Κυριακή

Λαθρομετανάστες... τώρα και στην Καλαμπάκα! Με τις ευλογιες του Αγοραστου!!!


Λαθρομετανάστες... τώρα και στην Καλαμπάκα!
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ξεχωρίζει λόγω μιας ετερόκλητης ιδεολογικής επιληψίας που την διακρίνει, αλλά και για την ανικανότητα της σε όλα τα θέματα και κυρίως στο θέμα της λαθρομετανάστευσης.
Δεν είναι μόνο οι απίστευτες κωλοτούμπες σε θέματα εφαρμογής των μνημονίων. Είναι και η απίστευτη εμμονή αυτής της κυβέρνησης, να θέλει να καταστήσει την Ελλάδα, ένα απέραντο καταυλισμό λαθρομεταναστών και προσφύγων (κατά δήλωσή τους). Και η εμμονή αυτή υλοποιείται, αρχίζοντας από ιστορικά, η καίρια σημεία της χώρας.
Έτσι μετά την εγκατάσταση λαθρομεταναστών στο Φρούριο των Τρικάλων, στις Θερμοπύλες, κοντά στο ναύσταθμο του στόλου μας στον Σκαραμαγκά και αλλού, ήρθε και η σειρά της Καλαμπάκας.
Το ότι η Καλαμπάκα αποτελεί λόγω των Μετεώρων, κέντρο θρησκευτικού (και όχι μόνο) τουρισμού, αφήνει παγερά αδιάφορους τους ιδεολογικά επιληπτικούς της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, το ότι η οικονομία της περιοχής στηρίζεται σχεδόν αποκλειστικά στον τουρισμό, δεν λαμβάνεται -απλά- υπόψιν. Το ότι η άνοδος της εγκληματικότητας, που παρατηρείται στις περιοχές όπου δημιουργούνται τέτοιου είδους καταυλισμοί, δεν αγγίζει καθόλου τους «επαγγελματίες» «ανθρωπιστές» . Άλλωστε, για όλους αυτούς που εφαρμόζουν χρόνια τώρα μνημόνια, η αξία,και η ποιότητα ζωής του Έλληνα, δεν έχει και μεγάλη σημασία.
 Μέχρι πότε θα δέχεται ο Αγοραστος και η Περιφέρεια Θεσσαλίας την δημιουργία, συνεχώς, νέων καταυλισμών αδιαμαρτύρητα; Μέχρι πότε οι τοπικές κοινωνίες δεν θα ερωτώνται για αυτό το τεράστιο θέμα,που τους αφορά άμεσα; Μέχρι πότε θα επιβαρύνονται οι τοπικές κοινωνίες, με βάρη τα οποία δεν τους αναλογούν; Γιατί δεν ξεκαθαρίζουν στους πολίτες την θέση τους όλοι οι αυτοδιοικητικοί παράγοντες;


Δεν υπάρχουν σχόλια: