Τετάρτη

Ευγε !! Ευγε στους Εθνικοφρονες που αντιστεκονται !!! Φωτια και τσεκουρι τους προσκυνημενους

 

 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Δίπλα στους κατοίκους Κυψελοχωρίου η «Ελληνική Αυγή για τη Θεσσαλία» -  Παρούσα η επικεφαλής του συνδυασμού Μ. Μπίλλη

 Οι πρόσφυγες στο δήμο Τεμπών και τα σχέδια της κυβέρνησης - LarissaPress

 

Δύο αντιδήμαρχοι και ένας δημοτικός σύμβουλος της συμπολίτευσης καταψήφισαν την πρόταση που έφερε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου η επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης του δήμου Τεμπών KKE κ. Κωστή για καταδίκη της Χρυσής Αυγής από το δημοτικό συμβούλιο. Τα τρία στελέχη της δημοτικής αρχής Μανώλη καταψήφισαν, αρνήθηκαν να καταδικάσουν τη Χρυσή Αυγή ως εγκληματική οργάνωση και ουσιαστικά διαφοροποιήθηκαν από την παράταξη «Νέα Δύναμη» και τον δήμαρχο Τεμπών.

Στη συνεδρίαση της 13/10/2020 του ΔΣ του Δήμου Τεμπών,η Λαϊκή Συσπείρωση Τεμπών κατέθεσε ψήφισμα για την καταδίκη της Χρυσής Αυγής.Το ψήφισμα υπερψηφίστηκε από την συντριπτική πλειοψηφία των συμβούλων,πλην τριών της συμπολίτευσης».
Το ψήφισμα έχει ως εξής:
«Το δημοτικό συμβούλιο Τεμπών,χαιρετίζει την απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Αθηνών,το οποίο καταδίκασε ομόφωνα το ναζιστικό μόρφωμα της Χρυσής Αυγής και ένα πλήθος στελεχών της,ως εγκληματική οργάνωση,για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας του Παύλου Φύσσα και του Σαχζάτ Λουκμάν, απόπειρες ανθρωποκτονίας εναντίον συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ , Αιγυπτίων αλιεργατών και άλλων πολιτών και άλλες εγκληματικές πράξεις,όπως αποδείχτηκε κατά την διάρκεια της πολύχρονης δίκης.
Η παραδειγματική τιμωρία τους,με τις ανώτερες προβλεπόμενες ποινές,είναι απαίτηση της μεγάλης πλειοψηφίας του λαού που διατρανώθηκε και με τις μεγάλες διαδηλώσεις στην Αθήνα και σε όλες τις πόλεις της χώρας μας.
Χρέος μας είναι να αγωνιστούμε για τα δημοκρατικά δικαιώματα και τις ελευθερίες όλων μας,να καταδικάσουμε τον φασισμό και τον ναζισμό,που τόσο,εξ αιτίας τους,έχει υποφέρει ο τόπος μας και όλη η ανθρωπότητα.Καλούμε τον λαό του δήμου μας να τους γυρίσει την πλάτη σε κάθε χωριό,κάθε χώρο δουλειάς και εκπαίδευσης.»

Δυστυχως ο τ εφοριακος γαλαζιος Δημαρχος ξεχναει οτι στις επομενες εκλογες  θα ψαχνει ψηφους μια και ο δεξιος κοσμος δεν του συγχωρει την πληρη συμπορευση του με το ΚΚΕ και την αποτυχια του να προσταευσει το Δημο Τεμπων απο τον εποικισμο του Μηταρακη

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: