Πέμπτη

ΕΚΛΟΓΕΣ ΄Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ?

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία. Το Ελληνικό κράτος, η Ελληνική Δημόσια Ζωή βρίσκεται σε παρακμή. Παραπαίει. Το διαπιστώνουν όλοι: Αρχιεπίσκοπος, Πρόεδρος Δημοκρατίας, Πρωθυπουργός, Αντιπολίτευση όλων των πτερύγων. Και πρώτα από όλους ο Ελληνικός Λαός!

Ξεπερνώντας αυτές τις διαπιστώσεις Καραμανλης και Παπανδρεου, γνωριζοουν ότι οι προσεχεις εκλογες δεν θα δωσουν λυση στα μαγαλα προβληματα της Χωρας. Το γνωρίζουν , αλλά δεν θέλουν να το ομολογησουν . Και δε θάπρεπε να το εχουν παραδεχθει.

Ξέρουν τι χρειάζεται και προσπαθουν να το επιβάλλουν. Όμως δεν το επιτρέπει ο κατήφορος που έχουμε πάρει. Διότι δεν είναι κατήφορος της Κυβέρνησης.

Η Κυβέρνηση ή πράττει , ή δεν πράττει σωστά. Το θέμα βρίσκεται αλλού. Βρίσκεται σε όλους. Βρίσκεται στη διαπλοκή, στα «λαδώματα», στα «φρουτάκια», στις πολεοδομικές παραβάσεις, στην κατάπτωση της τηλεόρασης- πλην της δημόσιας, που ευτυχώς συγκρατείται ακόμη- σε όλα, για να μην τα απαριθμούμε.

Το Κράτος παραπαίει, αλλά το Γένος, το Εθνος, τι κάνει; Τι να κάνει; θα πείτε.

Πως, μπορεί: Να ζητήσει εδώ και τώρα εκλογές, για ανάδειξη νέας Κυβέρνησης με νέα λαϊκή εντολή, που δεν θα χωρεί αμφισβητήσεις. Κυβέρνησης που θα μπορέσει να συγκρατήσει τη χώρα από τον κατήφορο!!!!

Δεν ξέρουμε, μπορεί η Κυβέρνηση αυτή να προέρχεται πάλι από ένα από τα τα δυο μεγαλα κομματα. Αλλά αυτό δεν έχει σημασία.

Θα έχει τη δεδομένη λαϊκή ετυμηγορία? Οπότε, κάθε «κατεργάρης» θα πάει στον πάγκο του?Προφανως ΟΧΙ !!! Και δεν θα μπορέσει να επιβάλει τις απόψεις της.

Βέβαια υπάρχει και μια καλύτερη λύση: Η Κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας. Για καταστεί δυνατόν να πολεμηθούν τα σκοτεινά συμφέροντα.

Με ένα σκεπτικό: Η πολλή δημοκρατία βλάπτει.

Τα κομματα και πολιτικοι αρχηγοι πρέπει να αποφασίσετε!!!! Και να το αποφασίσετε νωρίς. Προτού οδηγηθείτε, αναγκαστικά, εκεί. !!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: