειάζονται και έναν αποβλακωμένο δημοσιο-υπαλληλικό κομματικό στρατό για να τους ψηφίζει αλλά και έναν αποβλακωμένο ιδιωτικοϋπαλληλικό στρατό για να ελπίζει.

Τελικα φιλε τους  βρίσκω συνεπέστατους με την ιδεολογία τους.

Αρη  ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται!Ετσι  και ο λύκος Μητσοτάκης και η παρέα του.
 

Το τι νόμους έχει περάσει η κυβέρνηση στα μουλωχτά όλο αυτό τον καιρό δεν λέγεται!
Σύμφωνα με ένα από αυτούς τους "νόμους" της κυβέρνησης οι υπερωρίες πλέον δεν θα πληρώνονται!Θα συμψηφίζονται λέει μεταξύ εργαζομένου και εργοδότη με λιγότερες ώρες εργασίας κάποια στιγμή που δεν θα έχει δουλειά η επιχείρηση!!Και αυτό θα συμβαίνει μόνο στον ιδιωτικό τομέα φυσικά στο δημόσιο κανονικά όλες οι "υπερωρίες" εικονικές και πραγματικές! Ο Αγοραστος πληρωνει τους δικους του στην Περιφερεια για να πινουν καφε στην Ταχυδρομειου και τους κοβει οδοπορικα ενταλματα για αν βαρανε βολτες στα χωρια .


Ρε συ απο ποτε  η ΝΔ είναι Δεξιό κόμμα αντικρατιστές (στη φαντασία τους μόνο) φιλελεύθεροι τάχα μου τάχα μου και φυσικά πιστεύουν στην αριστεία (στα λόγια) και την ελεύθερη οικονομία!


Στη ΝΔ του Μητσοτάκη είναι περισσότερο κουμουνιστές και κρατιστές ακόμα και από τον Κουτσούμπα του ΚΚΕ!Αυτή είναι η μόνη αλήθεια.

Παντως απ΄την προσφατη συζητηση στην Βουλη τα πραγματα  δειχνουν  ότι η ΝΔ εχει
ενδοια και ασχετοσυνη στελεχων και ηγεσιας.  Μην συγχεετε την πραγματικοτητα μεσα απο την προπαγανδα των ΜΜΕ της λιστας Πετσα.Κατ΄αυτους η Αντιπολιτευση πασχει και η Κυβερνηση τα παει μια χαρα.

Τα κανάλια είναι γνωστό ποιος τα διευθύνει αλλά δεν βρίσκω ούτε από το διαδίκτυο διαφωνίες βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας με την ηγεσία. Συνεχεια συναναταω πολλούς παλιούς Νεοδημοκράτες εξοργισμένους αλλά έτσι δεν γίνεται δουλειά.

Στην Ελλαδα αγαπητε μου πάντα  ειχαμε κρατικό καπιταλισμό και μετατροπή της δημοκρατίας σε τυραννία . Δύστυχος ο λαος βολεύεται με τα λίγα ψίχουλα που του δίνουν για να τη βγάζει και αρέσκεται να ακολουθεί διάσημους και πλούσιους με τη ψευδαίσθηση οτι είναι και αυτός . Σε αυτό ευθύνονται και κατά πολύ και τα πληρωμένα ΜΜΕ . Κι όμως, υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που δηλώνουν παθιασμένα ότι θα τους ξαναψηφίσουν. Και δυστυχώς είναι πολλοί...
Είναι γνωστό απο παλιά ότι ο πλανήτης κατοικείται απο ζώα και ανθρώπους.


Δεν υπάρχουν σχόλια: