Δευτέρα

ΕΞΩ Ο ΝΑΠΟΛΕΩΝ ΘΑΝΟΣ ΒΕΡΕΜΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ!





Ο ΥΠΟΠΤΟΣ ρόλος του ιδρύματος ΕΛΙΑΜΕΠ που χρηματοδοτεί αφειδώς ο George Soros είναι γνωστός κι έγινε θέμα στη Βουλή από το 1996!!! (βλέπε απόκομμα επάνω) Αντιπρόεδρος στο ύποπτο ΕΛΙΑΜΕΠ είναι ο κ. Θάνος Βερέμης μαζί με ΑΛΛΟΥΣ "ΕΞΕΧΟΝΤΕΣ" και "ΧΡΗΣΙΜΟΥΣ" στις ΗΠΑ... "ΕΓΚΥΡΟΥΣ" Έλληνες σαν και του λόγου του.
Ο πρόεδρος του ΕΛΙΑΜΕΠ ,Λουκάς Τσούκαλης, είναι και μέλος του ECFR, πάντα παρέα με τον George Soros, ίδρυμα το οποίο ΕΠΙΣΗΣ βρίσκεται ενάντια στα Ελληνικά συμφέροντα δημοσιεύοντας ΔΥΣΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ για τη χώρα μας εκθέσεις.
Ο κ.Βερέμης εργάστηκε και για το project CDRSEE που χρηματοδότησαν το State Department και ο George Soros φυσικά, γεγονός για το οποίο η κ.Νίνα Γκατζούλη του έστειλε αυτή την επιστολή αποδεικνύοντας την "εγκυρότητα", το "ήθος" και την επιστημονική "αξία" του Θάνου Βερέμη. Για την ιδεολογική και όχι μόνο σχέση με την "ιστορία" της Ρεπούση μπορείτε να διαβάσετε αυτό το άρθρο ενώ για την "ποιότητα" των ιστορικών πηγών που επιλέγει ο κ.Βερέμης (όπως και η κ.Ρεπούση) μπορείτε να διαβάσετε αυτή την ενδιαφέρουσα καταγγελία. Φυσικά η κυβέρνηση του Κωστάκη που προώθησε με πάθος το βιβλίο της Ρεπούση, φρόντισε ώστε ο τρομερός αυτός "πατριώτης" που ακούει στο όνομα Θάνος Βερέμης να βρεθεί ΠΡΟΕΔΡΟΣ (!!!) του Εθνικού Συμβουλίου Παιδείας (ΕΣΥΠ)! Το δε ΘΡΑΣΣΟΣ αυτού του απίστευτου ανθρώπου της ανθελληνικής επιστημονικής κοινότητας ... τον ώθησε στο να ΕΠΙΤΕΘΕΙ στον κ.Γιώργο Μπαμπινιώτη ο οποίος επιλέχθηκε για να ηγηθεί του διαλόγου για τις αλλαγές στην Παιδεία. Και μόνο η σκέψη , ότι υποκείμενα όπως ο κ.Θάνος Βερέμης ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ και ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ για την παιδεία από την θέση που βρίσκονται...μας προκαλεί ΤΡΟΜΟ. Φυσικά ο κ.Βερέμης έσπευσε να μας κατατοπίσει για την ποιότητα του ως ΕΙΔΙΚΟΣ στην Παιδεία λέγοντας ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ , για τον εαυτό του, ότι είναι "ο Καραμανλής του Εθνικού Συμβουλίου Παιδείας" ! (Γελάστε βρε!) Επειδή κάποιοι όντως γέλασαν με το "high-class" καθυστερημένο χιούμορ του και την "υψηλότατη" ευφυία του κ.Βερέμη , ο πνευματικός αυτός άνθρωπος αποφάσισε να επιτρέψει στον εαυτό του να πει ΑΚΟΜΑ μία βλακεία , που ο ίδιος θεωρεί εξυπνάδα, διορθώνοντας την "παπαριά" που μόλις προαναφέραμε. Είπε λοιπόν ο κ.Βερέμης-Κουκουρούκου-Βοναπάρτης:"Δεν είμαι ο Καραμανλής του ΕΣΥΠ επειδή ο Πρωθυπουργός έχει δικαίωμα να αλλάζει τους υπουργούς του. Υπ΄ αυτή την έννοια, εγώ είμαι Πρόεδρος της Δημοκρατίας!!!" (Το 166 κάποιος;)
Εμείς αναρωτιώμαστε εάν υπάρχει πουθενά κάποιος ψυχίατρος να αναλάβει την παρακολούθηση του κ.Βερέμη, για το δικό του καλό, κι ας αφήσει την ΠΑΙΔΕΙΑ στους ΠΟΛΥ ΙΚΑΝΟΤΕΡΟΥΣ όπως ο κ.Μπαμπινιώτης. Όπως και για τους αστυνομικούς , έτσι και για τους διευθυντές και προέδρους επιτροπών του κράτους, θα πρέπει να γίνεται κάποιος στοιχειώδης ψυχιατρικός έλεγχος για την έγκαιρη διάγνωση ψυχώσεων και άλλων επικίνδυνων συμπλεγμέτων . Ως βαρέως φορολογούμενοι Έλληνες...αξίζουμε και πρέπει να απαιτήσουμε ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΟΥΣ ανθρώπους στο τιμόνι της Παιδείας. Ο κ.Μπαμπινιώτης ας ελπίσουμε να πράξει τα δέοντα διότι με τις "ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ" του Κωστάκη έχει τρομάξει το μάτι μας. -.

Labels: , , , , , ,
Posted by Ελλην Μακεδόνας at Δευτέρα, Φεβρουάριος 02, 2009

1 comments:
akritas είπε...
Και εγώ είμαι υπέρ του Μπαμπινιώτη και η κρίση μου βασίζεται όχι μόνο στις πράξεις του καθενός αλλά σε αυτά που έχουν γράψει. Ο Βερέμης είναι αναθεωρητιστής κατά βάθος και αλαζόνας. Ελπίζω οι ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟΙ στην Ελλάδα να πραξουν τα δέοντα που τόσο χρειάζεται μετά την άλωση της Παιδείας μας από τους αναθεωρητιστές.
2 Φεβρουάριος 2009 8:48 πμ

Δεν υπάρχουν σχόλια: