Κυριακή

ΜΙΛΑΝ ΟΛΟΙ ΜΙΛΑΝ ΚΙ ΟΙ ΚΩΛΟΙ !!!!!!

http://isthmos.gr/images/images-uploads/4404/samaras-tatoulis-venizelos__top-story.jpg



ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΙ Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΑ

Πέτρος Τατούλης.....πρώην μέλος του Επαναστατικού Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος (ΕΚΚΕ), μετά βουλευτής και υπουργός των κυβερνήσεων της ΝΔ και τελικά Περιφερειάρχης με το ... ΠΑΣΟΚ !!!

Δεν νομίζω οτι χρειάζετε να πούμε κατι άλλο...

Να συμπληρώσω οτι προσκύνησε τον Μπόμπολα για να τον κάνει Περιφερειάρχη. Από τους αισχρότερους πολιτικούς. Αλλά αυτοί δεν πάνε χαμένο,ι πάντα θα έχουν εξασφαλισμένη μια θεσούλα.

ΝΑ ΒΓΕΙ  ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΚΑΙ ΤΙΜΑ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΤΩΝ ΣΦΑΓΕΑ ΤΟΥΣ ΝΙΚΟ ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΤΗΣ ΠΕΛΛΟΠΟΝΗΣΟΥ ΠΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ.

ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΑΣ ΣΚΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΤΡΕΛΛΟΥΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΚΑΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΡΕΛΛΟ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.


Με αφορμή τα επεισόδια στον Μελιγαλά, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης έκανε την εξής δήλωση:

«Η σημερινή ανοίκεια επίθεση στον Μελιγαλά αποκαλύπτει ξεκάθαρα εκείνους που προσπαθούν με όποιον άθλιο τρόπο να εκμεταλλευτούν τη σημερινή κρίση της χώρας για να προωθήσουν τη δική τους εξουσία και συμφέροντα. Αυτό δεν θα επιτρέψουμε να συμβεί στην Πελοπόννησο. Ο Μελιγαλάς, η Ιστορία και οι Νεκροί μας ανήκουν στην Πελοπόννησο και όχι σε κάποιους χρυσαυγίτες που περιφέρονται τον τραμπουκισμό τους λες κι η χώρα είναι γήπεδο και αυτοί χουλιγκάνοι. Οι αστυνομικές δυνάμεις και η δικαιοσύνη πρέπει να εγγυηθούν άμεσα την τήρηση του νομού προκειμένου να γίνει αντιληπτό ότι τα πρωτοπαλίκαρα της φακής δεν είναι πολίτες άλλης ανώτερης κατηγορίας από όλους εμάς τους υπόλοιπους. Η σημερινή περίπτωση είναι μια περίπτωση κοινής ποινικής βίας. Δεν παραδίδουμε την χώρα στα άκρα ούτε και θα την αφήσουμε έρμαια να την πάνε με τις μπάντες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: