Τρίτη

Ο «χοντρός ελληνικός» αποτυχημένος γάμος του ευρώ

Τα 12 ευρωπαϊκά νομίσματα που εξαφανίστηκαν προς χάριν του ευρώ τα μεσάνυχτα της 31ης Δεκεμβρίου 2001 απεικόνιζαν πραγματικούς ανθρώπους και τόπους. Η δραχμή, για παράδειγμα, απεικόνιζε τα ερείπια της Αρχαίας Ολυμπίας, ενώ το γαλλικό φράγκο ένα πορτρέτο του Πολ Σεζάν. Τα ευρώ που τα αντικατέστησαν απεικονίζουν κτίρια που δείχνουν μεν την ευρωπαϊκή προέλευσή τους αλλά με ένα θολό τρόπο, χωρίς να ανταποκρίνονται σε τίποτα το συγκεκριμένο.

Τα φανταστικά σχέδια πάνω στα χάρτινα ευρώ ίσως να λένε κάτι για την εύθραυστη ταυτότητα που βρίσκεται στη βάση του ενιαίου ευρωπαϊκού νομίσματος. Αφού οι Ευρωπαίοι δεν κατάφεραν να συμφωνήσουν σε κοινά σύμβολα και κοινούς ήρωες, θα μπορούσαν να συμφωνήσουν σε κοινές πολιτικές και κοινές θυσίες όταν θα έρχονταν οι δύσκολοι καιροί;

Η κρίση του ελληνικού δημόσιου χρέους αποτελεί την πιο σοβαρή δοκιμασία για το ευρώ έως σήμερα. Την περασμένη Πέμπτη το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο συμφώνησε στη στήριξη της Ελλάδας με έναν μηχανισμό δανεισμού εσχάτης καταφυγής των ευρωπαίων εταίρων με συμμετοχή και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.

Αυτό μπορεί να καθησυχάζει τις αγορές προς το παρόν. Αλλά δεν αντιμετωπίζει το βαθύτερο πρόβλημα. Οι δημιουργοί του ευρώ μοιάζουν με γονείς που τέλεσαν έναν προγραμματισμένο γάμο. Ήξεραν ότι συνενώνουν χώρες με πολύ διαφορετικές οικονομίες και πολιτικές κουλτούρες. Αλλά έλπιζαν ότι με τον καιρό, οι νέοι εταίροι θα μάθαιναν να συμβιώνουν και θα αποτελούσαν μια πραγματική ένωση.

Στην πραγματικότητα η Ευρωπαϊκή Ένωση υπολόγιζε σε τρεις τύπους σύγκλισης: την οικονομική, την πολιτική και τη λαϊκή. Τον καιρό της εισαγωγής του ευρώ, λέγονταν κατά κόρον ότι η ενίσχυση του εμπορίου και των επενδύσεων ανάμεσα στα κράτη-μέλη της Ευρωζώνης θα μπορούσε να δημιουργήσει μια πραγματικά ενοποιημένη ευρωπαϊκή οικονομία, εντός της οποίας τα διαφορετικά εθνικά επίπεδα παραγωγικότητας και κατανάλωσης θα συνέκλιναν μεταξύ τους. Πολλοί υπέθεταν εξάλλου - ή ίσως απλά έλπιζαν - ότι το ευρώ θα έφερε και την πολιτική σύγκλιση. Ότι από τη στιγμή δηλαδή που οι Ευρωπαίοι θα χρησιμοποιούσαν τα ίδια κέρματα και τα ίδια χαρτονομίσματα, θα ένιωθαν πόσα πολλά κοινά στοιχεία μοιράζονταν, και θα μοιράζονταν την αφοσίωση στο ίδιο κέντρο με συνέπεια την εμβάθυνση της πολιτικής ένωσης.

Εν τέλει οι σχεδιαστές του ενιαίου νομίσματος έλπιζαν σε μια τρίτη μορφή σύγκλισης: ανάμεσα στην οπτική των ελίτ και την οπτική του απλού κόσμου. Ήταν γνωστό ότι σε ορισμένες χώρες - κλειδιά, ιδίως στη Γερμανία, ο πληθυσμός δεν συμμερίζονταν τον ενθουσιασμό της πολιτικής του ελίτ για τη δημιουργία του ευρώ. Αλλά η ελπίδα ήταν ότι και οι απλοί άνθρωποι με τον καιρό θα αγκάλιαζαν το νέο ενιαίο ευρωπαϊκό νόμισμα.

Αυτό που δείχνει η ελληνική κρίση είναι πως ο διακανονισμένος γάμος της Ευρώπης αντιμετωπίζει οριακό πρόβλημα. Οι εταίροι έχουν ξεχωριστές καταβολές. Χώρες όπως η Ελλάδα και η Πορτογαλία για πολύ καιρό επωφελούνταν από την ψευδαίσθηση της οικονομικής σύγκλισης χάρη στα χαμηλά επιτόκια και το σταθερό νόμισμα που έφερε μαζί του το ευρώ. Κι όσο η ευρωπαϊκή οικονομία εμφάνιζε ανάπτυξη, οι αγορές καλλιεργούσαν τη φαντασίωση ότι δεν υπάρχει σημαντική διαφορά ανάμεσα στα ελληνικά και τα γερμανικά κρατικά χρεόγραφα. Αλλά τώρα όλα άλλαξαν – και η Ελλάδα πρέπει να καταβάλει ένα σημαντικό πρίμιουμ για να δανειστεί.

Είναι επίσης πασιφανές ότι χώρες όπως η Ελλάδα, η Ισπανία και η Πορτογαλία παλεύουν να ανταγωνιστούν με οικονομίες πολύ μεγαλύτερης παραγωγικότητας όπως είναι η Γερμανία. Στο πλαίσιο της νομισματικής ένωσης όμως δεν μπορούν να προσφύγουν σε νομισματική υποτίμηση για να βγουν από την κρίση. Και η μόνη εναλλακτική λύση που τους προσφέρεται είναι μια μακρόχρονη και οδυνηρή περίοδο λιτότητας για τον περιορισμό των δαπανών τους μέσα από περικοπές αμοιβών και καθίζηση του επιπέδου διαβίωσης.

Η έλλειψη οικονομικής σύγκλισης αποκάλυψε και την έλλειψη πολιτικής σύγκλισης γύρω από μια κοινή ευρωπαϊκή ταυτότητα. Είναι εντυπωσιακό πόσο λίγο συμπαθούν τους Έλληνες οι Γερμανοί. Η γερμανική θέση φαίνεται να είναι ότι οι πιο αδύναμες ευρωπαϊκές οικονομίες πληρώνουν ένα νόμιμο κόστος επειδή οι εργαζόμενοι δεν εργάζονται τόσο σκληρά ούτε είναι τόσο εξειδικευμένοι όσο οι Γερμανοί – και πρέπει τώρα ή να γίνουν έτσι ή να εγκαταλείψουν το ευρώ.

Οποιοσδήποτε υπαινιγμός ότι η γερμανική άρνηση για την κατανάλωση και ο προσανατολισμός στις εξαγωγές μπορεί να έχει κάποια σχέση με την κρίση στην Ευρωζώνη τίθεται στο περιθώριο. Ορισμένοι Έλληνες πολιτικοί απάντησαν στις γερμανικές πιέσεις με οργισμένες αναφορές στην βάρβαρη κατοχή της χώρας τους από τους Ναζί στο Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Τι σχέση έχουν όλα αυτά με την ευρωπαϊκή αλληλεγγύη;

Η σκληρή θέση της Γερμανίας αντανακλά το γεγονός ότι και η τρίτη σύγκλιση - ανάμεσα στις ελίτ και την κοινή γνώμη – ουδέποτε συνετελέσθη. Ο γερμανικός λαός είναι πολύ επιφυλακτικός απέναντι στις συνέπειες της νομισματικής ένωσης, φοβούμενος ότι οι Γερμανοί καλούνται να πληρώσουν τη συντήρηση των ελλήνων πολιτικών και συνταξιούχων κατά τον συνήθη τους τρόπο. Και καθώς πλησιάζουν οι κρίσιμες περιφερειακές εκλογές του Μαΐου, η Γερμανίδα καγκελάριος Αγκέλα Μέρκελ πολεμά να δείξει πόσο σκληρή μπορεί να γίνει με την Ελλάδα.

Όταν έγινε η εισαγωγή του ευρώ, η γερμανική πολιτική ηγεσία συνήθιζε να υποστηρίζει ότι η νομισματική ένωση ίσως να απαιτούσε και μια πολιτική ένωση. Η ελληνική κρίση ήταν ακριβώς ένα γεγονός από αυτά που αναμένονται ότι μπορούν να ανοίξουν το δρόμο για την πολιτική ένωση. Αλλά αντιμέτωπη με αυτή την καθοριστική κρίση, η κυβέρνηση Μέρκελ αποφεύγει κάθε συζήτηση περί πολιτικής ένωσης – και προτιμά την επιβολή σκληρών οικονομικών μέτρων στους απρόθυμους Έλληνες.

Όλα αυτά σημαίνουν πως το ευρώ δεν είναι πια μια ένωση εις το διηνεκές, αλλά ένας δυστυχισμένος γάμος ανάμεσα σε ασύμβατους εταίρους.

Δευτέρα

Σύλληψη 22χρονου στον Βόλο για συμμετοχή στους «Πυρήνες της φωτιάς»




ΡΑΛΛΗ Ερρίκου

Ένας 22χρονος, σε βάρος του οποίου έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για συμμετοχή στην οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της φωτιάς» συνελήφθη το μεσημέρι της Πέμπτης στο Βόλο, από αστυνομικούς της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας.
Πρόκειται για έναν 22χρονο φοιτητή ΡΑΛΛΗ Ερρίκου του Βασιλείου, που γεννήθηκε το 1988 στην Αθήνα, φοιτητή. σε βάρος του οποίου είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης από τα πρώτα έξι που εκδόθηκαν για την υπόθεση και αναζητούνταν.
Σύμφωνα με την αστυνομία το ένταλμα σύλληψης είχε εκδοθεί με βάση δακτυλικό αποτύπωμα του 22χρονου που είχε βρεθεί σε πλακάκι του μπάνιου στο σπίτι της οδού της 25ης Μαρτίου στο Χαλάνδρι. Ο 22χρονος είχε συλληφθεί ξανά στις 28 Νοεμβρίου 2006 σε αστυνομική επιχείρηση με την κατηγορία της αντίστασης κατά της Αρχής.
Επειδή από εκείνη την περίοδο ήταν σεσημασμένος, το αποτύπωμά του που βρέθηκε στη γιάφκα δεν άργησε να ταυτοποιηθεί.
Οι πληροφορίες από την αστυνομία αναφέρουν ότι ο 22χρονος σπούδαζε δημοσιογραφία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και βρισκόταν στο τέταρτο έτος.
Η Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες του 22χρονου ζητώντας πληροφορίες από τους πολίτες. Παρακαλούνται όσοι πολίτες γνωρίζουν οτιδήποτε σχετικό με το παραπάνω πρόσωπο να επικοινωνήσουν με τα τηλέφωνα: 1014, 1964 και 170.
Προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα ζήτησε και πήρε από τον εφέτη ειδικό ανακριτή ο 22χρονος που συνελήφθη χθες Πέμπτη στο Βόλο με την κατηγορία της συμμετοχής στην οργάνωση «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς».
Ο νεαρός προσήχθη ενώπιον του ανακριτή το πρωί της Παρασκευής.
Σε βάρος του απαγγέλθηκαν κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος που αφορούν τη συμμετοχή του στην οργάνωση, καθώς -σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας- αποτυπώματά του εντοπίστηκαν σε σταθερό σημείο στο διαμέρισμα που χρησιμοποιούσαν μέλη της οργάνωσης στο Χαλάνδρι.

Τιμήθηκαν οι πεσόντες apo την κομμουνιστικη ανταρσια του 1946 στη μάχη του Λιτόχωρου

280310-litoxwroΤους ηρωικώς πεσόντες στην Μάχη του Λιτοχώρου κατά την ημέρα των εκλογών της 31ης Μαρτίου του 1946 μετά από σφοδρή επίθεση που δέχτηκαν από βαριά οπλισμένες ομάδες κομμουνιστών στασιαστών τίμησαν σήμερα στο Ηρώο της κωμόπολης πλήθος κόσμου.
Η επίθεση είχε γίνει εναντίον μικρού τμήματος Χωροφυλάκων και Στρατιωτών που βρίσκονταν στο Λιτόχωρο για την ομαλή διεξαγωγή των εκλογών. Η σκληρή μάχη κράτησε για αρκετές ώρες και είχε ως αποτέλεσμα την πυρπόληση του κτιρίου και τον φριχτό θάνατο δώδεκα εκ των αμυνομένων αντρών που είχαν αρνηθεί πεισματικά στις εκκλήσεις των επιτιθεμένων να παραδοθούν. Ο μόνος που κατάφερε να διασωθεί από το μακελειό στο πυρπολημένο κτίριο του Σταθμού Χωροφυλακής ήταν ο Νικόλαος Παπακωνσταντίνου, ο οποίος έρχεται σχεδόν κάθε χρόνο στο Λιτόχωρο, για να καταθέσει στεφάνι στην μνήμη των ηρωικώς πεσόντων συμμαχητών του και να διηγηθεί ως αδιάψευστος μάρτυρας τα όσα έζησε εκείνη την εφιαλτική νύχτα.280310-litoxwro2
Η επίθεση της 31ης Μαρτίου του 1946 στο Λιτόχωρο θα σημάνει και την απαρχή ενός αιματηρού τρίχρονου εσωτερικού πολέμου, που αφού θα συσσωρεύσει πλείστα όσα δεινά στον ελληνικό λαό, θα λήξει τελικά με την συντριβή των στασιαστών κομμουνιστών από τον Εθνικό Στρατό στις 29 Αυγούστου του 1949 στις βουνοκορφές του Γράμμου και του Βίτσι και θα αφήσει την Ελλάδα με πολλούς νεκρούς και ανυπολόγιστες καταστροφές, αλλά και θα αποτρέψει την μετατροπή της χώρας σε κομμουνιστική δικτατορία.
Την εκδήλωση οργάνωσε ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Νομού Πιερίας υπό τον Πρόεδρο του Δημήτρη Παπαχρήστου, ο οποίος απηύθυνε και σύντομο χαιρετισμό. Στην εκδήλωση μίλησε ο στρατηγός Κωνσταντίνος Καρδιακός και αναγνώσθηκε χαιρετισμός από εκπρόσωπο του επιζήσαντα Νίκου Παπακωνσταντίνου.

Πως θα βγουμε απο την κριση!!!!Κηρυξτε την χώρα εις κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, επί τη βάσει του άρθρου 48 του Συντάγματος 2001, για την εξασφάλιση της εσωτε ρικής ασφαλείας και την διάσωση της οικονομίας απ’ την πλήρη καταρράκωση. !!!!!!!!!!!!!




 















(Εάν πρόκριτο η Ελλάς να εγκαταλείψει την Ευρωπαϊκή Νομισματική Ένωση και να καθιερώσει μία ‘νέα δραχμή’, το υφιστάμενο χρέος εις ευρώ θα υπελογίζετο
ως οφειλή εις ξένον νόμισμα.

Michael Dicks Financial Times
17.3.10)



Η Ελληνική οικονομία οδεύει αφεύκτως προς την στάση πληρωμών. 
Αδυνατεί αποπληρώσει τοεξωτερικό χρέος
της ύψους 345 δισ. ευρώ, το οποίον διπλασιάζεται εντός
10ετίας, με το τρέχον επιτόκιο 7%. Εχοντας χάσει το 35% της ανταγω-
νιστικότητός της, τα καθαρά συναλλαγματικά έσοδα της χώρας δεν
υπερβαίνουν τα 30 δισ. ευρώ ετησίως. Ο περαιτέρω εξωτερικός δανει-
σμός δεν πρόκειται να την σώσει, ως επίστευαν μέχρι πρότινος ορισμένοι
αφελείς ή εξ επαγγέλματος «αισιόδοξοι» (με το αζημίωτον βέβαια). Η
χρεωκοπία είναι νομοτελειακή καθ’ όσον έχει σταματήσει η οικονομική
ανάπτυξις. Ειδικώτερον:
* Μία χώρα που ζει με ξένον νόμισμα (το ευρώ)και ζητεί δανεικά επί
35ετία δεν μπορεί ν’ ανακτήσει την διαδικασία αναπτύξεως και συνεπώς
την ικανότητα αποπληρωμής των δανείων της. Η διαχείριση της οικο-
νομίας υπαγορεύεται σήμερα από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή που αδια-
φορεί για τις αντοχές της Ελληνικής κοινωνίας- ίσως και να την εξωθεί
εις ένα εμφύλιο πόλεμο.
* Μία οικονομία οδηγείται εις πτώχευσιν, όταν η εξυπηρέτηση του
εξωτερικού χρέους υπερβαίνει τις ταμειακές ροές από εξαγωγικές ει-
σπράξεις και αυτόνομα εισοδήματα εκ του εξωτερικού. Εφέτος, το τρέχον
εξωτερικόν έλλειμμα αυξάνεται στο 10% του ΑΕΠ κι η χώρα χρειάζεται
73 δισ.$ για τοκοχρεολύσια ενώ δανείζεται με επιτόκιο 4 ποσοστιαίες
μονάδες υψηλότερο της Γερμανίας , μεσοβραχυχρόνια, για την εξυπη-
ρέτηση του εξωτερικού της χρέους. Του χρόνου το χρέος θα έχει φθάσει
τα 392 δισ. ευρώ, ακόμη και εάν εξασφαλισθή η συνέχεια του εξωτερικού
δανεισμού – πράγμα αμφίβολον.
* Η κυβέρνηση του κ. Παπανδρέου , διαισθανομένη την αποδοκιμασία
του εκλογικού σώματος, προσκολλάται στο όχημα της εξουσίας, με με-
ταφορά των ελλειμμάτων απ’ το δημόσιο στον ιδιωτικό τομέα, γεγονός
που επιτείνει την οικονομική ύφεση. Τα κυβερνητικά ελλείμματα αυξά-
νονται ενώ διάδοχος πολιτική κατάσταση δεν υπάρχει. Χρειάζεται όθεν
μία πρωτοβουλία του προέδρου της Δημοκρατίας, ως εξής:
1. Κήρυξι της χώρας εις κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, επί τη βάσει
του άρθρου 48 του Συντάγματος 2001, για την εξασφάλιση της εσωτε-
ρικής ασφαλείας και την διάσωση της οικονομίας απ’ την πλήρη καταρ-
ράκωση. Παραιτηση του Προεδρου τηςΔημοκρατις υπερ τηε αμεσου επιστροφης του Βασιλεως.Το Κοινοβούλιο ν’ αναστείλει επί 2ετία τις εργασίες του και να
εγκρίνει 7μελή κυβέρνηση εκ προσωπικοτήτων, που να διοικήσει την
χώρα με πράξεις νομοθετικής εξουσιοδοτήσεως και διατάγματα.
2.Εκπόνησις 2ετούς πλεονασματικού προϋπολογισμού, με μείωση της
δημοσίας σπατάλης και διεύρυνση των εσόδων, χωρίς αύξηση των αμέ-
σων φόρων.
3.Αναστολή εξυπηρετήσεως του εξωτερικού χρέους μέχρις ότου αυ-
ξηθούν τα συναλλαγματικά έσοδα και μειωθούν οι αντίστοιχες δαπάνες.
4. Προσφυγή στο ΔΝΤ και «πρώτη τραβηκτική» 10 δισ. $ με επιτόκιο
1,25-3,25% κι’ άλλα τόσα υφ’ όρους, διά τις τρέχουσες συναλλαγματικές
ανάγκες 25 δισ.$ (καύσιμα, φάρμακα, ανταλλακτικά, πρώτες ύλες).Με
την stand-by συμφωνία, το ΔΝΤ θα παρακολουθήσει εκ του σύνεγγυς
την περιστολή της δημοσίας σπατάλης που θα γίνει με την Consolidation
του χρέους και την Conditionality των όρων του. Οι διαδοχικές φάσεις
της συμφωνίας με το ΔΝΤ έχουν ως εξής:
Α. Της ελεύσεως του ΔΝΤ έπεται η αναδιαπραγμάτευση του εξωτε-
ρικού χρέους 345 δισ. ευρώ , με τους ξένους πιστωτές, στην «λέσχη των
Παρισίων», στο 50% της αξίας του (λόγω ασυγνώστου αμελείας των) και
εις χρονικό ορίζοντα 20 ετών, με επιτόκιο 3,5%...
Β. Την διακοπή του εξωτερικού δανεισμού θα ακολουθήσει η καθέλ-
κυση μιας «νέας δραχμής» (ΝΔρχ.) ίσης προς ένα ευρώ, δια την επιβαλ-
λομένη διάσωση του Τραπεζικού συστήματος .
Γ. Οι καταθέσεις και ο οφειλές προς τις Τράπεζες θα μετατραπούν
εις νέες δραχμές εις αναλογίαν 1 ΝΔρχ. προς 1 ευρώ. Οι φόροι και τα
δημόσια έσοδα καθώς και οι πληρωμές του δημοσίου θα γίνονται υπο-
χρεωτικώς με ΝΔρχ...
Δ. Οι Τράπεζες θα διασωθούν με την διάθεση υπό της Τραπέζης της
Ελλάδος απεριορίστων νέων δραχμών εις χρέωση του κεφαλαίου των,
ταυτοχρόνως με την επιβολή ελέγχου της εξαγωγής κεφαλαίων και των
Τραπεζικών πιστώσεων, από την ανασυνιστωμένη Νομισματική Επιτροπή
(Currency Comity). Τα εκ 2 δις. ευρώ συναλλαγματικά αποθέματα ευρί-
σκονται αλώβητα στα θησαυροφυλάκια της κεντρικής μας Τραπέζης, το
μέχρι τούδε χρέος είναι «κλειδωμένο» με μέσον επιτόκιο 5%. Αρα «ουδέν
πρόβλημα».
Ε. Πρόβλημα υπάρχει διότι συγχρόνως πρέπει ν’ αυξηθούν τα επιτόκια
( γίνονται «θετικά») κι’ αφήνεται η εξωτερική ισοτιμία της νέας δραχμής
να διολισθήσει εις αναλογίαν 1,50 ΝΔρχ. προς ένα δολάριο (ίση περίπου
2 ΝΔρχ. προς ένα ευρώ).Η αναλογία αντιστοιχεί σε υποτίμηση 46% έναντι
του ευρώ διά την ανάκτηση της χαμένης ανταγωνιστικότητος λόγω της
προηγηθείσης υιοθεσίας του Γερμανικού μάρκου, ως... νομίσματος της
χώρας υπό της αλήστου μνήμης κυβερνήσεως Σημίτη, με μίαν υπερτι-
μημένη, παλαιά δραχμή .
ΣΤ.Η διατήρηση της ισοτιμίας προς το δολάριο θα είναι αναλογεί με
την εξέλιξη της εγχωρίου νομισματικής κυκλοφορίας: Εάν ανέρχεται,
λόγω ταμειακών αναγκών του κράτους, η υποτίμηση θ’ αυξάνεται, εάν
συγκρατείται (η κυκλοφορία) κάτω της ονομαστικής αυξήσεως του εθνι-
κού προϊόντος, η ΝΔρχ. θα ημπορεί λελογισμένως να ενισχυθεί .Ζ. Η εν-
τεύθεν της υποτιμήσεως άνοδος του πληθωρισμού είναι επιθυμητή, τόσον
διά την μείωση της αναλογίας του εξωτερικού χρέους προς το ΑΕΠ,
όσον και διά την αποφυγή της ανεργίας, που είναι το σαράκι της κοινω-
νίας. Με πληθωρισμό ζει κανείς, χωρίς δουλειά όχι. Το κρίσιμο μέγεθος
δεν είναι η αναλογία χρέους προς το ΑΕΠ αλλά των συναλλαγματικών
καθαρών εισπράξεων προς εξυπηρέτηση του συνολικού εξωτερικού χρέ-
ους (δημοσίου και ιδιωτικού). Το εσωτερικό χρέος δύναται ν’ αυξηθεί
έως 3% του ΑΕΠ καθ’ όσον θα οφείλεται εις Νδρχ.
Εν συνεχεία της νομισματικής μεταρρυθμίσεως και της επαναφοράς
του εθνικού νομίσματος, η Ελληνική οικονομία θα ισορροπήσει και θα
επαναλάβει την διαδικασία της αναπτύξεως με την ανάκτηση της χαμένης
ανταγωνιστικότητός της. Η αγοραστική δύναμη των μισθών και των συν-
τάξεων θα εμειώθη, ως και η εγχωρία κατανάλωση (για να περιορισθούν
οι εισαγωγές) – όπερ το ζητούμενο, προς μείωση του εξωτερικού ελ-
λείμματος , που είναι το ΚΥΡΙΩΣ πρόβλημα της Ελληνικής οικονομίας.
Η εγχώρια παραγωγή, οι εξαγωγές και οι εισροές κεφαλαίων θ’ αυ-
ξηθούν λόγω της υποτιμήσεως, καθ’ όσον η εγχώριος αγορά θα καταστεί
φθηνότερε ceteris paribus και τα επιτόκια θα γίνουν θετικά (άνω του πλη-
θωρισμού) ενώ την τελευταία 10ετία με το ευρώ υπήρξαν εντόνως αρ-
νητικά (κάτω του υποφώσκοντος πληθωρισμού).Το εργασιακό κόστος
θα συγκρατηθεί. Οι ξένοι εργάτες θ’ αποχωρήσουν. Οι τιμές των οικο-
πέδων θα καμφούν και η οικοδομή – η «μάνα όλων των τεχνών» - θα ξε-
κινήσει ξανά αλλά με λελογισμένους ρυθμούς δραστηριότητος. Για την
προστασία της εγχωρίου παραγωγής από τρίτες χώρες θα χρειασθεί η
επιβολή δασμών 10%. Εις πρώτη φάση , η επιβολή δελτίου στα εισαγό-
μενα καύσιμα ίσως να είναι επιβεβλημένη.
Η προστασία της ελευθέρας επιχειρηματικότητος απαιτεί την κατάρ-
γηση όλων των προνομίων των κατεστημένων συμφερόντων. Η άρση της
μονιμότητας των ΔΥ και ο δραστικός περιορισμός των συνδικαλιστικών
«ασύλων» είναι απαραίτητος , διά ν’ ανοίξει πάλι «τα φτερά της» η Ελ-
ληνική οικονομία , χωρίς την εκχώρηση της εθνικής ανεξαρτησίας που
υπαινίσσεται ο κ.Γ. Παπανδρέου ή την πώληση του Παρθενώνος , ως
απέτισε η Γερμανική εφημερίς «Μπιλντ», γονιδιακός απόγονος του «Φαίλ-
κισε Μπεομπάχτερ» το 1941. Οι ξένοι άσπονδοι φίλοι μας πρέπει να εν-
νοήσουν , ότι η Ελλάς δεν είναι Γιουγκοσλαβία προς διάλυση ούτε πα-
ραλία προς πώληση. Η ανασυγκρότηση της οικονομίας και εξυγίανση
του δημοσίου τομέως , πριν είναι πολύ αργά και «οι Μήδοι διαβούνε» ,
καθίσταται καθαρά Ελληνική υπόθεση άνευ αναβολής.

Κυριακή

Προς την ηγεσία του Λιμενικού‏

Προς την ηγεσία του Λιμενικού‏

Προς την ηγεσία του Λιμενικού‏
From: Aris D (arisdml@gmail.com)
Sent: Sunday, March 28, 2010 10:55:21 PM
To: egov@yen.gr


Κύριε Υπουργέ,
Κύριε Αρχηγέ του Λιμενικού,

Επιτρέψτε μου, παρακαλώ, να σάς εκφράσω, ως Έλληνας πολίτης, την
ανησυχία μου για τα τελευταία γεγονότα. Και αναφέρομαι στις διώξεις
και ουσιαστικά την διάλυση των πλέον επιλέκτων τμημάτων του Λιμενικού
μας από την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία. Τις ίδιες ημέρες ακριβώς
που τα τουρκικά πολεμικά περιπολούν ανενόχλητα έξω από το Σούνιο, η
χώρα μας υποτασσόταν στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (περιορισμός της
εθνικής κυριαρχίας, όπως ακριβώς εδήλωσε ο κ. πρωθυπουργός), ο στρατός
μας παρήλαυνε αφοπλισμένος και οι πρεσβείες μας στο εξωτερικό ήταν
κλειστές την ημέρα της εθνικής μας εορτής, προσβάλλοντας τους
ομογενείς μας και την μνήμη των προγόνων μας, η δε λαθρομετανάστευση
και η εισαγόμενη εγκληματικότητα από ισλαμικές ασιατικές και
αφρικανικές χώρες γίνεται ανεξέλεγκτη, ενώ τα εθνικά μας θέματα
(Κύπρος, Αιγαίο, Θράκη, Μακεδονία, Β. Ήπειρος) βρίσκονται σε κρίσιμο
σημείο.

Κύριε Υπουργέ, Κύριε Αρχηγέ,
Επιτρέψτε μου να παρατηρήσω ότι, όταν τις κρίσιμες αυτές στιγμές
συγκεκριμένα ΜΜΕ και δυστυχώς η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία
στοχοποιούν, για οποιονδήποτε λόγο, ηθελημένα ή άθελα, τα πλέον
επίλεκτα τμήματα του Λιμενικού και του Στρατού μας και μάλιστα τα
παλληκάρια αυτά που είναι οι πρώτοι που κάθε μέρα κινδυνεύουν και
χύνουν το αίμα τους για εμάς, τότε εμείς οι Έλληνες πολίτες νιώθουμε
ανασφαλείς και απροστάτευτοι.

Κύριε Υπουργέ, Κύριε Αρχηγέ,
Ως Έλληνες πολίτες απαιτούμε από την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία,
δηλαδή τους εντολοδόχους ημών των Ελλήνων πολιτών της Δημοκρατίας μας,
πρώτα να λάβουν μέτρα για τα τουρκικά πολεμικά που περιπολούν έξω από
το Σούνιο και τα τουρκικά αεροσκάφη που υπερίπτανται των νησιών μας,
πρώτα να λάβουν μέτρα για τις ανεξέλεγκτες εισβολές λαθρομεταναστών
αλλά και εγκληματιών, πρώτα να εξασφαλίζουν το αξιόμαχο της χώρας και
να τιμούν την Ιστορία και τους προγόνους μας, και μετά να ασχολούνται
με συνθήματα (έστω ατυχή, πραγματικά ή φημολογούμενα από κακοθελητές),
διώκοντας τις μονάδες που έχουν νεκρούς υπερασπίζοντας τα σύνορά μας.

Μετά τιμής,

Αρης Δεσλης

ΕλληνοΑμερικανικη Λεσχη Λαρισαιων
Λος Αντζελες ΗΠΑ

Ποσο στοιχισαν 36 χρονια μεταπολιτευτικης Δημοκρατιας.

Το κειμενο της συμφωνιας για την Ελλαδα.



«Ο μηχανισμος θα περιλαμβανει μια ουσιαστικη χρηματοδοτησι από το ΔΝΤ και μια μεγαλυτερη χρηματοδοτηση από τα κρατη μελη της ευρωζωνης τα οποια θα συνεισφερουν με συντονισμενη διμερη δανεια.Αυτος ο μηχανισμος θα πρεπει να θεωρηθη ως εσχατη λυσις όταν η χρηματοδοτησις από τις αγορες είναι ανεπαρκης.Οποιαδηποτε εκταμιευσις αυτων των διμερων δανειων θα αποφασιζεται από τις χωρες μελη της Ευρωζωνης ομοφωνα και υπο αυστηρες προυποθεσεις οι οποιες θα βασιζονται στην αξιολογησι της Ευρωπαικης επιτροπης και της Ευρωπαικης Κεντρικης τραπεζας..» ( Εστια 27-03 2010)



Οι Θριαμβευται..Πανηγυρίζουν



Γ.Παπακωνσταντινου:

Ο ρόλος του ΔΝΤ είναι μειοψηφικός και σε καμία περίπτωση δεν συνεπάγεται νέα μέτρα, αναφέρει σε συνέντευξή του ο υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου, χαρακτηρίζοντας «μεγάλη νίκη» της Ελλάδας τη συμφωνία που επιτεύχθηκε στη σύνοδο Κορυφής της ΕΕ.

http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=1794676

Γ.Παπανδρεου



Πολύ ικανοποιητική χαρακτήρισε ο πρωθυπουργός ΓιώργοςΠαπανδρέου την απόφαση που ελήφθη την Πέμπτη στις Βρυξέλλες επισημαίνοντας πως οι κόποι και οι θυσίες του ελληνικού λαού πιάνουν τόπο.

«Πρόκειται για έναν ευρωπαϊκό μηχανισμό με μειοψηφική συμμετοχή του ΔΝΤ που εγγυάται την προστασία της χρηματοπιστωτικής σταθερότητας στην Ευρωζώνη. Η Ελλάδα απέδειξε την ισχυρή της θέληση… . τόσο η Ελλάδα όσο και η Ευρώπη βγαίνουν πιο ισχυροί από αυτή την κρίση.

http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=1794676
Οι αληθινοι Θριαμβευτες.

Βεβαιως αυτογελοιοπουμεθα, υποτιμουμε την κοινη νοημοσυνη ( αυτή που μας απεμεινε) , ψευδομεθα και στρουθοκαμηλιζουμε, οταν πανυγυριζουμε επειδη, αν πιθανως δεν μας δανεισουν οι «κερδοσκοποι» θα μας δανειση η Ε.Ε και το ΔΝΤ ..Το ακριβες κειμενο της συμφωνιας δεν αφηνει περιθωρια παρερμηνειας , λαικισμου , θεατρινισμου, θριαμβολογιας.



Είναι περισσοτερο από σαφες ότι πρακτικως, απλως αναβαλλαμε την θανατικη μας εκτελεσι για λιγο χρονο. Εφ οσον ουδεμια αποφασι για μειωσι των δαπανων μας λαβαμε.Το κρατος-τερας θα συνεχιση να καταβροχθιζη τα δανεικα για να-εμμεση διαδηλωσεις και «εξυπηρετησι» που ολοι γνωριζουμε.



Αν θα επρεπε για κατι να ειμεθα υπερηφανοι ως Ελληνες είναι ο πραγματικος θριαμβος, ότι στα 35 αυτα χρονια της μεταπολιτευσεως οι ολιγοι, πολύ ολιγοι ξεχωριστοι δημιουργικοι Ελληνες του ιδωτικου τομεως, η άλλη Ελλαδα, σε ενα θνησιγενες εχθρικο μισητικο αντιπιχειρηματικο περιβαλλον πετυχαν τον αθλο να πολλαπλασιασουν το ΑΕΠ από 8,2 δις τον 1981 στα 240 δις το 2009, οι τραπεζιτες μας να κατακτησουν το τραπεζικο συστημα της ευρυτερης περιοχης και οι υπολοιποι να συντηρουμε 2 εκατ αλλοδαπους που εργαζονται στην Χωρα μας.



Ταυτοχρονα, βλεπουμε διαπιστωνουμε τον μονοδρομο που οι γνησιοτεροι εκπροσωποι του σοσιαλισμου ( ακομη κι απ εκεινους της Νεας Δημοκρταιας της ηπιας προσαρμογης) ηδη αναγκαζονται να ακολουθησουν. Να οριοθετησουν την λυσι του «κοινωνικου» μας συστηματος –εκτρωμα που είναι και το πραγματικο προβλημα, ώστε τοτε μονο ο μελλοθανατος να διασωθη.



Ετσι τωρα, σημερα, υπο σοσιαλιστικη κυβερνησι παρα τις ιαχες,τα κονταρια του ΠΑΜΕ και τις βομβιστικες- τρομοκρατικες ενεργειες των αναρχομουνιστων «ανταρτων»- μαμοθρεφτων της πολεως , θα δοθη χαριστικη βολη στο τερας κρατος των δημοσιων υπαλληλων, των συνδικαλιστων, της στρατευμενης δημοσιας απαιδειας .


Θα τεθουν, τιθενται επι ταπητος το ασφαλιστικο, το εργασιακο τα κλειστα επαγγελματα, η μεταβιβασι πωλησι της δημοσιας περιουσιας . Ενω η επερχομενη συμμετοχη του ΔΝΤ, οι αυστηρες προυποθεσεις δανειοδοτησεως εγγυωνται επιτελους την εφαρμογη μετρων που ψοφοδεεις λαικιστες πολιτικοι, κληρονομικοι διαδοχοι, δεν ειχαν το σθενος καν να προτεινουν.


Ευελπιστωμε ότι από την πρωτη μειωσι του Κρατισμου με την ελευσι του ΔΝΤ να είναι η μειωσι των βουλευτων μας από 300 σε 200 …



Ιασων

ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΥΦΗΛΙΟΥ

ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΥΦΗΛΙΟΥ

Επικοινωνία:

Email: ninagatz@comcast.net

Τηλ: 603-742-0466

Φαξ: 603- 617-2977
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μάρτιος 2010

Στις 16 και 17 Μαρτίου 2010, μετά από αίτημα της Προέδρου της Επιτροπής Παμμακεδονικών Ενώσεων Υφηλίου κ. Νίνας Γκατζούλη και πολλών Συλλόγων της Πατρίδας, πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις στην Αθήνα με τον Πρόεδρο του ΛΑ.ΟΣ κ. Γιώργο Καρατζαφέρη, τον Πρόεδρο της Βουλής κ. Φίλιππα Πετσάλνικο και τον Πρόεδρο της ΝΔ κ. Αντώνη Σαμαρά. Τον ΑΝΥΠΕΞ κ.Δρούτσα μέλη της Παμμακεδονικής Ένωσης ΗΠΑ συνάντησαν στην Νέα Υόρκη προ δεκαπενθημέρου.



Στη συνάντηση με τον Πρόεδρο κ. Καρατζαφέρη παραβρέθηκαν η Ύπατος Πρόεδρος Παμμακεδονικής Ένωσης ΗΠΑ κ. Νίνα Γκατζούλη, ο Πρόεδρος Μακεδονικών Τμημάτων Αφρικής κ. Αμύντας Παπαθανασίου ο Πρώην Ύπατος Πρόεδρος Παμμακεδονικής Ένωσης ΗΠΑ και νυν Πρόεδρος του Αλεξανδρείου Ιδρύματος κ. Πάνος Δ. Σπηλιάκος και ο Πρόεδρος Επιτροπής Διαδικτύου κ. Βασίλειος Γκατζούλης.



Οι εκπρόσωποι των Παμμακεδονικών Ενώσεων Υφηλίου ανέπτυξαν στον κ. Καρατζαφέρη τις αταλάντευτες θέσεις που διατυπώνονται στο ψήφισμα των Μακεδονικών οργανώσεων του εξωτερικού και του εσωτερικού, αλλά και η συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού λαού που απορρίπτει τη σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό. Επέδωσαν στον συνομιλητή τους το Ψήφισμα που υιοθέτησαν οι Παμμακεδονικές Ενώσεις και πλήθος Οργανώσεων της γενέτειρας στο οποίο διατυπώνουν την ανωτέρω θέση. Ο κ. Καρατζαφέρης είπε ότι είναι μια ανάσα οξυγόνου η επίσκεψη των Παμμακεδονικών οργανώσεων όλου του κόσμου -τις οποίες χαρακτήρισε «το καθαρότερο ίσως κομμάτι του ελληνισμού».

Στις 17 Μαρτίου επισκέφθηκαν τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά οι εκπρόσωποι των Παμμακεδονικών Ενώσεων Υφηλίοι οι οποίοι αντιπροσωπεύτηκαν από την Πρόεδρο της Επιτροπής Παμμακεδονικών Ενώσεων Υφηλίου κ. Νίνα Γκατζούλη, τον Πρόεδρο Παμμακεδονικής Ευρώπης Αχιμανδρίτη Δρ. Παντελεήμωνα Τζορμπατσόγλου, τον Πρόεδρο Μακεδονικών Τμημάτων Αφρικής κ. Αμύντα Παπαθανασίου, καθώς και τους πρώην Προέδρους της Παμμακεδονικής Ένωσης ΗΠΑ κ. Νίνα Περοπούλου, και κ. Πάνο Δ. Σπηλιάκο και κ. Βασίλη Γκατζούλη Πρόεδρο της Επιτροπής Διαδικτύου και τους Μακεδόνες της γενέτειρας αντιπροσώπευσαν οι κ.κ. Θεόδωρος Δαρδαβάσης Πρόεδρος Φιλοπτώχου Αδελφότητος Ανδρών Θεσσαλονίκης, Γεώργιος Τανιμανίδης Πρόεδρος Σωματείου «Παναγίας Σουμελά», Βενιαμίν Καρακοστάνογλου Πρόεδρος Θρακικής Εστίας Θεσσαλονίκης, Γεώργιος Τζούλης Πρόεδρος Ομοσπονδίας Δυτικομακεδονικών Σωματείων, Αντώνης Δασκόπουλος Πρόεδρος «Ομάδας 21» και Πρόεδρος της Γραμματείας του Διεθνούς Ιδρύματος Μεγάλου Αλεξάνδου εν Ελλάδι και Νομάρχης Πιερίας Γεώργιος Παπαστεργίου.



Οι εκπρόσωποι των Παμμακεδονικών Ενώσεων Υφηλίου, και του Εσωτερικού ανέπτυξαν τις θέσεις τους και τόνισαν πως τάσσονται όπως και η συντριπτική πλειονότητα του Ελληνικού λαού ότι δεν αποδέχονται ότι οι Σλάβοι των Σκοπίων αποκληθούν Μακεδόνες και μάλιστα με Ελληνική υπογραφή. Δυστυχώς η αποδοχή εκ μέρους της ελληνικής πολιτικής, ως λύση του προβλήματος, τη σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό είναι απαράδεκτη και εθνικά καταστροφική, διότι αποδέχεται εμμέσως πλην σαφώς ότι οι Σλάβοι των Σκοπίων είναι Μακεδόνες και απομένει ο γεωγραφικός τους προσδιορισμός. Επίσης εξέφρασαν τις ανησυχίες τους μετά την πρόσφατη επίσκεψη του ΄Έλληνα Πρωθυπουργού στην Ουάσιγκτον διότι φοβούνται την αλλαγή προς το χειρότερο της Ελληνικής εξωτερικής πολιτικής εις βάρος των εθνικών συμφερόντων, καθ’ όσον, όπως ανακοίνωσε ο ΑΝΥΠΕΞ κ. Δ. Δρούτσας η χώρα μας αποδέχεται διαπραγμάτευση για το όνομα χωρίς να κλείσουν και τα θέματα της εθνότητας, γλώσσας και υπηκοότητας, υπαναχωρώντας από προηγούμενες διακηρύξεις και πράξεις.



Ο κ. Σαμαράς, όπως και ο κ. Καρατζαφέρης άκουσαν με μεγάλη προσοχή και ενδιαφέρον τις ανησυχίες των Μακεδονικών Οργανώσεων.



Οι εκπρόσωποι των Παμμακεδονικών Ενώσεων Υφηλίου, Νίνα Γκατζούλη, Αρχιμανδρίτης Παντελεήμων Τζορμπατσόγλου, Αμύντας Παπαθανασίου, Νίνα Περοπούλου, Πάνος Σπηλιάκος και η Καίτη Καψή η οποία αντιπροσωπεύει τις Γυναίκες από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα, με βαθύτατη λύπη ανακοινώνουν ότι «δεν μπορούμε να πούμε πως συνέβη το ίδιο και με τον Πρόεδρο της Βουλής κ. Φ. Πετσάλνικο. Απογοητευτήκαμε με τη συζήτηση που είχαμε μαζί του και αυτό που αποκομίσαμε ήταν πως η κυβέρνηση επείγεται να κλείσει το θέμα του ονόματος της ΠΓΔΜ με σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, χωρίς να συζητήσει τα καίρια θέματα εθνότητας, υπηκοότητας και γλώσσας , γεγονός το οποίο είναι εναντίον των εθνικών μας συμφερόντων και καταστροφικό για την Ελλάδα η οποία αποδέχεται την παραχώρηση στους Σλάβους του Μακεδονικού πολιτισμού και της ιστορίας, πράγμα πρωτοφανές στα παγκόσμια χρονικά». Η αντιπροσωπεία επίσης ζήτησε από τον Πρόεδρο της Βουλής να κατοχυρωθεί από το κοινοβούλιο η ταυτότητα του Μακεδονικού Ελληνισμού ως ιστορική και πολιτιστική κληρονομιά και αναπόσπαστο κομμάτι του Ελληνισμού.



Η κ. Γκατζούλη τόνισε: «πρέπει να συνεχίσουμε να ενημερώνουμε και να ενδυναμώνουμε τις σχέσεις μας με τον απανταχού ελληνισμό. Κατά ένα μεγάλο μέρος το έχουμε πετύχει. Έχουμε διασυνδέσεις με πολλούς φορείς και συλλόγους στο εξωτερικό και στην Ελλάδα. Άλλωστε η ηλεκτρονική επικοινωνία επιτρέπει την ανταλλαγή μηνυμάτων σε ελάχιστο χρονικό διάστημα». Πριν από τρεις μήνες οι Μακεδόνες στο εξωτερικό και 95 περίπου οργανώσεις στην Ελλάδα έβγαλαν ένα κοινό μήνυμα με το οποίο προβάλλουν τις θέσεις τους ότι δεν αποδέχονται όνομα για την γείτονα χώρα η οποία θα περιέχει τον όρο «Μακεδονία» και τα παράγωγα του όρου αυτού.



Οι εκπρόσωποι των Παμμακεδονικών Ενώσεων Υφηλίου και οι εκπρόσωποι της γενέτειρας συμφώνησαν πως μετά την δραματική αλλαγή πολιτικής της πολιτικής ηγεσίας της χώρας μας εις βάρος των συμφερόντων του ΄Έθνους, οι Μακεδονικές Οργανώσεις στο Εξωτερικό και στην Ελλάδα θα συντονιστούν για να προγραμματίσουν ενεργό εκδήλωση των θέσεων τους που φέρει και η συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού λαού εκτός ορισμένων πολιτικών διαφόρων κομμάτων.

Απίστευτο …. κόβουν από τις παρελάσεις τα μηχανοκίνητα του στρατού, αλλά στις «παρελάσεις καρναβαλιού της» της Ξάνθης έδωσαν 19 οχήματα!!!!!!!

Ποινικά τα πολιτικά εγκλήματα

Tου Χρηστου Γιανναρα




Για πρώτη φορά η κομματοκρατία στην Ελλάδα μοιάζει σε πανικό. Για πρώτη φορά η ανικανότητα και φαυλότητα του πολιτικού μας συστήματος βγαίνουν απροκάλυπτα στο φως ή κινδυνεύουν να βγουν. Και οι κομματικές συντεχνίες πασχίζουν απεγνωσμένα αντιπερισπασμό: Να μεταθέσουν την προσοχή και οργή των πολιτών από τα πολιτικά και κοινωνικά εγκλήματα τα εγχώρια, στην «εμπάθεια» που έχουν για τους Ελληνες οι Ευρωπαίοι εταίροι μας, στην «αλαζονεία» τους. Κι αυτό, επειδή αρνούνται οι Ευρωπαίοι να συνεχίσουν να στηρίζουν την ανικανότητα και κραιπάλη των εξουσιολάγνων της ελλαδικής πολιτικής σκηνής.






Μας έκαναν περίγελο της οικουμένης, το ελληνικό όνομα διασύρεται και χλευάζεται σε κάθε γωνιά της γης. Και θέλουν οι πολιτικοί μας να πιστέψουμε ότι, ναι μεν «έγιναν λάθη», αλλά η διεθνής διαπόμπευσή μας και ατίμωση είναι σε αναντιστοιχία με τα λάθη τους – δεχόμαστε «χυδαίες επιθέσεις», «ρατσιστική μεταχείριση», επειδή είναι «αλαζόνες» οι εταίροι μας. Επικαλούνται και στατιστικές μετρήσεις της αδικίας που μας γίνεται: Οτι υπάρχουν χώρες της Ευρωζώνης με δημόσιο χρέος αναλογικά μεγαλύτερο από το δικό μας και αναλογικά χαμηλότερους δείκτες ακαθάριστου εθνικού προϊόντος, που όμως δεν γίνονται στόχος «ανήθικων κερδοσκόπων», «άπληστων» χρηματοπιστωτικών οργανισμών.






Ο πανικός των ανίκανων και διεφθαρμένων κομμάτων προβάλλεται σαν «καθολική αγανάκτηση» και «έκρηξη οργής» όλων των Ελλήνων για τον «ανθελληνισμό» της Δύσης. Σπασμωδική προσπάθεια να σφετεριστούν και να αποπροσανατολίσουν τον πραγματικό λαϊκό θυμό, να μας κάνουν να παραβλέψουμε τα προφανή και κραυγαλέα της φαυλότητας, της ιδιοτέλειας, της μικρόνοιας των ηγετών μας, αυτά που ρώταγε πρόσφατα και η Monde Diplomatique: Πού κατέληξαν οι πακτωλοί των χρημάτων του Ταμείου Συνοχής και των «πακέτων» της Ε.Ε.; Είκοσι εννέα χρόνια τώρα, τα κόμματα και ο υπόκοσμος που τα πλαισιώνει ασέλγησαν με αναίδεια ιταμή στο κράτος και στις λειτουργίες του, εκμαυλίζοντας με εξωφρενικά σπάταλες παροχές κοντόφθαλμους ψηφοφόρους, εξαγοράζοντας μεγαλοεργολάβους καναλάρχες, τις μαφίες των προμηθευτών του Δημοσίου, τους αδίστακτους επαγγελματίες συνδικαλιστές. Ιδιοποιήθηκαν για το ακόρεστο κομματικό τους συμφέρον (συχνά και για την τσέπη τους) το χρήμα που δόθηκε για να πετύχει η χώρα την οικονομική σύγκλιση με τους εταίρους της, τον παραγωγικό εκσυγχρονισμό της.






Και όταν οι παροχές της Ε.Ε. άρχισαν να στερεύουν, η κομματική κραιπάλη συνεχίστηκε με ξέφρενο εγκληματικό δανεισμό. Ακόμα κι όταν εμφανίστηκε στον διεθνή ορίζοντα η κρίση, Καραμανλής ο βραχύς και ανεκδιήγητος, αντί να θωρακίσει το λαϊκό εισόδημα με αμείλικτο κολασμό της εγχώριας κερδοσκοπίας, χάρισε 25 δισ. ευρώ στις τράπεζες για επέκταση των δραστηριοτήτων τους στην αλλοδαπή. Και τώρα, με τη χρεοκοπία του κράτους ψηλαφητή συμφορά, το πρώτο που πασχίζουν οι υπόδικοι αφέντες μας είναι να μεταθέσουν την προσοχή και την οργή μας στις έξωθεν προσβολές της «αξιοπρέπειας» και του «πολιτισμού» των Ελλήνων.






Όχι ότι δεν είναι απροσχημάτιστη η ευρωπαϊκή στην περίπτωσή μας κακεντρέχεια – το εξώφυλλο του γερμανικού Forum, σαν ελάχιστο παράδειγμα, κραύγασε τα συμπλεγματικά απωθημένα αιώνων τευτονικής μειονεξίας, μας πήγε πίσω στο φανατισμένο μένος των συγγραφών Contra Errores Graecorum. Ομως, το γόνιμο για τους Ελληνες αυτή την ώρα δεν είναι ο θυμός για τον πρωτογονισμό, που ουδέποτε εξαλείφθηκε από τους γερμανικούς δρυμούς. Είναι η ευκαιρία που μας δίνεται να αφυπνιστούμε: να συνειδητοποιήσουμε, επιτέλους, το ζυγό της κομματοκρατίας και, αν έχουμε ακόμα «τσαγανό», να τον αποτινάξουμε. Να τολμήσουμε κάθαρση του πολιτικού σκηνικού, να στείλουμε τους πρωταίτιους της χρεοκοπίας και διάλυσης του κράτους εκεί όπου στείλαμε και τους πρωταίτιους της εφτάχρονης ντροπής μας: σε συνεπή ισόβια.






Με συνταγματικές διαδικασίες: Νομομαθείς πολίτες να μηνύσουν τους υπουργούς που παραποιούσαν όσα λογιστικά στοιχεία υποβάλλονταν στην Ε.Ε. από το 1981 ώς σήμερα. Να μηνύσουν για κατάφωρη βλάβη του δημόσιου συμφέροντος, μετά δόλου, όσους υπέγραψαν συνάψεις δανείων της χώρας, ώστε να ελεγχθεί εισαγγελικά η σκοπιμότητα, αλλά και η διαχείριση των δανείων, που οδήγησε στην απώλεια της εθνικής κυριαρχίας. Να μηνύσουν καταξιωμένοι νομομαθείς πολίτες τους υπεύθυνους για τις προμήθειες των Ενόπλων Δυνάμεων και του Συστήματος Υγείας υπουργούς, να ερευνηθεί εισαγγελικά το όργιο της κλεπτοκρατίας και της αλυσιδωτής διαφθοράς. Να μηνυθούν οι πρόεδροι οργανισμών και ιδρυμάτων που ανέχθηκαν στρατιές αργόσχολων, κομματικά διορισμένων (σαράντα δύο «συνοδών ασανσέρ» σε αθηναϊκό νοσοκομείο, οχτώ θωρωρών για μία θύρα που ανοίγει αυτόματα, δεκαεφτά κηπουρών για τα πεύκα στο προαύλιο μουσείου δύο μικρών αιθουσών κ.ά. άπειρα ανάλογα).






Αντίστοιχες μηνύσεις για τις μυθώδεις προμήθειες από δημόσια έργα, για την έγκριση αστρονομικών αμοιβών σε προέδρους δημόσιων οργανισμών και εταιρειών του Δημοσίου, για τους εξωφρενικούς αριθμούς «ειδικών συμβούλων» στα υπουργεία, μηνύσεις για υπέρβαση των νομοθετημένων ορίων στα προεκλογικά έξοδα των κομμάτων.






Είναι προβλεπόμενη η αντίδραση των κομματανθρώπων: «Ποινικοποιείται ο δημόσιος βίος», θα πουν. Αλλά και γιατί όχι; Αν πάσχει σε κάτι αυτή η πρόταση, είναι ότι, απλουστευμένη και επιγραμματική στο πλαίσιο μιας επιφυλλίδας, μοιάζει επιπόλαιος αυθορμητισμός, μη ρεαλιστικός. Το δύσκολο είναι να σοβαρέψει στην εφαρμογή της η πρόταση, να την επεξεργαστούν και να την πραγματώσουν έγκυροι, ευφυείς, ανιδιοτελείς πολίτες. Και τότε, ας ποινικοποιηθεί στο έπακρο ο πολιτικός βίος, αρκεί να καθαρίσει η κόπρος του Αυγεία.






Δεν μας έχουν αφήσει άλλη δυνατότητα, το Σύνταγμα, κομμένο και ραμμένο στα μέτρα τους, δεν περιέχει πια καμιά δικλίδα ασφαλείας για το ενδεχόμενο γενικευμένης διάλυσης του κράτους. Συνταγματάρχης Ζορμπάς και Γουδή αποκλείονται σήμερα εκ των πραγμάτων. Δεν μας απομένει παρά μόνο η προσφυγή στην Τρίτη Εξουσία: στη Δικαιοσύνη. Έχουν προσπαθήσει οι τύραννοι του λαϊκού σώματος να την ακυρώσουν – οι νόμοι περί ευθύνης υπουργών κωμικοί, η Βουλή τούς απαλλάσσει ακόμα και για ποινικά εγκλήματα. Ο «Μέγας Εθνάρχης» είχε αποφανθεί ότι κάθε πρωθυπουργός είναι υπεράνω του νόμου, δεν δικάζεται.






Όμως, τους ξέφυγε στο Σύνταγμα το καίριο: Οι πολίτες υποχρεούνται να αντιστέκονται «με κάθε μέσο» στην κατάλυση του Συντάγματος. Αρα και ποινικοποιώντας τα πολιτικά εγκλήματα.

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΥΣ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΤΩΝ ΟΥΚ!!!


ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ : ΟΥΚ ἐᾷ με καθεύδειν τό τῶν Ο.Υ.Κ. τρόπαιον....( μέρος τρίτο και τελευταίο...γιατί τον βαρέθηκα)


 












68.- Ὀλιγόστευαν οἱ σκύλοι,
καὶ «Ἀλλά(χ)», ἐφώναζαν, «Ἀλλά(χ)»,
καὶ τῶν Χριστιανῶν τὰ χείλη
«φωτιά», ἐφώναζαν, «φωτιά».
69.- Λιονταρόψυχα ἐκτυπιοῦντο,
πάντα ἐφώναζαν «φωτιά»,
καὶ οἱ μιαροὶ κατασκορπιοῦντο,
πάντα σκούζοντας «Ἀλλά(χ)».
112.- Ἔτσι ν' ἄκουα νὰ βουΐξει
τὸ βαθὺν Ὠκεανό,
καὶ στὸ κύμα του νὰ πνίξει
 κάθε σπέρμα ἀγαρηνό!
                                     
Για όσους δεν γνωρίζουν περί τίνος πρόκειται πριν σπεύσουν να διακρίνουν ρατσισμό, ξενοφοβία κλπ, τους ενημερώνω ότι είναι τρείς στροφές από τον Εθνικό μας Ύμνο. Υποθέτω πως αν τα Ο.Υ.Κ. παρελαύνοντας έψαλλαν τα ανωτέρω, ο κ. Χρυσοχοΐδης θα τους φυλάκιζε με συνοπτικές διαδικασίες, αφού κατά τεκμήριο, το περιεχόμενο τους είναι πολύ πιο «σκληρό» από το «γλυκανάλατο» : Έλληνας γεννιέσαι….
Ξεσηκώθηκαν λοιπόν οι «αγανακτισμένοι» πολίτες με τα τραγούδια των Ο.Υ.Κ. και έπιασαν στασίδι στα τηλεπαράθυρα των πασοκολειχόντων Μ.Μ.Ε. για να διαμαρτυρηθούν, ενώνοντας τις φωνές τους με εκείνες των αδελφών των διαφόρων παρατηρητηρίων κατά του ρατσισμού και των κατατρεγμένων γενικώς. Εφρύαξαν οι Χασαπόπουλοι, οι Καψήδες, οι Μακρήδες και οι μισθοφόροι της «έγκυρης» και «προοδευτικής» δημοσιογραφίας. Ο κ. Χρυσοχοΐδης απεφάνθη ότι είναι ρατσισμός και ξενοφοβία να φωνάζεις συνθήματα όπως : Έλληνας γεννιέσαι, δεν γίνεσαι ποτέ κλπ. Ίσως αυτός να έχει ιδίαν αντίληψιν των πραγμάτων και γι’ αυτό του κακοφαίνεται. Όμως το θέμα δεν είναι προσωπικό. Αφορά στην συμπλεγματική ιδεοληψία και στην ακρωτηριασμένη λογική ορισμένων πολιτικών και των υπηρετών τους. Επί του προκειμένου περιστατικού των ανδρών των Ο.Υ.Κ. στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου δεν έχει ιδιαίτερη σημασία αν πρόκειται για προβοκάτσια ή όχι. Λυπάμαι όμως που οι άνδρες των Ο.Υ.Κ. δεν επανέλαβαν το σύνθημά τους, την ώρα που περνούσαν μπροστά από την εξέδρα των επισήμων. Πριν σπεύσουν ορισμένοι να χαρακτηρίσουν τα γραφόμενά μου ως ρατσιστικά, φασιστικά, ξενοφοβικά και ότι άλλο θα βρούν πρόχειρο να πουν, χρήσιμο είναι να διαβάσουν και την συνέχεια.

Garbın afakını sarmışsa çelik zırhlı duvar,
Benim iman dolu göğsüm gibi serhaddim var.
Ulusun, korkma! Nasıl böyle bir imanı boğar.
"Medeniyet!" dediğin tek dişi kalmış canavar?

Οι χώρες της Δύσης μπορεί να είναι οπλισμένες με ατσάλινα τείχη,
αλλά εγώ έχω σύνορα που φυλάσσονται από τα γενναία στήθη των πιστών.
Αναγνώρισε το εσωτερικό σου σθένος, φίλε μου! Και σκέψου πώς μπορεί να αφανιστεί αυτή η φλογερή πίστη
από αυτό το ρημαγμένο και ξεδοντιασμένο τέρας που λέγεται "πολιτισμός";

Εθνικός Ύμνος της Τουρκίας, τέταρτη στροφή. Σχόλιον ουδέν.

Κατανοώ πως κάθε αιχμηρό σύνθημα προκαλεί αντιδράσεις από τους θιγομένους. Εδώ όμως στην χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας, το αξίωμα in claris cessat interpretatio δεν φαίνεται να έχει εφαρμογή. Ορισμένοι «Έλληνες» υπερασπίζονται την τιμή και υπόληψη των υβριστών και εν δυνάμει εισβολέων στην χώρα μας.
Ίσως κάποιοι να ψελλίσουν ότι αυτά όλα συντηρούν το μίσος και τις έριδες , μεταξύ των λαών. Θα ήμουν πρόθυμος να συμφωνήσω, αν η αποχή όχι μόνο από λόγια αλλά και από πράξεις που συντηρούν έριδες, αμφισβητήσεις, διεκδικήσεις κλπ ήταν αμφίπλευρη. Επειδή όμως κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει, πως μπορώ να δεχθώ αδιαμαρτύρητα, περιστατικά που θίγουν την αξιοπρέπεια, την κυριαρχία και τελικώς την υπόληψή μας, όταν τουρκικά πολεμικά πλωτά μέσα αλωνίζουν «αβλαβώς» το Αιγαίο, πραγματοποιούν νηοψίες εντός των Ελληνικών χωρικών υδάτων και σχεδιάζουν άκρως επιβλαβή απόβαση στο Σούνιο ή στην Ραφήνα με το πρόσχημα να ξαποστάσουν τα πληρώματά τους πίνοντας ένα «τούρκικο» καφέ στις παραλιακές καφετερίες. Όταν τουρκικά πολεμικά εναέρια μέσα παρεμποδίζουν ή και παρενοχλούν ελληνικά πολιτικά ή στρατιωτικά αεροσκάφη στον ελληνικό εναέριο χώρο. Με δεδομένη την κατάσταση αυτή θεωρώ ότι είναι πράξη εθνικής μειοδοσίας η τιμωρία αξιωματικών των σωμάτων ασφαλείας και του στρατού με την κατηγορία του ρατσισμού, επειδή οι οπλίτες τους επανέλαβαν στην παρέλαση τα όσα καθημερινώς διδάσκονται στην εκπαίδευσή τους, με σκοπό να είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν τους καλούς και πολιτισμένους γείτονές μας. Θα μου πείτε ότι για να τα γνωρίζει κάποιος όλα αυτά πρέπει να έχει υπηρετήσει την θητεία του στον στρατό. Εν προκειμένω για τους περισσότερους από τους "υπερασπιστές" των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και πολέμιους του ρατσισμού και της ξενοφοβίας κάτι τέτοιο δεν ισχύει.
Συμπέρασμα:
Ο σκοπός του κ. Χρυσοχοΐδη και των πέριξ αυτόν, αν και αδιαφανής, με τον καιρό κατέστη προφανής. Επειδή δεν έχει να επιδείξει έργο στην καταστολή της εγκληματικότητας, της τρομοκρατίας κλπ, αποφάσισε να συλλαμβάνει Έλληνες αξιωματικούς και αστυνομικούς που εκτελούν τα καθήκοντά τους, ώστε να του δίνεται η ευκαιρία να απολαμβάνει και αυτός την κατά Warhol δημοσιότητα.
Τάσος Καρ.

Σάββατο

ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΨΑΝΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΠΟΛΗ ΜΠΟΥΡΕΛ..

 Eπανεμφάνιση "Τσάμηδων": Έκαψαν ελληνικές Σημαίες αλλά η Αθήνα ζητάει συγγνώμη!



Νέα κρούσματα ανθελληνισμού σημειώθηκαν σε όλη την επικράτεια της Αλβανίας με συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας και κάψιμο των Εθνικών μας Συμβόλων από παρακρατικούς των Τιράνων. Σε συγκέντρωσεις διαμαρτυρίας που πραγματοποίησε το κόμμα τον "Τσάμηδων" (PDU) μπροστά από την Ελληνική Πρεσβεία στα Τίρανα, έκαψαν Ελληνική Σημαία όπου επάνω της ήταν γραμμένο το όνομα του Πρόεδρου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και δήμαρχου Χιμάρας Βασίλη Μπολάνου, παρουσία μάλιστα δύο βουλευτών του PDU, προφανώς απογόνων των εγκληματιών πολέμου της Θεσπρωτίας. Σε τεράστια πανώ οι διαδηλωτές είχαν γράψει συνθήματα όπως "Η Ελλάδα η ντροπή της ΕΕ" καθώς και συνθήματα υπέρ των αυτοαποκαλούμενων Τσάμηδων. Όπως αναφέρουν τα αλβανικά ΜΜΕ, Ελληνικές Σημαίες κάηκαν και σε άλλες πόλεις της Βορείου Αλβανίας, όπου πραγματοποιήθηκαν παρόμοιες συγκεντρώσεις.
Το πλέον εξοργιστικό είναι ότι ο Έλληνας πρέσβης Ν. Πάζιος υποχρεώθηκε να ζητήσει συγγνώμη από τον Αλβανό υπουργό Εξωτερικών για τα συνθήματα που ακούστηκαν κατά τη διάρκεια της παρέλασης της 25ης Μαρτίου, εκφράζοντας μάλιστα "την αποφασιστικότητα της Ελληνικής Κυβέρνησης να τιμωρήσει σκληρά τους ενόχους"! Έχουν άραγε επίγνωση oι φωστήρες του νεοκλασικού της Βασ. Σοφίας ποιος είναι ο συσχετισμός ισχύος και ποιοι οφείλουν να ζητήσουν συγγνώμη; Μήπως ήρθε η ώρα να συζητηθεί σοβαρά το ενδεχόμενο της αυτονομίας της Βορείου Ηπείρου ή η προληπτική προστασία της Μειονότητας από τις Ένοπλες Δυνάμεις;

Διαμαρτυρομενοι για τα ρατσιστικα συνθηματα των ΟΥΚ στην προχθεσινη παρελαση οι αλβανοι συγκεντρωθηκανε το πρωι του σαββατου οχι μονο εξω απο την ελληνικη πρεσβεια στα τιρανα οπου προχωρησανε στο καψιμο της σημαιας,αλλα και σε αλλες πολεις της αλβανιας.
Φυσιολογικο πλεον θεωρειται απο το πασοκ να καιει οποιοσδηποτε ανεγκεφαλος την σημαια,αφου δεν ειδαμε καμια αντιδραση απο την κυβερνηση..
Η μονη αντιδραση ητανε αυτη του χρυσοχοϊδη που πριν καν βγει το πορισμα της ΕΔΕ ,αποστρατευσε τον αξιωματικο του λιμενικου..


Μπραβο σας,παντα τετοια...δειτε το video..


Το ξέσπασμα του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΘΕΜΑ 98.9 FM


Γιατί να φτάνει μέχρι την Αθήνα το πλοίο το τούρκικο;
0 σχόλια

Τα μελλοντικά ελληνόπουλα!


Στις 23 Μαρτίου άνδρες του Λιμενικού εντόπισαν βάρκα με 25 λαθρομετανάστες, από τη Νιγηρία.
Θα μου πείτε ότι αυτό δεν είναι είδηση!
Έχουμε συνηθίσει πλέον στους… λαθρομετανάστες και έχουμε πάθει ανοσία!
Η είδηση είναι ότι από τους 25 λαθρομετανάστες, οι 20 ήταν γυναίκες και μάλιστα όλες …έγκυες!
Ήρθαν να γεννήσουν τα μελλοντικά ελληνόπουλα!
Δεν ανησύχησαν όμως γιατί κυβέρνηση στην Ελλάδα είναι το ΠαΣοΚ, πρωθυπουργός ο επιτηρούμενος Γιωργάκης και Σύμβουλος του υφ/ργού κ. Βούγια είναι η περίφημη κ. Αλ Σαλέχ!
Σοβαρότερη όμως είδηση είναι, ότι μετά την ανακοίνωση των  οικονομικών μέτρων της κυβέρνησης πληροφορήθηκαν στη Νιγηρία, ότι οι Έλληνες δεν μπορούν πλέον, έχουν … σεξουαλικά προβλήματα και μας τις έφεραν έτοιμες προς τεκνοποίηση!
Είδαν την Τζούλια να έχει… Γάλλο πατραινέρ και σου λεν, οι Έλληνες δεν… μπορούν πλέον, ας πάμε έτοιμες…
Βλέπετε ότι οι ειδήσεις τρέχουν πολύ γρήγορα σ’ ολόκληρο τον πλανήτη ακόμη και στη Νιγηρία! 
Το άκουσε κανείς σας από τα ΜΜΕ;
Μούγκα…
Ε.Μ.ΠΡΟ.Σ. για Ανάπτυξη

Αποκάλυψη! Ιδού ο αξιωματούχος που ενέπνευσε τα ρατσιστικά συνθήματα!

Δημοσιεύθηκε από olympiada στο Μαρτίου 26, 2010
Μετά από έρευνες πάνω στην υπόθεση των απαράδεκτων ρατσιστικών συνθημάτων που εκφώνησαν οι παρελαύνοντες όπως είδαμε στο βίντεο εδώ: Απαράδεκτον! Συνθήματα μίσους φώναξαν τα ΟΥΚ.
ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΜΕ ΤΟΝ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟ! ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ. ΟΡΙΣΤΕ ΚΥΡΙΕ ΑΝΤΙΝΑΥΑΡΧΕ, ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΤΑΖ! ΔΕΙΤΕ ΤΑ:

This movie requires Adobe Flash for playback.

Χρυσοχοΐδης_ Πιάσαμε Αλβανό νταβατ

Χρυσοχοΐδης_ Πιάσαμε Αλβανό νταβατ

This movie requires Adobe Flash for playback.

Χρυσοχοΐδης_ Οι Αλβανοί μάς έχουν γ

Χρυσοχοΐδης_ Οι Αλβανοί μάς έχουν γ...........................

Θα τους τα κλάσετε!!!!!!!!

(Προν ενημέρωση...τα σχόλια στο συγκεκριμένο βίντεο έχουν αποκλειστεί από τους "υπευθύνους"...γιατί αν ήταν ανοικτά...θα τρίβανε τα μάτια τους από τις θετικές προς τους ΟΥΚαδες αντιδράσεις του κόσμου...Οι "Ελευθεροτύπιδες όμως δεν είχαν τα άντερα να το κάνουν!)



Τι έχει γίνει σήμερα;
Έχουν βγει όλοι οι θολοκουλτουριάρηδες και ωρύονται για τα συνθήματα των ΟΥΚάδων...
μέχρι και ο Χουντοχοίδης βγήκε και προανήγγειλε...."αποκεφαλισμούς"...

Τελικά μερικοί άνθρωποι δεν μπορούν να καταλάβουν ούτε το προφανές...
πιστεύουν πως το πρόβλημα τους βρίσκεται στο σύνθημα!!

Κας ας πούμε πως τους κόβεται τα συνθήματα;

ας πούμε πως τους διώχνεται όλους;

ας πούμε πως θα τους στείλετε για τιμωρία τον Πάγκαλο να τους μιλήσει για την πατρίδα(!) και να τους φάει το φαί...όπως στείλατε τον Γλέζο να κάνει μαθήματα στην Αστυνομία!!

και;;;;; τι νομίζετε πως θα γίνει;;;;
θα σταματήσουν να πιστεύουν αυτά που φωνάζανε;;;

Δύναμη θα τους δώσετε...λιοντάρια θα τους κάνετε και εσείς θα στε στο λάκκο..

νομίζετε πως εκτός από αυτούς που το φώναζαν δεν υπάρχουν άλλοι;

Ξυπνήστε ρε τσίμπλες!
το πρόβλημα σας δεν είναι τι φώναζαν...το πρόβλημα σας είναι τι πιστεύουν και πόσο στα αρχίδια τους σας γράφουν!!

από όπου και αν περάσανε αυτά τα παιδιά ο κόσμος δάκρυζε και τους χειροκροτούσε
ξέρετε ποιοί είναι αυτοί που τολμάτε να μιλάτε και να τους κατακρίνετε;;

αυτοί δεν είναι σαν τους ξεπλένηδες των καταλήψεων...αυτοί δεν είναι σαν τα αγαπημένα σας που χαρτζηλικώνονται για να βάζουν κανένα γκαζάκι...

20 από δαύτους καθαρίζουν όλα τα Εξαρχεία και αν περισσέψει κάτι το βγάζουν στην βίζιτα για πλάκα...

Αυτούς θα παρακάλατε να κρατήσουν όσο μπορούν για να προλάβετε να φύγετε από την χώρα και να γλυτώσετε...όταν θα έρθει η ώρα που θα ξεσαλώσουν τελείως οι φίλοι σας Τούρκοι που προσκυνάτε τόσα χρόνια...

θέλετε να τους διώξετε; κάντε το!

Αφού δεν τους θέλετε στο στρατό...ας τους έχετε στον δρόμο!

Μην ξεχάσετε να διώξετε και αυτούς στο παρακάτω βίντεο
Έκαναν και αυτοί μέγιστο λάθος για το Ελληνικό πολιτικό σύστημα
τραγουδήσανε το απαγορευμένο "Μακεδονία Ξακουστή"
η μήπως δεν έχει βγει διαταγή να μην ακούγεται ούτε αυτό;...

Διώξτε τους και αυτούς...αυτοί δεν είναι 36...αυτοί είναι περισσότεροι...διώξτε τους και αυτούς...και μετά φτιάξτε βαλίτσες...



*** Δείτε και αυτό:

Αποκάλυψη! Ιδού ο αξιωματούχος που ενέπνευσε τα ρατσιστικά συνθήματα!

Αστράτευτοι & φλώροι του κ(υ)νοβουλίου πάρτε φόρα κι ελάτε…




Το πρόβλημά σας δεν είναι τι φώναζαν... το πρόβλημά σας είναι τι πιστεύουν και πόσο στα αρχίδια τους σας γράφουν ! ! !
Απ’ όπου και αν περάσανε αυτά τα παιδιά ο κόσμος δάκρυζε και τους χειροκροτούσε !

Ξέρετε ποιοί είναι αυτοί που τολμάτε να μιλάτε και να τους κατακρίνετε ; ; ;
Αυτοί δεν είναι σαν τους ξεπλένηδες των καταλήψεων... αυτοί δεν είναι σαν τα αγαπημένα σας που χαρτζιλικώνονται για να βάζουν κανένα γκαζάκι...
20 από δαύτους καθαρίζουν όλα τα Εξάρχεια και αν περισσέψει κάτι το βγάζουν στην βίζιτα για πλάκα...
Αυτούς θα παρακαλάτε να κρατήσουν όσο μπορούν για να προλάβετε να φύγετε από την χώρα και να γλυτώσετε... όταν θα έρθει η ώρα που θα ξεσαλώσουν τελείως οι φίλοι σας οι Τούρκοι που προσκυνάτε τόσα χρόνια...
Θέλετε να τους διώξετε;

Κάντε το ! ! !

Παρασκευή

Η Ανατομια ενος Διωγμου και πως η Ελλαδα διωχνει τα παιδια της (Συνεχεια....)






  










Εάν θέλεις ειρήνη, να είσαι έτοιμος για ..πόλεμο.



Όταν έχουμε άκαπνους και ανίδεους πολιτικούς αυτά θα συμβαίνουν: Στη διάθεση της Υπηρεσίας του ετέθη από τον αρχηγό του Λιμενικού, αντιναύαρχο Αθανάσιο Μπούσιο, ο επικεφαλής του αγήματος των βατραχανθρώπων, οι οποίοι, παρελαύνοντας χθες στο Σύνταγμα για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου, φώναζαν τα υβριστικά συνθήματα «Έλληνας γεννιέσαι, δεν γίνεσαι ποτέ, το αίμα σου θα χύσουμε, γουρούνι Αλβανέ» , «Θα γίνει μακελειό, μετά θα εκδικηθώ, όταν θα προσκυνήσετε σημαία και σταυρό», και Επίσης: «Τους λένε "Σκοπιανούς", τους λένε Αλβανούς, τα ρούχα μου θα ράψω με δέρματ' απ' αυτούς».
Μπορεί να θέλετε κύριοι άσχετοι να διαλύσετε ότι έχει απομείνει υγιές από το στράτευμα, μάλλον όμως θα σας προκύψει ……,Εάν δεν γνωρίζεται, που δεν γνωρίζεται, αφού είσαστε άκαπνοι καψιμιτζήδες οι μισοί, και οι υπόλοιποι δειλοί και αστράτευτοι, πως για να είναι κάποιοι ετοιμοπόλεμοι και να μπορούν να ανταπεξέλθουν σε μια σύρραξη πρέπει να τους βλέπουν όλους εκτός των Ελλήνων εν δυνάμει ΕΧΘΡΟΥΣ, και στην προκειμένη περίπτωση είναι οι «κακοί γείτονες». Για ποιους θέλατε να φωνάζουν ,για τους …Εσκιμώους ; Η για την… Τζούλια? Στον πόλεμο ρε βλαμμένοι δεν υπάρχουν ούτε ευαισθησίες ούτε συμπάθειες ούτε καλοί και κακοί αλβανοί, σκοπιανοί, τούρκοι, μόγγολοι, διότι θα είσαι…. Νεκρός αισθηματίας. Όλοι είναι εχθροί. μόνο έτσι μπορείς να πολεμήσεις. Αφήστε αυτά τα παιδιά ήσυχα διότι αυτή είναι η δουλειά τους και η υποχρέωση τους προς την πατρίδα. Ευαίσθητο και συναισθηματικό ΚΟΜΑΝΤΟ προς τους εν δυνάμει εχθρούς ρε πανάθλιοι; Κάνατε που κάνατε την χώρα …ξέφραγο αμπέλι τώρα θέλετε να μας κάνετε και…. Μαλάκες ξενόφιλους ; Αφού δεν γνωρίζεται ,ρωτήστε κανένα παππού πολέμαρχο του 40-41,η κομάντο του 74 να σας εξηγήσει ορισμένα πράγματα… παλιοξενόδουλοι και ριψάσπιδες. Εσείς είσαστε ικανοί να μας την πέσουν κάποια στιγμή ,οι «καλοί γείτονες» και να τους αφήσετε να αλωνίζουν στα μετόπισθεν σφάζοντας για να μην σας πουν….. ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ
δείτε το επίμαχο βίντεο παρακάτω

Ο Χρυσοχοιδης διωχνει τους λιμενικους που φωναξαν τα συνθηματα.Μεταξυ μας δεν ειναι και προς θανατο...σαματις ητανε στην βουλη να παιρνουν 16 μισθους



ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΓΙΑ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΟΜΑΔΑ ΕΝΣΤΟΛΩΝ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ "Κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής παρέλασης στην Αθήνα για την επέτειο της 25ης Μαρτίου, ομάδα της Μονάδας Υποβρύχιων Αποστολών του Λιμενικού Σώματος φώναξε ακραία ρατσιστικά συνθήματα, όπως καταδεικνύει και σχετικό βίντεο. Επαναλαμβάνω κατηγορηματικά ότι τέτοιες συμπεριφορές δεν αρμόζουν σε κανέναν ένστολο που έχει ορκιστεί στο Σύνταγμα και στους νόμους του κράτους. Κανείς ανεγκέφαλος δεν έχει το δικαίωμα να αμαυρώνει την υπηρεσία του και τον εορτασμό μιας ιστορικής ημέρας μνήμης με ρατσιστικά συνθήματα μίσους και ξενοφοβίας. Προφανώς και εγείρονται σημαντικά ερωτήματα για το επίπεδο της εκπαίδευσης, για τα επικίνδυνα στερεότυπα που εκκολάπτονται ή ενθαρρύνονται σε κάθε Σώμα που είναι επιφορτισμένο με την ασφάλεια της χώρας. Είναι ανάγκη όμως να διαχωριστεί η επιχειρησιακή ετοιμότητα από την ακρότητα, το μίσος και το ρατσισμό σε κάθε έκφρασή τους. Αυτοί οι κύριοι δεν έχουν θέση στο Λιμενικό Σώμα."


Ζητω το ΑΙΣΧΟΣ. Προκλητικοι και αχρηστοι και παλι οι "στρουμφακηδες" του Μιχαλακη. Εξαλος ο Α/ΓΕΣ. Ο Ελληνας Φ. Φραγκος. Απουσα η πολιτικη ηγεσια.

ΠΟΙΟΙ , ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ, ΠΡΟΣΔΟΚΟΥΝ ΑΥΤΗ Η ΕΙΚΟΝΑ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ;;;


ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΑΠΕΙΝΩΤΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ. ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ. ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΗΡΩΙΔΕΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΣΤΑ ΑΡΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ, ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΑΓΓΕΛΟΥΣ ΠΟΥ ΣΩΖΟΥΝ ΖΩΕΣ ΜΕ ΤΑ SUPER PUMA, ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΦΡΟΥΡΟΥΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ....... (θα πρεπει να πεθανουν στα παγωμενα νερα του για να ασχοληθει η πατριδα;;;)


Η τελευταια (ή η πρωτη;;;) πραξη της εθνικης μας ξεφτιλας παιχτηκε σημερα. Σε μια θλιβερη παρελαση που ΚΟΛΩΣΑΜΕ να παιξουμε το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ την ωρα που η ανταποκριτρια ΣΚΟΠΙΑΝΟΥ καναλιου διπλα μας "πανηγυριζε" γιατι οι Ελληνες ειναι ταπεινωμενοι!!! Πριν σας παρουσιασουμε το φωτορεπορταζ μας θα πουμε δυο πραγματα. 1ον ΚΟΥΡΑΓΙΟ στους Ελληνες και τις Ελληνιδες, (σε οσους αξιζουν να λεγονται Ελληνες και Ελληνιδες) των Ενοπλων Δυναμεων και στις Οικογενειες τους. Ισως να χρειαστουν συντομα να δωσουν την μαχη τους. Δευτερον: Πριν αρχισουμε να λαμβανουμε παλι σκουπιδια / e-mail (αληθεια ρε "προοδευτικαριοι" τι μπαινετε αφου σας χαλαει;;;;) θα αντιγραψουμε 2- 3 σχολια που ακουστηκαν στο Θεμα FM.


Οι Τούρκοι σου λένε μπουρδέλο είναι αυτή η χώρα, μπουρδέλο είναι. Γ. Αρναουτογλου στον Θέμα

Να μπούνε φυλακή αυτοί που εξευτέλισαν αυτή την χώρα. Γ. Αρναουτογλου στον Θέμα


Δεν έχω δει χειρότερη παρέλαση μέχρι και οι βατραχάνθρωποι σερνοντουσαν μόνο οι ανάπηροι πολέμου είχαν ψηλά το ηθικό τους, Ζητώ το Αίσχος Ζήτω η 25η Μαρτίου Τζιμης Πανουσης στον ΘΕΜΑ





ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΔΩΣΑΝ ΟΙ "ΔΕΥΤΕΡΟΙ" ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ. ΑΠΟΝΤΕΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ!!! ΓΙΑΤΙ;;;; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ..... ΤΑΧΑΜΟΥ ΕΝΟΧΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ........ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥΣ ΑΛΛΑ ΤΙΜΟΥΝ , ΛΕΝΕ, ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ;;;ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΝ ΟΡΘΙΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΒΑΡΙΟΝΤΟΥΣΑΝ!!!
Σημ. Ο υπουργος Εθνικης Αμυνας Ε. Βενιζελος ηταν στην Θεσσαλονικη
Ο Π. Μπεγλιτης στην εκλογικη του περιφερεια στην Κορινθο
Οπως ειπε αποστρατος αρχηγος Γενικου Επιτελειου, "ειναι ευτυχημα που ουτε αυτοι που δημιουργησαν αυτη την εικονα δεν αντεξαν να ερθουν να την δουν"
ΤΑ ΣΚΟΠΙΑΝΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ!!!! ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗΣ!!!! ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝΙΖΟΥΝ ΠΩΣ "ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΤΙ Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΦΟΥΣΚΑ" . ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ" ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ!!! ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ!!!! ΓΙΑΤΙ ΡΕ;;;; ΘΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΧΡΕΩΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΝΑΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ;;;;
ΕΥΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.
Ο Α/ΓΕΣ, ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ Φ. ΦΡΑΓΚΟΣ, ΕΛΛΗΝΑΣ, ΤΙΜΗΜΕΝΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΜΑΘΑΜΕ ΟΤΙ ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΤΕΛΕΤΗ ΔΙΕΤΑΞΕ ΤΗΝ ΜΠΑΝΤΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΕΞΗΓΗΣΟΥΝ ΤΟ...ΡΕΠΕΡΤΟΡΙΟ.
ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΕ. ΕΛΛΗΝΑ.ΦΑΣΙΣΜΟΣ!!! ΚΑΤ' ΕΝΤΟΛΗ (ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ) ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.
ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΟΧΛΗΘΟΥΝ ΟΙ Κ.Κ. ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ;;;;
ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΘΑΡΑ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ (ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΣΗΕΑ) ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΟΥΝ ΑΛΛΟΙ "ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ" ΕΚΟΒΑΝ ΒΟΛΤΕΣ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΛΕΓΩΝΤΑΣ ΠΩΣ "ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ, ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΜΟΝΟ Η ΕΡΤ!!!" . ΜΠΡΑΒΟ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ. ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ;;;;
Ο ΕΤΕΡΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΠΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΕΜΠΟΔΙΖΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ , ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΣΗΕΑ Ν ΑΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΟΧΛΗΘΕΙ Η ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΜΟΥΓΚΑ, ΕΝΤΟΥΤΟΙΣ ΑΦΗΝΕ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΑΝ.
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΚΥΡ-ΜΙΧΑΛΗ. ΤΟ ΦΟΙΤΗΤΑΚΙ ΑΣΚΕΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΛΗΜΜΕΛΩΣ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ....ΟΡΓΑΝΑ (και τα μουσικά;;;)


Στο υπουργειο του Ραγκουση η σημαια ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΤΑΙ!


ΣΗΜΑΙΑ ΠΙΑΣΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ....ΤΕΝΤΑ!!!!!




Σημαια ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ!!!!



Ο κυρ - οργανος ΧΩΡΙΣ ΚΡΑΝΟΣ επιδεικνυει την αστυνομια του Χρυσοχοιδη. Λιγο πριν ειχε βρισει εναν ηλικιωμενο γιατι του ....εκλεινε τον δρομο. Θα του επεσε φαινεται βαρια η...παρελαση....... Και ομως αυτος εχει το θρασσος να ζηταει να τον θεωρουν συναδελφο τους τα στελεχη των ενοπλων δυναμεων. ΓΙΑΤΙ;;; Απο που και ως που τα γαλαζοντυμενα με τα παχια επιδοματα, το οχταωρο, τις απεργιες, την λουφα και την φραπεδια ειναι ιδιοι με τους Ελληνες στον ΕΒΡΟ, στην Λημνο, στο Καστελλι;;;
Να τους χαιρεσαι Χρυσοχοιδη
ΠΛΗΡΩΝΕ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΕ!!!!! ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΑΝΟΥΣ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ!!!!!




ΑΠΑΓΟΡΕΨΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΚΗΠΟ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!! Η ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ;;; Ο ΘΟΡΥΒΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΛΕΕΙ ΘΑ ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ ΤΗΝ ΔΕΞΙΩΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ!!!!! ΑΙΣΧΟΣ!!!!
ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΙΧΤΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. ΓΕΛΑΝΕ ΜΕ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΟΛΟΙ!!!!