Δευτέρα

Με το ίδιο όπλο η επίθεση κατά της κλούβας των ΜΑΤ



Ανανδρη χαρακτήρισε ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Β. Τσιατούρας κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου την επίθεση κατά αστυνομικού λίγο μετά τις 3 π.μ. στα Εξάρχεια. Όπως είπε ο κ. Τσιατούρας, η κατάσταση του άτυχου αστυνομικού είναι σοβαρή.

Ένα από τα όπλα που χρησιμοποιήθηκε, τύπου Καλάσνικοφ, είχε χρησιμοποιηθεί και στην πρόσφατη επίθεση κατά λεωφορείου των ΜΑΤ στις 23 Δεκεμβρίου στην Καισαριανή.

«Κάποια άτομα έχουν χάσει τη λογική τους και βάλλουν κατά παιδιών που προέρχονται από τα σπλάχνα της κοινωνίας μας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ.

Η επίθεση αυτή έγινε από άτομα που θέλουν να πλήξουν το θεσμό της αστυνομίας και τη δημοκρατία και η αστυνομία θα κάνει το καθήκον της προκειμένου να συλληφθούν οι δράστες, πρόσθεσε ο κ. Τσιατούρας.

Κληθείς να σχολιάσει τις πληροφορίες ότι ο αστυνομικός δεν φορούσε αλεξίσφαιρο, ο κ. Τσιατούρας ανέφερε τα εξής: «Πήγα στον τόπο και είδα βολίδες να έχουν τρυπήσει τον τοίχο που είναι σχεδόν 100 μέτρα μακριά. Από εκεί και πέρα δεν θέλω να πω τίποτα άλλο».

Οι προσαγωγές ξεκίνησαν αμέσως, επισήμανε ο κ. Τσιατούρας. «Δεν με ενδιαφέρει ο αριθμός των προσαγωγών, αυτό που με ενδιαφέρει είναι να βρεθούν οι δράστες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: