Σάββατο

Η φαντασια και το παραμύθι των νεκρών του Πολυτεχνείου

Χρόνια τώρα η ψευτοαριστερή βρώμικη ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ προπαγάνδα, προσπαθεί να δημιουργήσει αισθήματα μίσους, όχι για τους φυσικούς δράστες των γεγονότων του πολυτεχνείου, όχι για τους λίγους χουντικούς, αλλά για τ0 45% του ελληνικού λαού, που ανήκει στη δεξιά. Για τους δεξιούς.
Τα φασιστάκια της αριστεράς, απενεχοποιούνται και ετεροπροσδιορίζονται ως "δημοκράτες". Με τα λόγια;;;;

Ταυτίζοντας τους ανεγκέφαλους στρατοκράτες της χούντας με τη "δεξιά".

Δεξιά είναι η μισή Ελλάδα. Είναι ο εργάτης, είναι ο αγρότης, είναι μικρομεσαίος, είναι ο συνταξιούχος, είναι ο βιοτέχνης.

Άλλωστε η ζωή απέδειξε ότι όλοι οι μεγαλοεπιχειρηματίες, οι μεγαλοεργολάβοι, οι μεγαλοεκδότες είναι ΠΑΣΟΚ !

Στα πλαίσια αυτής της γελοίας προπαγάνδας, δεν διστάζουν να δηλητηριάζουν τις ψυχές των παιδιών με ψέμματα, μιλώντας για "νεκρούς του πολυτεχνείου", όταν όλα τα λαμόγια, δήθεν προοδευτικοί, με τις παχυλές τραπεζικές καταθέσεις, γνωρίζουν ότι δεν υπήρξε ούτε ένας νεκρός στο χώρο του πολυτεχνείου τη νύχτα της 17ης Νοέμβρη 1973. Ο-Υ-Τ-Ε Ε-Ν-Α-Σ.

Για την ίστορική ακρίβεια -κι όποιος θέλει, εδώ είμαι να ακούσω τεκμηριωμένη διάψευση:

α. το γνωστό τανκ που εικονίζεται στην πασίγνωστη φωτογραφία, δεν συνέθλιψε κανέναν φοιτητή. Τραυμάτισε στο πόδι την τότε φοιτήτρια και σήμερα καθηγήτρια του ΕΜΠ κ.Πέπη Ρηγοπούλου, η οποία είναι και τακτική αρθρογράφος της εφημερίδας ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ. Η διασταύρωση αυτής της πληροφορίας είναι πάναπλη. Ονομα δίνω, όχι θεωρίες : Πέπη Ρηγοπούλου. Βρείτε την και ρωτήστε την.

β.Κανένας από τους έγκλειστους αγωνιστές (ναι αγωνιστές ήταν, δεν αμφισβητώ την αξία των αγώνων τους, τα γελοία ψέμματα των σημερινών παραμυθάδων κατακρίνω), δεν σκοτώθηκε. Οι στρατιώτες προστάτευαν τους φοιτητές από τους αστυνομικούς. Υπάρχουν δεκάδες μαρτυρίες για αυτό.

γ. Το αν σκοτώθηκε κανείς, υπάρχει καταγεγραμμένο στην Αναφορά της Συγκλήτου του ΕΜΠ 33437/11-10-1974. Ας τη φέρει στο φως όποιος τολμάει ! Βγάλτε την στο διαδίκυο, κύριοι του ΕΜΠ σήμερα!

δ. Στο ίδιο συμπέρασμα κατέληξε και το ανεξάρτητο πόρισμα Τσεβά της 22-10-1974.

ε. Τέσσερις ακόμη έρευνες, όλες από ανθρώπους "αριστερών" φρονημάτων, δηλαδή

1. εισαγγελική (Τσεβάς, Φαφούτης, Ζαγκίνης)

2. αστυνομική (Σαμπάνης)

3. επιστημονική-ιατροδικαστική (Καλλιβρετάκης)

κατέληξαν ότι οι νεκροί της περιόδου ήταν 23, άπαντες φονευθέντες σε διάφορους δρόμους της Αθήνας, μακριά από το Πολυτεχνείο.

Τέλος, υπάρχει και η συνεντευξη του οδηγού του τανκ, στρατιώτη Α.Σκευοφύλακα, ο οποίος σε μια χειμμαρώδη συνεντευξή του, ζήτησε να δει την κ.Πέπη Ρηγοπούλου, γνωρίζοντας ότι την τραυμάτισε και όχι την εφόνευσε, όπως νομίζει το 99% του ελληνικού λαού.
Κανείς δεν σκοτώθηκε στο χώρο του Πολυτεχνείου την 17η Νοέμβρη 1973, παρά μόνο η αλήθεια. Δεν βοηθάει σε τίποτα να δηλητηριάζουμε τις ψυχές των παιδιών σήμερα, με τους δήθεν νεκρούς του Πολυτεχνείου.
Αν θέλουμε να κάνουμε άλλου είδους κουβέντα για το τι είναι δημοκρατία, να την κάνουμε.
Όχι βασισμένη σε ψέμματα, που δημιουργούν τεχνητή εμπάθεια προς την "επάρατο δεξιά".
Μια δεξιά, που έχει με τη χούντα, όση σχέση έχουν οι δολοφόνοι του ΕΛΑ και της "Συνωμοσίας των Πυρήνων της φωτιάς", με το ΠΑΣΟΚ. Ταυτίζονται οι κάφροι αυτοί με το ΠΑΣΟΚ; ΟΧΙ.
Τότε γιατι κάποιοι προσπαθούν να ταυτίσουν τη Ν.Δ. με τη χούντα των συνταγματαρχών;
Και ήρθε η ώρα να βάλουμε τον υπέροχο -ναι, υπέροχο- αγώνα των φοιτητών, στις πραγματικές του διαστασεις και να τον γιορτάζουμε όλοι οι Έλληνες, μαζί, ομόψυχα, σαν μια κατάκτηση όλων των Ελλήνων για τη δημοκρατία κι όχι σαν κομματικό επίτευγμα του ΠΑΣΟΚ και του ΚΚΕ. Και να σταματήσει να στιγματίζεται η δεξιά με κάτι που δεν την αφορά.
Άλλωστε τα εύσημα του πολυτεχνείου τα εξαργύρωσαν οι ΠΑΣΟΚοι αγωνιστές με Υπουργικές (και παράνομες) βίλες στη Μύκονο και πολυδαίδαλες offshore.
H ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ.
Γι΄αυτό είμαι περήφανος Δεξιός. Γιατί εμείς οι Δεξιοί, δεν εξαργυρώνουμε τους αγώνες μας με αργομισθίες. Ζήτω η Δεξιά, ζήτω η μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη της πατρίδας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: